fbpx

Stadsspellen

Wil je een interactief stadsspel met collega’s spelen? Bij Uitjesbazen vind je dé leukste stadsspellen. Boek snel jouw city game online!

Image

Leuke, interactieve stadsspellen

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Stadsspellen

Dé baas in stadsspellen

Wil je een stadsspel met collega’s spelen in een stad of dorp naar keuze? Al méér dan 10 jaar is Uitjesbazen dé baas in stadsspellen. Sinds kort zijn onze stadsspellen vernieuwd met een interactieve app. Dit maakt het spelen onze city games nog spannender, interactiever én leuker. Met de app-game kunnen jullie opdrachten invoeren, een live tussenstand zien, de locatie van andere teams zien en met andere teams chatten. Boek snel één van onze stadsspellen en maak van jouw dagje weg een onvergetelijke ervaring. Wij brengen je langs de bekendste highlights van een stad naar keuze. Waar wacht je nog op?

Kies voor een interactief stadsspel

Met volle overtuiging zeggen we dat stadsspellen dé gaafste bedrijfsuitjes zijn. Maar we kunnen je het ook gewoon zelf laten uitproberen. Ga bijvoorbeeld voor Crazy 88 in Amsterdam, Escape the City in Utrecht of Wie is de Rat in Den Bosch. Alles is mogelijk!

Een city game betekent precies wat het al zegt: een uitje in een stad of dorp. Een stad naar keuze, welteverstaan. Ga jij voor een bedrijfsuitje in het noorden van het land? Het zuiden? Onze city games kunnen in iedere stad en ieder dorp worden gespeeld. Wil jij jouw eigen stad eens op een andere manier leren kennen? Op zoek naar bekende highlights in het centrum van de stad? Dan zijn stadsspellen zeker aan te raden!

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Stadsspellen voor teambuilding

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarom zijn onze city games zo gemaakt dat ze gespeeld kunnen worden door een ongelimiteerd aantal personen. Optimaal voor teambuilding natuurlijk. We stellen het definitieve programma van het bedrijfsuitje of teamuitje zelf volledig in samenspraak met jou op en regelen bijvoorbeeld een restaurant wanneer jullie het stadsspel willen afsluiten met een diner of lunch.

  • Professionele begeleiding gedurende het stadsspel.
  • Vernieuwde stadsspellen met een interactieve app-game.
  • Te combineren met een lunch, diner of borrel.
  • Optie om je bedrijfsuitje of teamuitje volledig te personaliseren naar wens.
Bedrijfsuitje in de stad | Stadsspellen | Uitjesbazen

Recensies

Zet net als deze toppers een stad naar keuze volledig op stelten!

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

”Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!”

Univé
Hennie Poortinga
15 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Assen

Image

‘Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit.’

Raad voor de Kinderbescherming te Groningen
Anniek Heeres
9 personen
Crazy 88
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Veiligheid en Justitie | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer één van onze stadsspellen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN SANNE, DÉ SPECIALIST IN STADSSPELLEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie stadsspel!

Offerte aanvragen0413-302773