Uitje aanvragen
Uitje vol Schotse spellen
Uitje vol Schotse spellen
Te spelen op iedere (eigen) locatie
Te spelen op iedere (eigen) locatie
Vanaf 20 tot 2.500 personen
Vanaf 20 tot 2.500 personen
Vanaf 29,50 per persoon
Vanaf 29,50 per persoon

Een actief uitje vol teamspirit

Kies met de Highland Games voor een actief uitje vol teamspirit. De Schotse spellen bevatten diverse wedstrijdonderdelen. Wat dacht je van touwtrekken? Een vrachtwagenband rollen?

Wij hebben typische Schotse spellen voor jullie samengebracht in één uitje. Er wacht een spannende strijd in teamverband op jullie. Ervaar nu hét leukste sportieve uitje van Nederland… ehmmm… Schotland zelf!

Bekijk onze trailer

Hijs jezelf in Schotse kleding

Welkom bij het gezelligste, sportieve uitje van Schotland. Onder leiding van onze spelleiders en Mr. John gaan jullie de strijd met elkaar aan. Uiteraard gekleed in typische Schotse kilt en muts. Bij dit Schotse uitje gaat het niet om pure kracht, maar om teamspirit.

Wie wint de Scottish Whiskey?

Samenwerking, communicatie en strategie zorgen voor een strijd om de felbegeerde bokaal, inclusief fles Scottish Whiskey. De activiteit bevat veel wedstrijdonderdelen, waardoor bij ieder spel andere kwaliteiten belangrijk zijn. Wil je op een sportieve manier de strijd met elkaar aangaan? Met een knipoog? Dan zit je met de Highland Games goed.

  • Energievolle Schotse spellen.
  • Gekleed in Schotse kleding gaan jullie de strijd tegen elkaar aan.
  • Inclusief professionele begeleiding.
  • Schots ingesproken voice-over.
  • Mogelijk op elke (eigen) locatie in Nederland en België.
  • Ook te spelen in het Engels.

Reviews van Uitjesbazen

Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. ”De Quiz Show was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!” Lieneke van het Zand Amsterdam – 122 personen Quiz Show Deluxe
De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. “De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het Moordspel als Crazy 88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.” Meggie Spierings Gemert – 158 personen Crazy 88 Deluxe
Het is zeker geen doorsnee Bingo, maar een heuse show met van allerlei leuke opdrachten en grappige vragen. “De Foute Bingo geboekt bij de Uitjesbazen. Het is zeker geen doorsnee Bingo, maar een heuse show met van allerlei leuke opdrachten en grappige vragen. Je zit zeker niet stil op je stoel! Voor ons was het boven verwachting goed verzorgd door de ‘bingo-masters’ Tim en Sam!” Walter van de Ven Den Haag – 95 personen Foute Bingo
Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben! “Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!” Marco Schokker Utrecht – 17 personen PubQuiz op locatie
Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat. “Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de escape room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.” Marc Nellen Eindhoven – 70 personen Escape Room op locatie

Veelgestelde vragen

Je speelt de Highland Games op locatie naar keuze. In heel Nederland en België. Van Utrecht tot Amsterdam en van Rotterdam tot Maastricht. Wij brengen een vleugje Schotland naar jullie toe.

Vooraf is er uitgebreid contact omtrent de mogelijke locatie. Zo is ons advies om meerdere wedstrijdvelden te creëren voor het spelen van de verschillende Schotse games. Ook is een zachte ondergrond gewenst en moet er voldoende ruimte zijn om vrijuit te bewegen.

De Highland Games zijn zeer geschikt als bedrijfsuitje of teamuitje. Zo leggen we de nadruk op samenwerking. Ofwel: teambuilding. Bovendien hebben we als wedstrijdonderdeel een finalespel toegevoegd. Welk team heeft de meeste voorsprong verzameld? Welk team heeft enkele handicaps verdiend, waardoor de finale iets lastiger wordt? Dit wordt lachen.

Voor het winnende team hebben we zelfs een kleine trofee. Kortom: dé ideale sportieve teambuilding activiteit.

Jullie worden ontvangen op een door jullie gekozen locatie. Deze spreken we van te voren af. Bij ontvangst wordt iedereen in Schotse kledij gehesen. De strijd kan vervolgens losbarsten, maar niet voordat de teams worden gevormd en zich op ludieke wijze aan elkaar hebben voorgesteld. De doedelzakmuziek zal in ieder geval niet achterwege blijven. Dan kan de strijd pas écht losbarsten.

De leukste Schotse games komen voorbij. Jutezakwerpen (met hooivork), touwtrekken, vrachtwagenband rollen en nog veel meer. De activiteiten worden uitgevoerd, terwijl andere teams jullie aanmoedigen. Ook dat kan punten opleveren. Klinkt goed, toch? 😉

Haal alles uit jullie Highland Games

Je bent eruit. Het wordt de Highland Games, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld de Highland Games personaliseren? Schotten zijn hele flexibele mensen hoor. Wil je jullie uitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca- en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: wij stemmen het bedrijfsuitje of teamuitje helemaal af op jullie wensen.

Bel met Guus, specialist in actieve / sportieve uitjes: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander uitje?

Bekijk gerust onze andere populaire uitjes.

Is dit spel voor jullie ook een Schot in de roos? 😉

Ja, ik wil nu een gratis offerte
Uitje aanvragen