fbpx

Bedrijfsuitje Enschede

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Enschede? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Enschede en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Enschede

Een leuk bedrijfsuitje in Enschede

Wat zeg je? Een bedrijfsuitje in Enschede? Dat kunnen wij zeker voor je regelen. Wij zijn namelijk al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Op zoek naar iets specifieks of staat er nog niks vast? Een van onze salesbazen helpt je graag verder. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Escape Room op locatie? Hierbij moet je de schuilplaats van een heuse maffiabaas zien te achterhalen. Escape the City is dé perfecte manier om Enschede op unieke wijze te verkennen en met de Foute Bingoshow zit je nooit fout!

Struin rond op de Oude Markt

Uitjesbazen organiseert dé leukste bedrijfsuitjes in Enschede. Ben jij toe aan een dag vol plezier met collega’s? Struin rond op de Oude Markt in Enschede met Wie is de Rat en achterhaal de ‘mol’ onder jullie. Houden jullie het liever wat luchtiger, maar staat samenwerken hoog op het lijstje? Kies dan bijvoorbeeld voor een Pubquiz, het moorddiner of de Ik hou van Holland Quiz. Hilariteit gegarandeerd.

En het allerleukste hebben we nog niet verteld. Zo kies jij zelf de locatie van het gewenste bedrijfsuitje in Enschede. Heb je een gezellig restaurant op het oog? Voila, geen probleem. Wil je het bedrijfsuitje liever houden in een kantoorruimte binnen jullie bedrijf? Hop, hop. Niets is te gek en alles mag. Het bedrijfsuitje vindt plaats op locatie naar keuze.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Overijssel.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar vindt het bedrijfsuitje in Enschede plaats?

Dat is jullie beslissing! Fijn toch? Het maakt niet uit of jullie een bedrijfsuitje willen in het centrum van Enschede, een restaurant om ook een hapje te eten of bij jullie op kantoor. Bij Uitjesbazen is niks te gek en alles kan. Onze verschillende bedrijfsuitjes bieden voor ieder iets leuks en dragen ook bij aan teambuilding.

2. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens verloopt.

3. Welke bedrijfsuitjes kan ik boeken in Enschede?

Er is meer dan genoeg keuze. Misschien wel te veel. Daarom willen we jullie graag helpen om een keuze te maken. Bekijk zeker alle bedrijfsuitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een bedrijfsuitje op maat is ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op en we zullen jullie helpen. En we houden ook wel van een leuk praatje. Dus bel vooral. 🙂

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Enschede

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Enschede

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Enschede

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Enschede!

Offerte aanvragen 0413-302773