fbpx

Highland Games

Speel de Highland Games op locatie naar keuze en speel hét leukste uitje van Schotland. Een Schotse kilt kleedt mooi slank af, toch?

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

Uitje vol Schotse spellen

Image

Te spelen op iedere (eigen) locatie

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Highland Games

Een actief uitje vol teamspirit

Kies met de Highland Games voor een actief uitje vol teamspirit. De Schotse spellen bevatten diverse wedstrijdonderdelen. Wat dacht je van touwtrekken? Een vrachtwagenband rollen?

Wij hebben typische Schotse spellen voor jullie samengebracht in één uitje. Er wacht een spannende strijd in teamverband op jullie. Ervaar nu hét leukste sportieve uitje van Nederland… ehmmm… Schotland zelf!

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Op welke locatie zijn de Highland Games mogelijk?

Je speelt de Highland Games op locatie naar keuze. In heel Nederland en België. Van Utrecht tot Amsterdam en van Rotterdam tot Maastricht. Wij brengen een vleugje Schotland naar jullie toe.

Vooraf is er uitgebreid contact omtrent de mogelijke locatie. Zo is ons advies om meerdere wedstrijdvelden te creëren voor het spelen van de verschillende Schotse games. Ook is een zachte ondergrond gewenst en moet er voldoende ruimte zijn om vrijuit te bewegen.

2. Zijn de Highland Games geschikt als bedrijfsuitje of teamuitje?

De Highland Games zijn zeer geschikt als bedrijfsuitje of teamuitje. Zo leggen we de nadruk op samenwerking. Ofwel: teambuilding. Bovendien hebben we als wedstrijdonderdeel een finalespel toegevoegd. Welk team heeft de meeste voorsprong verzameld? Welk team heeft enkele handicaps verdiend, waardoor de finale iets lastiger wordt? Dit wordt lachen.

Voor het winnende team hebben we zelfs een kleine trofee. Kortom: dé ideale sportieve teambuilding activiteit!

3. Hoe gaat de voorbereiding van de Highland Games in z'n werking?

Jullie worden ontvangen op een door jullie gekozen locatie. Deze spreken we van te voren af. Bij ontvangst wordt iedereen in Schotse kledij gehesen. De strijd kan vervolgens losbarsten, maar niet voordat de teams worden gevormd en zich op ludieke wijze aan elkaar hebben voorgesteld. De doedelzakmuziek zal in ieder geval niet achterwege blijven. Dan kan de strijd pas écht losbarsten.

De leukste Schotse games zullen voorbijkomen. Jutezakwerpen (met hooivork), touwtrekken, vrachtwagenband rollen en nog veel meer. De activiteiten worden uitgevoerd, terwijl andere teams jullie aanmoedigen. Ook dat kan punten opleveren. Klinkt goed, toch? 😉

Haal alles uit jullie Highland Games!

Combineer onze Highland Games met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie uitje.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in The Highland Games!

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Highland Games!

Offerte aanvragen 0413-302773