Quiz op locatie

Wil je een quiz op locatie spelen? Uitjesbazen heeft erg leuke én originele quizzen en spelshows.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Quizzen

Quizzen en spelshows

Een quiz op locatie naar keuze ontleent zich perfect voor grotere groepen. Kies je voor een quiz van Uitjesbazen? Een complete spelshow? Al onze quizzen en spelshows zijn met perfectie, creativiteit én enthousiasme uitgewerkt. Het uiteindelijke programma van jouw uitje wordt in overleg opgesteld. Zo weet je zeker dat jouw bedrijfsuitje of teamuitje een knaller wordt. Gepersonaliseerde vragen mogen ingestuurd worden. Een échte aanrader om de teambuilding activiteit nog leuker te maken.

Quiz show of pubquiz op locatie

Voordat de quiz uiteindelijk gaat beginnen, is alles tot in de puntjes doorgenomen. Zo weten wij precies welke quiz er bij jullie past. Welk uitje je ook kiest, onze geweldige presentator is op tijd aanwezig om alles klaar te zetten. Zo kan de groep uiteindelijk lekker achterover leunen en genieten van de quiz die wordt gepresenteerd. Welke toppers wij aanraden? Onze Quiz Show Deluxe (ook wel dé leukste quiz van Nederland genoemd) én de pubquiz op locatie.

  • De meest geweldige presentatoren in prachtige outfits.
  • Bereid je maar alvast voor op gezelligheid.
  • Zeer originele vragen.
  • Mogelijkheid om de quizzen te laten personaliseren.
Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Waar wordt de quiz of pubquiz op locatie gehouden?

Dit is volledig aan jullie. Hebben jullie op het werk een kantoorruimte ter beschikking? Dan bouwen wij deze graag voor jullie om tot locatie voor de quiz. Liever in een restaurant naar keuze? Wat je wensen ook zijn, wij regelen dé leukste quizzen en spelshows op locatie naar keuze.

Met hoeveel collega's kan ik een quiz spelen?

Onbeperkt. Kies bijvoorbeeld voor een Ik hou van Holland uitje in de Gek op Holland spelshow en zie wie de meeste kennis heeft van ons koude kikkerlandje. Zijn jullie met een grote groep? Quiz Show Deluxe is dé leukste en meest interactieve quiz van Nederland. Ps. Deze personaliseren wij op maat voor jullie!

Kan ik een quiz op maat bestellen?

Je hebt jouw gewenste quiz nog niet gevonden. Geen zorgen. Uitjesbazen denkt graag met je mee, zodat jij een quiz op maat bestelt. Wat je hiervoor moet doen? Bel, mail of zorg dat wij je leren kennen. Gegarandeerd dat jij dé perfecte quiz verkrijgt!

Recencies

”De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!”

Aeres Hogeschool
Ayella Spaapen
Pubquiz
Quizzen en spelshows

”Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
Foute Bingo
Quizzen en spelshows

”We hebben gisteren met volle teugen genoten van de quiz. Het was echt heel erg leuk gedaan! Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke quiz!”

SIDN
Tom Verberk
Gek op Holland
Quizzen en spelshows

Wij zetten dé kroon op jullie quiz of spelshow

Offerte aanvragen 0413-302773