Uitje aanvragen
5 interactieve stadsspellen
5 interactieve stadsspellen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een indrukwekkende city tour

Zet een stad naar keuze op stelten in Crazy 88, probeer de verrader in jouw team te achterhalen tijdens Wie is de Rat of beleef met Escape the City dé spannendste city game van dit moment. Onze stadsspellen zorgen voor een indrukwekkende city tour. Ben jij er klaar voor om een stad naar keuze te verkennen en te ontdekken?

Begeef je nabij highlights van de stad

Onder begeleiding van onze Uitjesbazen en een vernieuwde app gaan jullie aan de slag in een zelfgekozen stad. Met behulp van deze app voer je de opdrachten uit, zie je een live tussenstand en houd je de locatie van andere teams in de gaten. Kortom: dit belooft spannend, interactief én leuk te worden.

Het stadscentrum is jullie terrein

Van Den Haag tot Maastricht en van Utrecht tot Den Bosch. Wij bezorgen jullie een onvergetelijke ervaring. Ga op zoek naar diverse highlights, terwijl je met jouw gezelschap verschillende opdrachten in het centrum van de stad oplost. Dit wordt letterlijk jullie terrein. En op locatie naar keuze in heel Nederland en België.

Stadsspellen | Categorie | Uitjesbazen

Reviews van Uitjesbazen

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?
Wat een gave city game is dit joh! “Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.” Siewtje Oesbeek Utrecht – 54 personen Escape the City
Wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. “Wij hebben met de afdeling Crazy 88 gedaan in Den Haag en wat hebben wij ontzettend gelachen echt een aanrader. Alles was goed geregeld met Uitjesbazen, de communicatie, de afspraken, en op locatie ook alles goed verzorgt, wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. Je moet wel bij sommige opdrachten even de knop omzetten, maar dan kom je juist niet meer bij van het lachen.” Wilko Brederveld Den Haag – 24 personen Crazy 88 Deluxe
De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. “Afgelopen weekend personeelsuitje gehad naar Amersfoort. Daarvoor hebben we Uitjesbazen gevraagd om voor ons een escape game klaar te zetten door de stad. Super leuke duidelijke uitleg gehad voorafgaand aan het spel waarbij ze zelf ook op locatie komen. De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. En het was door de hele stad heen dus je zag ook nog wat van de stad. Echt een aanrader!” Mariska Weenk Amersfoort – 52 personen Escape the City
Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. “Wij hebben ontzettend genoten van onze dag! Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. Je bepaalt zelf de volgorde waarin je de opdrachten uitvoert en hoe je ze aanpakt. Dit zorgt voor een onvoorspelbare en opwindende ervaring, omdat je nooit weet wat er als volgende op je pad komt.” Tatum Verstappen Eindhoven – 21 personen Crazy 88 Deluxe
Uitjesbaas Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. “Afgelopen zondag hadden wij een zeer geslaagd bedrijfsuitje georganiseerd door Uitjesbazen! We hebben met de hele groep een fantastische dag gehad met het spel Wie is de Rat! Uitjesbaas Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. Ook de horeca (de lunch en de borrel) waren goed verzorgd. Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar!” Ralf Boosten Maastricht – 21 personen Wie is de Rat?

Veelgestelde vragen

Je boekt een stadsspel op locatie naar keuze in heel Nederland en België. Wel moet het centrum groot genoeg zijn voor de activiteit. Wij adviseren daarom altijd om het stadsspel te spelen in een grotere stad.

Met een ongelimiteerd aantal spelers. Zo hebben wij onze stadsspellen ontwikkeld voor kleine en grote gezelschappen.

Een stadsspel is een city game, waarbij je op interactieve wijze een stad naar keuze verkent. Hierbij maak je gebruik van een tablet of telefoon met GPS-functie om opdrachten te voltooien.

Bij al onze stadsspellen wordt gebruikgemaakt van een eigen game-app. Deze hebben wij zo doorontwikkeld dat jullie een unieke activiteit verkrijgen. Denk aan functionaliteiten, zoals een chatfunctie, het insturen van foto’s/video’s én het spelen van opdrachten met behulp van augmented reality of virtual reality.

Haal alles uit jullie stadsspel!

Combineer één van onze stadsspellen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie stadsspel.

Bel met Sanne, specialist in stadsspellen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander type bedrijfsuitje?

Voor de kroon op jullie stadsspel!

Ja, ik wil nu een gratis offerte