fbpx

Bedrijfsuitje Rotterdam

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Rotterdam? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Rotterdam

Een bijzonder bedrijfsuitje in Rotterdam

Een bedrijfsuitje in Rotterdam is bij voorbaat al bijzonder. Trommel daarom al je lieve collega ́s op en trek samen door de stad. Teambuilding in de 5e versnelling. Begeef je nabij de Kubuswoningen, struin over de Erasmusbrug en ervaar alle highlights van de stad. Zijn jullie klaar voor een top bedrijfsuitje in Zuid-Holland?

Een stadsspel in Rotterdam

Als één van de grootste steden van Nederland kent Rotterdam prachtige bezienswaardigheden. Maar wat als wij je vertellen dat je een interactieve stadswandeling kunt combineren met een activiteit? Juist ja, door een stadsspel van Uitjesbazen. Aan jou de keus voor welk spel jullie gaan.

Laat “De Mol” in je los tijdens een verraderlijke goed bedrijfsuitje vol sabotage. Denk jij dat het tv-spektakel vet is? Wacht maar tot je zelf Wie is de Rat hebt gespeeld. Je kunt natuurlijk ook jezelf écht laten zien. Wat we hiermee bedoelen? Stap uit je comfortzone tijdens Crazy 88, terwijl je het stadscentrum van Rotterdam op stelten zet. Tot slot vermelden we kort Escape the City. Dit stadsspel spreekt voor zich, toch? 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

“Op 26/01 hebben ik, samen met mijn team, deelgenomen aan het moordspel. Het was een succes!”

Stichting Boor
Lotte van Leeuwen
10 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Stichting BOOR | Uitjesbazen

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Actiam | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Rotterdam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Rotterdam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Rotterdam!

Offerte aanvragen 0413-302773