fbpx

Quiz op locatie

Wil je met collega’s een quiz op locatie naar keuze spelen? Uitjesbazen organiseert dé leukste quizzen en spelshows. Bekijk op je gemak de mogelijkheden online!

Image

Dé leukste quizzen met collega’s

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Quizzen

Quiz of spelshow als bedrijfsuitje

Een quiz op locatie naar keuze ontleent zich perfect voor een bedrijfsuitje of teamuitje. Kies je voor een quiz van Uitjesbazen? Een complete spelshow? Al onze quizzen en spelshows zijn met perfectie, creativiteit én enthousiasme uitgewerkt. Kies bijvoorbeeld voor een échte Ik hou van Holland ervaring met Gek op Holland en zie wie de meeste kennis heeft van ons koude kikkerlandje. Zijn jullie met een grote groep? Quiz Show Deluxe is dé leukste en meest interactieve quiz van Nederland. Deze personaliseren wij graag op maat voor jullie. Uiteraard zijn onze quizzen en spelshows in hybride variant mogelijk, waarbij we hét beste van online en fysiek combineren!

Quiz show op locatie

Hebben jullie op het werk een kantoorruimte ter beschikking? Dan bouwen wij deze graag voor jullie om tot locatie voor de quiz. Liever in een restaurant naar keuze? Uitjesbazen verzorgt dé leukste quizzen en spelshows op locatie naar keuze.

Welk bedrijfsuitje je ook kiest, onze geweldige presentator is op tijd aanwezig om alles klaar te zetten. Zo kan de groep uiteindelijk lekker achterover leunen en genieten van de quiz die wordt gepresenteerd. Welke topper wij aanraden? Quiz Show Deluxe, ook wel dé leukste quiz van Nederland genoemd!

  • De meest geweldige presentatoren in prachtige outfits.
  • Bereid je maar alvast voor op gezelligheid.
  • Zeer originele vragen.
  • Mogelijkheid om de quizzen te laten personaliseren.
Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Stuur quizvragen in!

Voordat de quiz uiteindelijk gaat beginnen, is alles tot in de puntjes doorgenomen. Zo weten wij precies welke quiz er bij jullie past. Het uiteindelijke programma van jouw activiteit wordt altijd in overleg opgesteld. Willen jullie een quiz op maat bestellen? Wij houden van originaliteit. Gepersonaliseerde vragen mogen zeer zeker ingestuurd worden. Aarzel daarom niet en voeg een persoonlijk tintje aan jullie quiz toe. Ongetwijfeld dat jullie elkaar op deze manier nog nét iets beter leren kennen. Een échte aanrader om de activiteit nóg leuker te maken.

Ps. Maak je geen zorgen; voor elk gewenst niveau ontwikkelen wij onze quizzen en spelshows. Kwaliteit gegarandeerd!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Recensies

Ga jij de volgende keer aan de haal met dé leukste prijzen?

”De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!”

Aeres Hogeschool
Ayella Spaapen
21 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Almere / Dronten

Bedrijfsuitje Almere - AERES | Uitjesbazen

”Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

”We hebben gisteren met volle teugen genoten van de quiz. Het was echt heel erg leuk gedaan! Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke quiz!”

SIDN
Tom Verberk
100 personen
Gek op Holland
Bedrijfsuitje Arnhem

Image

Onze tip:

Combineer één van onze quizzen of spelshows met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN Elmar, DÉ SPECIALIST IN quizzen / spelshows!

Offerte aanvragen0413-302773

Elmar | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie quiz of spelshow!

Offerte aanvragen0413-302773