fbpx

Bedrijfsuitje Dordrecht

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Dordrecht? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Dordrecht en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Dordrecht

Dé leukste bedrijfsuitjes in Dordrecht

Een bedrijfsuitje met je collega’s in Zuid-Holland? Dan is Dordrecht iets voor jullie! Bij Uitjesbazen zijn wij leider op gebied van bedrijfsuitjes voor grote groepen. Ga bijvoorbeeld op pad in de stad tijdens onze Crazy 88 City game! Tijdens dit stadsspel leer je collega’s op een wel hele andere manier kennen. Door middel van samenwerking en teambuilding voer je namelijk de gekste opdrachten uit. Iets meer serieus in gedachten? In Wie is de Rat gaan jullie aan de slag met opdrachten, terwijl iemand van jullie team een saboteur is..

Wat te doen in Dordrecht?

Keuzes in overvloed. Daarom hebben we hierboven een paar bedrijfsuitjes op een rijtje gezet om jullie te inspireren. Maar waar ligt jullie interesse? Een bedrijfsuitje op locatie naar keuze is ideaal voor die ene gezellige avond. Boek bijvoorbeeld de Foute Bingoshow en ben gewaarborgd van een gezellige avond vol muziek en unieke spelelementen. Ook kun je het op locatie naar keuze opnemen tegen elkaar in een van onze vele quizzen. De Gek op Holland Quiz is gebaseerd op het tv-programma met Linda de Mol en staat in het teken van ons kikkerlandje. Liever wat spanning beleven tijdens een bedrijfsuitje? Kies dan voor een van onze escape games.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Dordrecht met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar kunnen de bedrijfsuitjes in Dordrecht plaatsvinden?

Onze bedrijfsuitjes op locatie kunnen op vrijwel elke plek geboekt worden. Denk aan een zaal, café of gewoon gezellig bij jullie op het kantoor.

2. Hoeveel personen kunnen er mee op een bedrijfsuitje in Dordrecht?

Onze bedrijfsuitjes zijn op een manier ontworpen, zodat ze met een onbeperkt aantal personen geboekt kunnen worden. Neem dus al je collega’s in de hand en maak er een onvergetelijke dag van!

3. Wat te doen bij regen of hinder?

Bel ons als omstandigheden er voor hebben gezorgd dat je bedrijfsuitje niet door kan gaan of als het weer roet in het eten gooit. Dan kijken we samen naar mogelijke oplossingen! Zo bieden wij ook veel bedrijfsuitjes voor binnen aan. Er is altijd wel een oplossing te vinden!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Dordrecht

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dordrecht

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Dordrecht

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Dordrecht!

Offerte aanvragen0413-302773