fbpx

Bedrijfsuitje Zuid Holland

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Zuid Holland? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zuid Holland

Een origineel bedrijfsuitje in Zuid-Holland

Een bedrijfsuitje is origineel, spectaculair en ideaal om je collega’s nét even wat beter te leren kennen. Even de sleur doorbreken met een gezellige activiteit. Zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Zuid-Holland? Ontdek Rotterdam in Escape the City, zet Den Haag in kleine groepjes op stelten in Crazy 88 of reserveer een knus restaurant voor een Moorddiner in Delft. Voor ieder wat wils.

Kies voor een originele activiteit

Stap aan boord van het bedrijfsuitje van Uitjesbazen en dompel je onder in de diversiteit van Zuid-Holland. Van de bruisende stad Rotterdam tot de schilderachtige molens van Kinderdijk, deze provincie heeft voor ieder wat wils. Versterk jullie teamgeest met uitdagende activiteiten zoals een escape room in een historisch pand of een spannende speurtocht door de pittoreske straatjes van Delft. Geniet van de culinaire hoogstandjes tijdens een smakelijke proeverij van lokale lekkernijen en sluit de dag af met een gezellige borrel op een sfeervol terras aan de kust.

Of jullie nu op zoek zijn naar teambuilding, ontspanning of een combinatie van beide, ons bedrijfsuitje in Zuid-Holland biedt het allemaal. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze provincie en creëer onvergetelijke herinneringen met je collega’s.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zuid Holland. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Rotterdamse Rugby Club | Uitjesbazen

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Zuid Holland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zuid Holland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Zuid-Holland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze bedrijfsuitjes veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zuid Holland!

Offerte aanvragen 0413-302773