fbpx

Bedrijfsuitje Dordrecht

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Dordrecht? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Dordrecht

Ontdek Dordrecht aan de rand van De Biesbosch

Gelegen aan de rand van De Biesbosch in Zuid-Holland is Dordrecht een unieke stad voor jullie bedrijfsuitje. Ervaar een interactieve stadswandeling met één van onze stadsspellen of speel met De Maffia Gijzeling een indrukwekkende Escape Room op locatie naar keuze. Wat jullie ook kiezen, samen maken we er een te gekke activiteit van in Dordrecht.

Een interactief stadsspel

Een stadswandeling. Ideaal om je collega’s én Dordrecht beter te leren kennen. Maar dat kan ook op leuke wijze, toch? Jazeker! Hap en stap erop los in Crazy 88 Deluxe of speel slim met je team in Wie is de Rat om de verrader te ontdekken. In een levensecht “De Mol” avontuur gaan jullie proberen om meer geld bij elkaar te spelen dan andere teams. Geen idee of dit gaat lukken. Aan jullie enthousiasme, goede zin en doorzettingsvermogen zal het zeker niet liggen. Aan De Rat in het team wel. 😉

Je kunt wel een beetje lezen dat teambuilding een belangrijk aspect van onze activiteiten is. Werk samen, communiceer duidelijk en ervaar (ont)spannende momenten samen. Uiteraard met een kleine knipoog. Humor is immers ook een belangrijk aspect tijdens onze activiteiten. Ongetwijfeld dat we samen voor een uniek bedrijfsuitje zorgen in Dordrecht.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Dordrecht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

“Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk.”

Triangel Rotterdam
Sylvia Kruithof
40 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Triangel | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

”Het uitje van de poli neuro was meer dan geslaagd 🙂 We hebben een heerlijke avond gehad met de collega’s. Waarvoor hartelijk dank!”

Rijndam
Henriette Griffioen
24 personen
Online Pubquiz
Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Rijndam | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Dordrecht met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Dordrecht en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Dordrecht?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Dordrecht!

Offerte aanvragen 0413-302773