fbpx

Stadsspellen

Ben je met jouw gezelschap op zoek naar een leuk stadsspel? Je vindt bij Uitjesbazen verschillende interactieve stadsspellen. Ideaal om een stad naar keuze op een unieke wijze te ervaren.

Image

3 interactieve stadsspellen

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Stadsspellen

Begeef je nabij highlights van de stad

Onder begeleiding van onze Uitjesbazen en een vernieuwde app gaan jullie aan de slag in een zelfgekozen stad. Met behulp van deze app voer je de opdrachten uit, zie je een live tussenstand en houd je de locatie van andere teams in de gaten. Kortom: dit belooft spannend, interactief én leuk te worden.

Perfect voor grote en kleine groepen

Van Den Haag tot Maastricht en van Utrecht tot Den Bosch. Wij bezorgen zowel grote als kleine groepen een onvergetelijke ervaring. Ga op zoek naar diverse highlights, terwijl je met jouw gezelschap verschillende opdrachten in het centrum van de stad oplost. En op locatie naar keuze in heel Nederland en België.

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een stadsspel?

Een stadsspel is een city game, waarbij je op interactieve wijze een stad naar keuze verkent. Hierbij maak je gebruik van een tablet of telefoon met GPS-functie om opdrachten te voltooien.

Bij al onze stadsspellen wordt gebruikgemaakt van een eigen game-app. Deze hebben wij zo doorontwikkeld dat jullie een unieke activiteit verkrijgen. Denk aan functionaliteiten, zoals een chatfunctie, het insturen van foto’s/video’s én het spelen van opdrachten met behulp van Augmented Reality of Virtual Reality.

2. Met hoeveel mensen kun je een stadspel spelen?

Met een ongelimiteerd aantal spelers. Zo hebben wij onze stadsspellen ontwikkeld voor kleine en grote gezelschappen.

3. In welke steden kan ik een stadsspel boeken?

Je boekt een stadsspel op locatie naar keuze in heel Nederland en België. Wel moet het centrum groot genoeg zijn voor de activiteit. Wij adviseren daarom altijd om het stadsspel te spelen in een grotere stad.

Reviews van Uitjesbazen

Haal net als deze toppers alles uit jullie city game. 😉

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Wij hebben met de afdeling Crazy 88 gedaan in Den Haag en wat hebben wij ontzettend gelachen echt een aanrader. Alles was goed geregeld met Uitjesbazen, de communicatie, de afspraken, en op locatie ook alles goed verzorgt, wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. Je moet wel bij sommige opdrachten even de knop omzetten, maar dan kom je juist niet meer bij van het lachen.”

Nolet Distillery
Wilko Brederveld
24 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Nolet Distillery | Uitjesbazen

“Afgelopen weekend personeelsuitje gehad naar Amersfoort. Daarvoor hebben we Uitjesbazen gevraagd om voor ons een escape game klaar te zetten door de stad. Super leuke duidelijke uitleg gehad voorafgaand aan het spel waarbij ze zelf ook op locatie komen. De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. En het was door de hele stad heen dus je zag ook nog wat van de stad. Echt een aanrader!”

Seesing Flex
Mariska Weenk
52 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort - Seesing Flex | Uitjesbazen

“Wij hebben ontzettend genoten van onze dag! Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. Je bepaalt zelf de volgorde waarin je de opdrachten uitvoert en hoe je ze aanpakt. Dit zorgt voor een onvoorspelbare en opwindende ervaring, omdat je nooit weet wat er als volgende op je pad komt.”

The Art of Living
Tatum Verstappen
21 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - The Art of Living | Uitjesbazen

“Afgelopen zondag hadden wij een zeer geslaagd bedrijfsuitje georganiseerd door uitjesbazen.nl! We hebben met de hele groep een fantastische dag gehad met het spel Wie is de Rat! Uitjesbaas Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. Ook de horeca (de lunch en de borrel) waren goed verzorgd. Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar!”

Heunen Opticiens Beek & Geleen
Ralf Boosten
21 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht -Heunen | Uitjesbazen

“Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.”

Ziggo
Siewtje Oesbeek
54 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Ziggo | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie stadsspel!

Combineer één van onze stadsspellen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie stadsspel.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, dé specialist in stadsspellen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie stadsspel!

Offerte aanvragen 0413-302773