fbpx

Expeditie Robinson

Speel Expeditie Robinson op iedere locatie door heel Nederland en België. Hét perfecte spel voor jullie teamuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Laat de ware Robinson in je los en speel jezelf naar de overwinning!

Escape Games / Bedrijfsuitje / Uitjesbazen

Speel jezelf naar de overwinning

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 20 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Ben jij toch op zoek naar een actief teamuitje vol teamspirit? Probeer dan onze Schotse Highland Games. Ga de strijd met elkaar aan op een sportieve manier. Liever een ander bedrijfsuitje? Bekijk onze mogelijkheden en neem gerust contact op voor persoonlijk advies of vragen.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Wat kun je verwachten van Expeditie Robinson?

Jullie gaan op zoek naar dé echte Robinson. Dit doen jullie doormiddel van allerlei verschillende proeven. Eetproeven, puzzels, krachtproeven, alles komt aan bod. In een gewaagde strijd gaan jullie het tegen elkaar opnemen. Wie wordt dé Robinson van jullie bedrijfsuitje?

2. Op welke locatie is Expeditie Robinson mogelijk

Je speelt de Expeditie Robinson op locatie naar keuze. In heel Nederland en België. Van Eindhoven tot Amsterdam en van Groningen tot Maastricht. Wij brengen een vleugje van het onbewoonde eiland naar jullie.

Vooraf is er uitgebreid contact omtrent de mogelijke locatie. Zo is ons advies om gras of zandvelden hiervoor te gebruiken, om zo de echte Robinson feeling te krijgen. Wij denken graag met jullie mee over een locatie.

3. Is Expeditie Robinson ook mogelijk voor grote groepen?

Zeker. Expeditie Robinson is zeer geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Vanaf 20 personen en tot 2500 personen is dit bedrijfsuitje te spelen. In verschillende kampen gaan jullie variërende proeven doen.

Reviews van verschillende teamuitjes

Deze mensen kozen voor een minder gewaagd bedrijfsuitje dan het Robinson avontuur.

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

“VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR Teambuilding
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Just Eat Takeaway | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan Rick, dé specialist in bedrijfsuitjes.

Contact 0413-302773

Rick | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Expeditie Robinson!

Offerte aanvragen 0413-302773