fbpx

Bedrijfsuitje Gouda

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Gouda? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Gouda en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Gouda

Uitjesbazen gaat voor Goud(a)

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Zuid-Holland? Dat snappen wij heel goed. Gouda kent vele voordelen als locatie. Deze mooi gelegen plaats is goed bereikbaar. Daarnaast is het een prachtige stad met vele bijzondere bezienswaardigheden om te verkennen met je collega’s. Ren tijdens Crazy 88 langs alle highlights, zoals de Sint-Jan, het Museum Gouda, het stadhuis en De Waag terwijl je allerlei te gekke opdrachten uitvoert. Hebben jullie zin om te saboteren tijdens Wie is de Rat? Snappen we wel. Lossen jullie liever spannende raadsels op tijdens Escape the City? Snappen we ook. Zoek je iets bij jullie op locatie of juist bij een horecagelegenheid in de stad? Wij regelen alles van A tot Z. Alle uitjes zijn Goud(a) waard bij ons.

De ideale bedrijfsuitjes voor Gouda

Liever een uitje midden in Gouda of juist op locatie naar jullie keuze? Kunnen jullie niet kiezen? Dan helpen we je graag met een keuze!

Wij lichten Crazy 88 graag nog eens toe. Tijdens deze activiteit zet je heel de stad op stelten en leer je jouw collega’s op een hele andere manier kennen. In een reeks aan de meest gekke opdrachten is het jullie taak om zoveel mogelijk punten te scoren en de hoofdprijs mee naar huis te nemen. Zijn jullie meer in voor een spannend avontuur? Bekijk dan het Moorddiner of de Escape Room op locatie.

Liever toch iets meer in jullie comfortzone? Een Pubquiz op locatie is dan ideaal voor jullie. Onderling gaan jullie de strijd met elkaar aan om te zien wie de meeste kennis bezit. Uiteindelijk is er 1 winnaar die er met de beker vandoor gaat.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Gouda met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Gouda en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat zijn we trots dat de bedrijfsuitjes in de buurt zo goed bevallen!

 

“Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Veiligheid en Justitie | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Gouda

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Gouda en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Pak dat stukje Goudse kaas uhmm… kop koffie er maar alvast bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Gouda!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland!

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Gouda!

Offerte aanvragen0413-302773