fbpx

Teambuilding

Uitjesbazen verzorgt leuke, originele teamactiviteiten voor jou en je collega’s. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamactiviteiten voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Teambuilding

Dé leukste teambuilding activiteiten

Een goede sfeer binnen een groep is altijd belangrijk. Met leuke teamactiviteiten zorgen wij ervoor dat jullie elkaar nóg beter leren kennen. Onderlinge samenwerking, sociale verbinding en een vergroting van de groepsdynamiek. Dát is het effect van een goede teambuilding activiteit!

Wat is teambuilding?

Teambuilding betekent letterlijk het bouwen aan je team. Elkaar beter leren kennen én een sterkere band opbouwen met elkaar. Het geeft inzicht en verdieping in de communicatie. Welke rol neemt iedereen aan? Wat is zijn of haar houding? Kortom: het zorgt voor een betere onderlinge samenwerking, een sociale verbinding én een vergroting van de groepsdynamiek.

Wat wij doen? Uitjesbazen verzorgt dé leukste activiteiten voor een goede teambuilding. Dit combineren we met professionele, enthousiaste Uitjesbazen én een strakke organisatie. En dat natuurlijk op de door jullie gekozen locatie in Nederland of België. In de stad, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Wij komen overal! 🙂

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Teamactiviteiten met je collega’s

Een teamuitje moet goed én origineel zijn. Stel je dreamteam van collega’s samen en neem het tegen elkaar op. Het is altijd interessant om elkaar nóg iets beter te leren kennen. En een leuke teamactiviteit is hier uitermate geschikt voor.

Wil je een groepsactiviteit organiseren en kies je voor Uitjesbazen? Al onze teamactiviteiten zijn met enthousiasme en creativiteit uitgewerkt. In overleg organiseren we een teamuitje van dé hoogste kwaliteit. Door personalisatie van de game maken wij jouw event nóg leuker. Maatwerk gegarandeerd!

Over ons

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Recensies

Gelukkig was de samenwerking bij deze toppers ruimschoots in orde! 😉

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Teambuilding Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show
Teambuilding Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

Ik en de rest (zoals ik tenminste terug hoor) vonden het erg leuk en je collega had het ook erg goed gedaan!!

Provincie Noord-Brabant
Marina Ottenhof
60 personen
Foute Bingoshow
Teambuilding Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Provincie Noord Brabant | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een activiteit met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teambuilding activiteit

Van actieve tot sportieve activiteiten, Uitjesbazen biedt voor jouw gezelschap altijd hét perfecte teamuitje. Zowel indoor als outdoor. Bekijk op je gemak onze verschillende type activiteiten online. In de blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ hebben we onze toppers speciaal voor jullie op een rijtje gezet!

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit!

Offerte aanvragen0413-302773