fbpx

Teambuilding

Uitjesbazen verzorgt leuke teamactiviteiten voor jou en je collega’s. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding

Teamactiviteiten met je collega’s

Een teamuitje moet leuk én origineel zijn. Stel daarom je dreamteam van collega’s samen en neem het tegen elkaar op. Of juist met. Het is altijd interessant om elkaar nóg net iets beter te leren kennen. En een leuke teamactiviteit is daarvoor uitermate geschikt.

Wil je een activiteit organiseren en kies je voor Uitjesbazen? Van smakelijke dinerspellen tot spannende escape games en van interactieve quizzen tot actieve stadsspellen. Al onze teamactiviteiten zijn met enthousiasme en creativiteit uitgewerkt. In overleg organiseren we samen een teamuitje van dé hoogste kwaliteit. PS. Personalisatie van jouw uitje is mogelijk. Dat maakt alles nog nét iets leuker. 😉

Teambuilding activiteiten - uitjes | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is teambuilding?

Teambuilding betekent letterlijk bouwen aan je team. Elkaar beter leren kennen én een sterkere band opbouwen. Het geeft inzicht en verdieping in de communicatie. Welke rol neemt iedereen aan? Wat is zijn of haar houding?

Kortom: teambuilding zorgt voor een betere onderlinge samenwerking, een sociale verbinding én een vergroting van de groepsdynamiek. Tenminste, een goede teambuilding activiteit. 😉

2. Wat is een leuke teambuilding activiteit?

Dit is natuurlijk voor iedere groep verschillend. Veel hangt af van jullie zelf. Zijn jullie in voor een interactieve city game of kies je liever voor de gezelligheid van een spetterende Pubquiz? Hoe zit het verder met jullie enthousiasme en inzet?

Gelukkig maken wij van iedere gelegenheid een feestje. Met professionele begeleiding is dat wel het minste wat wij kunnen doen. Uiteraard met humor en een kleine knipoog. 😉

3. Organiseren jullie ook teambuilding activiteiten voor grote groepen?

Jazeker, dat is eigenlijk onze specialisatie. Ben je met een grote groep en weet je nog niet zeker voor welke teambuilding activiteit jullie gaan? Onze tip: Quiz Show Deluxe. Een interactieve show vol plezier, vermaak en teambuilding. Ideaal voor grote groepen. 🙂

Reviews van Uitjesbazen

Gelukkig was de teambuilding bij deze toppers ruimschoots in orde. 😉

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Teambuilding Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner op locatie
Teambuilding Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

“Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.”

Ziggo
Siewtje Oesbeek
54 personen
Escape the City
Teambuilding Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Ziggo | Uitjesbazen

”Het was een geslaagde avond gisteren!”

Rijksuniversiteit Groningen
Charissa Smit
13 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Universiteit Groningen | Uitjesbazen

“Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons (Maastricht School of Management – Maastricht University) doen. Het is een superleuke activiteit om met onze nieuwe, internationale masterstudenten te doen! De begeleiding voorafgaande en tijdens de Escape Room is supergoed geregeld, ze denken met je mee en zijn flexibel, en het is altijd een hoogtepunt van onze introductieweek. Zeker een aanrader!”

Maastricht school of Management / Maastricht University
Nicky de Bie
70 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - Maastricht University | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit!

Combineer jullie teamuitje met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teambuilding activiteit

Van actieve tot sportieve teamactiviteiten, Uitjesbazen biedt voor jouw gezelschap altijd hét perfecte teamuitje. Zowel indoor als outdoor. Bekijk op je gemak hieronder onze verschillende type teambuilding activiteiten. In de blog “Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes” hebben we onze toppers speciaal voor jullie op een rijtje gezet. Ideaal voor inspiratie en ideeën.

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit!

Offerte aanvragen 0413-302773