fbpx

Bedrijfsuitje Gouda

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Gouda? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Gouda

Alle bedrijfsuitje zijn Goud(a) waard

Gaan jullie voor Goud(a)? Wij in ieder geval wel! Organiseer daarom in het prachtige Gouda jullie bedrijfsuitje. Hap en stap erop los in het stadscentrum en voltooi (te) gekke opdrachten in Crazy 88. Hebben jullie zin om te saboteren tijdens Wie is de Rat? Snappen we. Lossen jullie liever spannende raadsels op tijdens Escape the City? Snappen we ook. Zoek je iets bij jullie op locatie of juist bij een horecagelegenheid in de stad? Wij regelen alles van A tot Z. Alle bedrijfsuitjes zijn Goud(a) waard voor ons.

Kies een hilarische activiteit

Jullie zijn er 100% uit. Gouda is dé aangewezen stad voor jullie bedrijfsuitje. Onze tip? Kies voor een hilarische activiteit. Indoor of outdoor. Uitjesbazen heeft voor jullie dé perfecte activiteit in het repertoire.

Lach de ballen uit je broek tijdens de Foute Bingo. Wedden dat Bingo niet ouderwets hoeft zijn? Dit zullen jullie ongetwijfeld merken in de Dans– en Turboronde. Liever een hilarische spelshow? Een activiteit die oer-Hollands gezellig is? In onze Gek op Holland Quiz laten we zien hoeveel wij houden van Gouda. Nu jullie nog. Hopelijk weet jouw team in de finale een laatste slinger aan het “Ik hou van Holland” rad te geven. 😉

PS. Een spannende Escape Room behoort zeker ook tot de mogelijkheden…

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Gouda en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Gouda

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Actiam | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

“Superleuk teamuitje gehad met 34 man in het centrum van Delft. Hele goede en duidelijke communicatie. Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. App liep soms even vast, maar verder niet storend. Kortom, een aanrader!”

Basisschool De Wereldreiziger
Robyn Marinussen
34 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Delft

Bedrijfsuitje Delft - De Wereldreiziger | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Gouda met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Gouda en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Gouda?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Gouda!

Offerte aanvragen 0413-302773