fbpx

Quiz op locatie

Wil je met collega’s een quiz op locatie spelen? Uitjesbazen organiseert dé leukste quizzen en spelshows. Bekijk op je gemak de mogelijkheden online!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Quizzen

Quiz of spelshow als bedrijfsuitje

Een quiz op locatie naar keuze ontleent zich perfect voor een bedrijfsuitje of teamuitje. Kies je voor een quiz van Uitjesbazen? Een complete spelshow? Al onze quizzen en spelshows zijn met perfectie, creativiteit én enthousiasme uitgewerkt. Het uiteindelijke programma van jouw activiteit wordt altijd in overleg opgesteld. Zo weet je zeker dat jouw quiz een échte knaller wordt. Gepersonaliseerde vragen mogen ingestuurd worden. Een échte aanrader om de activiteit nóg leuker te maken.

Quiz show of pubquiz op locatie

Voordat de quiz uiteindelijk gaat beginnen, is alles tot in de puntjes doorgenomen. Zo weten wij precies welke quiz er bij jullie past. Welk bedrijfsuitje je ook kiest, onze geweldige presentator is op tijd aanwezig om alles klaar te zetten. Zo kan de groep uiteindelijk lekker achterover leunen en genieten van de quiz die wordt gepresenteerd. Welke topper wij aanraden? Quiz Show Deluxe, ook wel dé leukste quiz van Nederland genoemd!

  • De meest geweldige presentatoren in prachtige outfits.
  • Bereid je maar alvast voor op gezelligheid.
  • Zeer originele vragen.
  • Mogelijkheid om de quizzen te laten personaliseren.
  • Tip: combineer een quiz op locatie met een lunch, diner of borrel. Wij gaan graag voor jullie op zoek naar een geschikte locatie!

Ps. Maak je geen zorgen; voor elk gewenst niveau ontwikkelen wij onze quizzen en spelshows. Kwaliteit gegarandeerd!

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Waar wordt de quiz of pubquiz op locatie gehouden?

Dit is volledig aan jullie. Hebben jullie op het werk een kantoorruimte ter beschikking? Dan bouwen wij deze graag voor jullie om tot locatie voor de quiz. Liever in een restaurant naar keuze? Wat je wensen ook zijn, wij regelen dé leukste quizzen en spelshows op locatie naar keuze.

2. Met hoeveel collega's kan ik een quiz spelen?

Onbeperkt. Kies bijvoorbeeld voor een Ik hou van Holland uitje in de Gek op Holland spelshow en zie wie de meeste kennis heeft van ons koude kikkerlandje. Zijn jullie met een grote groep? Quiz Show Deluxe is dé leukste en meest interactieve quiz van Nederland. Ps. Deze personaliseren wij op maat voor jullie!

3. Kan ik een quiz op maat bestellen?

Je hebt jouw gewenste quiz nog niet gevonden. Geen zorgen. Uitjesbazen denkt graag met je mee, zodat jij een quiz op maat bestelt. Wat je hiervoor moet doen? Bel, mail of zorg dat wij je leren kennen. Gegarandeerd dat jij dé perfecte quiz verkrijgt!

Recensies

”De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!”

Aeres Hogeschool
Ayella Spaapen
21 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Almere / Dronten

Image

”Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

”We hebben gisteren met volle teugen genoten van de quiz. Het was echt heel erg leuk gedaan! Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke quiz!”

SIDN
Tom Verberk
100 personen
Gek op Holland
Bedrijfsuitje Arnhem

Image

Voor dé kroon op jullie quiz of spelshow!

Offerte aanvragen0413-302773