fbpx

Quiz op locatie

Wil je met jouw gezelschap een quiz op locatie naar keuze spelen? Uitjesbazen organiseert dé leukste quizzen en spelshows. Overal in Nederland en België.

Image

4 interactieve quizzen en spelshows

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Quizzen en spelshows

Interactie, creativiteit en humor

Een quiz op locatie naar keuze ontleent zich perfect voor een bedrijfsuitje of teamuitje. Kies je voor een quiz of spelshow van Uitjesbazen? Dan kun je rekenen op een activiteit vol interactie, creativiteit, humor en enthousiasme. Dat is wel het minste wat we kunnen doen. 😉

Kies voor een persoonlijk tintje

Bovendien houden wij van personalisatie. Stuur daarom gerust enkele quizvragen in en kies voor een persoonlijke tintje bij jullie quiz of spelshow. Een échte aanrader als je elkaar nog nét iets beter wil leren kennen. Ook zal dit zeker voor een onderlinge strijd zorgen.

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat voor quizzen bieden jullie aan?

Wij organiseren verschillende soorten quizzen. Dit varieert van traditionele Pubquizzen tot enerverende spelshows. Denk aan onze Foute Bingo. Kies je liever voor een combinatie? Met Quiz Show Deluxe presenteren wij dé vetste (én grootste) quiz van Nederland!

Liever een quiz op maat? Een persoonlijke touch? Laat ons gerust weten waar je naar op zoek bent. Wij denken graag met jullie mee.

2. Welke rondes zitten in de quizzen?

Dit is natuurlijk afhankelijk van de quiz of spelshow die je kiest. Vraag daarom gerust naar meer informatie. Wel kun je altijd rekenen op unieke rondes vol vermaak en interactie. Zo kent bijvoorbeeld onze Foute Bingo een heuse Dansronde. Ongetwijfeld dat ieders voetje letterlijk van de grond komt. 😉

3. Wat kost een (pub)quiz op locatie?

Wij bieden onze quizzen en spelshows aan vanaf €29,50 per persoon (exclusief btw). Hierbij zijn inbegrepen: enthousiaste quizmasters, toffe materialen/attributen om de ruimte(s) aan te kleden én uiteenlopende prijzen. Ofwel: hét complete plaatje.

PS. Hoe groter de groep, hoe meer korting we kunnen geven. 🙂

Reviews van Uitjesbazen

Ga jij de volgende keer aan de haal met dé hoofdprijs? 😉

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“De Foute Bingo geboekt bij de Uitjesbazen. Het is zeker geen doorsnee bingo, maar een heuse show met van allerlei leuke opdrachten en grappige vragen. Je zit zeker niet stil op je stoel! Voor ons was het boven verwachting goed verzorgd door de ‘bingo-masters’ Tim en Sam!”

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Walter van de Ven
95 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Sport & Welzijn | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“We hebben Uitjesbazen ingeschakeld voor het integratiefeest van onze bedrijven. Wij hebben gekozen voor de hilarische spelshow…. Niets aan gelogen, dit was hilarisch. Op het laatste moment hadden we een issue met de locatie die we voor ogen hadden, dit is prima en vooral heel snel opgelost door Uitjesbazen.nl. Van collega’s heb ik alleen maar lovende reacties gekregen, het was top geregeld allemaal.”

Zuiderhuis Weert en Horn & Rivez
Ilse Hermans
130 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Weert

Bedrijfsuitje Weert - Zuiderhuis | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - NS | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie quiz!

Combineer één van onze quizzen of spelshows met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie quiz of spelshow.

Stel eventuele vragen gerust aan Shanna, dé specialist in quizzen / spelshows.

Contact 0413-302773

Voor dé kroon op jullie quiz op locatie!

Offerte aanvragen 0413-302773