fbpx

Teambuilding

Bij Uitjesbazen boek je dé perfecte bedrijfsuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teambuilding voor
grote groepen

Home » Teambuilding

Dé leukste teambuilding activiteiten

Een goede sfeer binnen een groep is altijd belangrijk. Wij zorgen ervoor dat jij en je team nog hechter worden met elkaar. Door samen te werken leren jij en je collega’s elkaar nog beter kennen. Dát is het effect van een goede teambuilding activiteit of event.

Teamactiviteiten met je dreamteam

Een bedrijfsuitje moet goed én origineel zijn. Stel je dreamteam van collega’s samen en neem het tegen elkaar op. Vaak is het interessant om elkaar nog beter te leren kennen. Een teambuilding activiteit is hier uitermate geschikt voor.

Wil je een groepsactiviteit organiseren en kies je voor Uitjesbazen? Al onze bedrijfsuitjes zijn met enthousiasme en creativiteit uitgewerkt. In samenspraak met jou organiseren wij een uitje van dé hoogste kwaliteit. Door personalisatie van de game, maken wij jouw event nóg leuker. Maatwerk gegarandeerd!

Bekijk referenties Over ons

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een goede teambuilding?

Teambuilding betekent letterlijk het bouwen aan je team. Elkaar beter leren kennen én een sterkere band opbouwen met elkaar. Wij zorgen hiervoor door middel van games. Wij hebben namelijk dé perfecte activiteiten in ons repertoire.

2. Welke bedrijfsuitjes kan ik doen als teambuilding?

Het leukste is natuurlijk om een game te doen wanneer je niet achter je laptop zit. Je kunt dan denken aan een Escape Room op locatie of Escape the City. Als dit niet mogelijk is, dan is Quaranteambuilding een echte aanrader!

3. Wat kost het?

Hoe meer mensen er mee doen, hoe leuker en spannender de activiteit wordt. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Toch? Bij grotere groepen personaliseren wij graag de game voor jullie. Ook zijn er leuke kortingen mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie. Zo bieden wij al enige (online) uitjes aan voor slechts €10,- per persoon!

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Image

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit!

Offerte aanvragen0413-302773