fbpx

Bedrijfsuitje Kampen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Kampen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Kampen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Kampen

Een leuk bedrijfsuitje in Kampen

Kampen heeft veel te bieden. En daarom is deze prachtige stad in Overijssel uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. Een stadsspel om precies te zijn. Specifieker: een activiteit om de bezienswaardigheden van Kampen te ontdekken. Onze tips? Crazy 88 Deluxe, Escape the City en Wie is de Rat. Bekijk eenvoudig de mogelijkheden online en vraag een offerte aan. Voor passend advies kun je contact met ons opnemen. Wij laten graag aan je zien dat Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes is!

Altijd een passend bedrijfsuitje

Een Escape Room op locatie, de Gek op Holland Quiz, een Foute Bingoshow of het Moorddiner.. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van populaire bedrijfsuitjes in Kampen. Welk bedrijfsuitje jullie moeten kiezen? Dat bepalen jullie lekker zelf. Wij zorgen slechts voor een professionele organisatie, een doordachte activiteit en een flinke dosis enthousiasme. 😉

En het leukste hebben we nog niet eens verteld. Zo wordt het bedrijfsuitje altijd op locatie naar keuze georganiseerd. Dit kan in het centrum van Kampen zijn, in jullie bedrijfskantine of bij een gereserveerde horecagelegenheid. Hieronder vinden jullie onze categorieën. Ongetwijfeld dat er iets tussenstaat voor jullie.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Overijssel.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Welk bedrijfsuitje raden jullie aan voor onze groep?

Daarvoor moeten we natuurlijk eerst even kennismaken..

Dan kunnen we gericht meedenken, hebben we een idee van wie jullie zijn en kunnen we vervolgens een passend voorstel maken. Personalisatie behoort zeker tot de vele mogelijkheden van jullie bedrijfsuitje!

2. Is het bedrijfsuitje wel geschikt voor een grote groep?

Onze bedrijfsuitjes zijn doordacht en uitermate geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Kortom: jullie hoeven jezelf nergens druk over te maken. Laat het druk maken maar aan ons over. 🙂

3. Kan ik één van de bedrijfsuitjes combineren met een borrel?

Wij werken in de omgeving van Kampen, Enschede, Hengelo en Zwolle samen met diverse horecagelegenheden. Hierdoor weten wij altijd een passend voorstel voor jullie te maken. Voor meer informatie kun je ons altijd even bellen. 😉

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Kampen

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Kampen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Kampen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Kampen!

Offerte aanvragen0413-302773