fbpx

Bedrijfsuitje Enschede

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Enschede? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Enschede en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Enschede

Een leuk bedrijfsuitje in Enschede

Wat zeg je? Een bedrijfsuitje in Enschede? Dat kunnen wij zeker voor je regelen. Wij zijn namelijk al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Op zoek naar iets specifieks of staat er nog niks vast? Een van onze salesbazen helpt je graag verder. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Escape Room op locatie? Hierbij moet je de schuilplaats van een heuse maffiabaas zien te achterhalen. Escape the City is dé perfecte manier om Enschede op unieke wijze te verkennen en met de Foute Bingoshow zit je nooit fout!

Struin rond op de Oude Markt

Uitjesbazen organiseert dé leukste bedrijfsuitjes in Enschede. Ben jij toe aan een dag vol plezier met collega’s? Struin rond op de Oude Markt in Enschede met Wie is de Rat en achterhaal de ‘mol’ onder jullie. Houden jullie het liever wat luchtiger, maar staat samenwerken hoog op het lijstje? Kies dan bijvoorbeeld voor een Pubquiz, het moorddiner of de Ik hou van Holland Quiz. Hilariteit gegarandeerd.

En het allerleukste hebben we nog niet verteld. Zo kies jij zelf de locatie van het gewenste bedrijfsuitje in Enschede. Heb je een gezellig restaurant op het oog? Voila, geen probleem. Wil je het bedrijfsuitje liever houden in een kantoorruimte binnen jullie bedrijf? Hop, hop. Niets is te gek en alles mag. Het bedrijfsuitje vindt plaats op locatie naar keuze.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Enschede met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Enschede en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat zijn we ontzettend blij met onze recensies!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Enschede

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Enschede

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Enschede

Impressie bedrijfsuitje in Enschede

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Enschede en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in Enschede!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Enschede?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Enschede!

Offerte aanvragen 0413-302773