Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 15 tot 2.500 personen
Vanaf 15 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Populaire activiteiten voor grote groepen

Hartstikke leuk, maar wel ontzettend lastig. Welk evenementenbureau organiseert nu bedrijfsuitjes voor grote groepen? En dat op professionele en enthousiaste wijze. Daar kennen wij het juiste antwoord natuurlijk op: Uitjesbazen!  Met méér dan 10 jaar ervaring zetten wij dé kroon op jullie bedrijfsuitje. Hieronder vind je onze voorgestelde activiteiten voor grote groepen. Een échte aanrader voor de nodige ideeën en inspiratie.

Buitenactiviteiten voor grote groepen

Onze stadsspellen zijn ideaal om een stad naar keuze op een unieke manier te ontdekken. In kleinere groepjes trekken jullie door de stad, terwijl je leuke en uitdagende opdrachten uitvoert. Scoor de meeste punten en ga ervandoor met de winst.

Strijd tegen elkaar in teams en win de felbegeerde uitjesbazen trofee!

Ga bijvoorbeeld op zoek naar “De Rat” in Wie is de Rat, achterhaal de misdadiger in Escape the City of voltooi 88 (te) gekke opdrachten in Crazy 88. Naast onze stadsspellen hebben we ook verschillende andere activiteiten in ons repertoire. Wat dacht je van een Highland Games of voel hoe het is om achtervolgt te worden tijdens Hunt the Game. Wil je een persoonlijk tintje aan jullie activiteit toevoegen? Uitjesbazen stemt het bedrijfsuitje volledig af op jullie groep.

Bedrijfsuitjes buiten

Binnenactiviteiten voor grote groepen

Wil je liever een binnenactiviteit voor jouw gezelschap regelen? Op locatie naar keuze verzorgen wij jullie teamuitje van A tot Z. Kies een locatie, ga voor de gewenste activiteit en wij verzorgen de rest!

Op iedere gewenste locatie

Van een spannende Escape Room op locatie in een plaatselijk restaurant tot onze Full VR Experience in de vergaderruimte bij jullie op kantoor. Samen zorgen we ervoor dat er een spannende strijd ontstaat tussen verschillende teams. Ben jij er klaar voor om het op te nemen tegen je liefste collega’s?

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. “De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het Moordspel als Crazy 88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.” Meggie Spierings Gemert – 158 personen Crazy 88 Deluxe
Tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! “Op heel korte termijn hebben de Uitjesbazen nog een super gezellige Foute Bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!” Mariëlle Berkhoff Apeldoorn – 150 personen Foute Bingo
Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. ”De Quiz Show was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!” Lieneke van het Zand Amsterdam – 122 personen Quiz Show Deluxe
Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad. “Met een groep van 100+ personen Wie is de Rat gespeeld. Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad.” Jolanda Ellis Den Haag – 105 personen Wie is de Rat
Wat een gave city game is dit joh! “Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.” Siewtje Oesbeek Utrecht – 54 personen Escape the City
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het uitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Nederland en België. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje buiten compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Altijd dé juiste activiteit voor jullie groep

Vanaf 5 tot 100+ personen, Uitjesbazen organiseert voor ieder gezelschap hét perfecte bedrijfsuitje of teamuitje. En dus ook voor grote groepen. Twijfel je nog over het juiste uitje? Hieronder vind je al onze categorieën. Liever advies voor een passend uitje? Neem dan contact met ons op. Wij denken groots met jullie mee.

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje!

Ja, ik wil nu een gratis offerte