fbpx

Bedrijfsuitje Enschede

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Enschede? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Enschede

Omarm Enschede in Twente

Omarm Twente en dan in het bijzonder Enschede. Deze prachtige plaats in Overijssel heeft veel te bieden voor jullie bedrijfsuitje. Zoeken jullie iets specifieks of staat er nog niks vast? Met verschillende escape games, stadsspellen, quizzen en meer hebben we voor ieder wat wils. Bekijk gerust de mogelijkheden en laat je vrijblijvend adviseren voor jullie bedrijfsuitje in Enschede.

Kies een spannende Escape Room

Speciaal voor jullie gaan we onze Escape Rooms uitlichten. Als geen ander weten wij namelijk dat dit soort bedrijfsuitjes zeer populair in Enschede zijn. Met Escape the City, Escape the Mask en De Maffia Gijzeling vind je altijd iets dat bij jullie past. En dat op locatie naar keuze in Enschede.

Daag je collega’s uit, werk samen en geniet van een dag vol plezier en teambuilding. Onze professionele spelleiders zorgen ervoor dat elk bedrijfsuitje soepel verloopt. Hebben jullie de voorkeur voor een enerverende escape tour? Voila, Escape the City. Wil je alles uit jullie teambuilding activiteit halen? In Escape the Mask strijden jullie onderling tegen elkaar. Zijn jullie met een grote groep? De Maffia Gijzeling is dé ideale Escape Room voor grotere groepen. Kortom: voor ieder wat wils. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Enschede en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Enschede met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Enschede en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Enschede?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Enschede!

Offerte aanvragen 0413-302773