fbpx

Bedrijfsuitje Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Rotterdam? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Rotterdam en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Rotterdam

Leuke bedrijfsuitjes in Rotterdam

Een bedrijfsuitje in Rotterdam is er bij voorbaat al een om nooit te vergeten. Trommel alle collega’s op en trek samen de stad in. Langs Rotterdam Centraal, de indrukwekkende Markthal, de Kubuswoningen, de talloze prachtige bruggen en struinen door Delfshaven. Dus. Wat zoek je precies? Iets bij jullie op locatie, in de stad langs alle highlights of bij een horecagelegenheid in hartje centrum? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Rotterdam zijn: Crazy 88 City game, Moorddiner en Escape the City

Ontdek de havenstad van Nederland

Rotterdam barst van de opties voor een bedrijfsuitje. Toffe stadsspellen, zoals Wie is de Rat of Escape the City, zijn ideaal om de mooiste plekken van Rotterdam te ontdekken en je collega’s op een andere manier te leren kennen. Bedrijfsuitjes in een Rotterdamse horecagelegenheid, zoals het Moorddiner of de Foute bingoshow, ontlenen zich perfect om je collega’s te meeten in een relaxte setting. Zoals je ziet, is er veel mogelijk. Voor ons is niks te groots en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Rotterdam en beleef een dag om niet snel te vergeten. Die praatjes bij het koffieapparaat zullen nooit meer hetzelfde zijn. 😉

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Rotterdam met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar vindt het bedrijfsuitje plaats?

Dat is geheel aan jullie! Of jullie nu op zoek zijn naar een bedrijfsuitje in de Rotterdamse straten, in een Rotterdams café of bij jullie in het bedrijf. Niks is te gek en alles kan. Onze verschillende bedrijfsuitjes bieden voor ieder iets leuks en draagt ook bij aan teambuilding.

2. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wilt! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is.

3. Welke activiteiten kan ik spelen tijdens mijn bedrijfsuitje in Rotterdam?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle bedrijfsuitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een bedrijfsuitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder.

Recensies

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

”Op 26/01 hebben ik, samen met mijn team, deelgenomen aan het moordspel. Het was een succes!”

Stichting BOOR
Lotte van Leeuwen
30 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

”Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk. Er hadden alleen nóg meer prijzen moeten zijn, helaas zelf niet gewonnen. 😉 ”

Triangel Rotterdam
Sylvia Kruithof
40 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

”Super bedankt voor de geslaagde middag!”

Gemeente Rotterdam
Nicky Snoeij
25 personen
Moordspel aan tafel
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

”Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

”Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Quaranteambuilding
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

”We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over opties voor teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Rotterdam!

Offerte aanvragen0413-302773