fbpx

Bedrijfsuitje Kampen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Kampen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Kampen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Kampen

Een leuk bedrijfsuitje in Kampen

Kampen heeft veel te bieden. En daarom is deze prachtige stad in Overijssel uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. Een stadsspel om precies te zijn. Specifieker: een activiteit om de bezienswaardigheden van Kampen te ontdekken. Onze tips? Crazy 88 Deluxe, Escape the City en Wie is de Rat. Bekijk eenvoudig de mogelijkheden online en vraag een offerte aan. Voor passend advies kun je contact met ons opnemen. Wij laten graag aan je zien dat Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes is!

Altijd een passend bedrijfsuitje

Een Escape Room op locatie, de Gek op Holland Quiz, een Foute Bingoshow of het Moorddiner.. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van populaire bedrijfsuitjes in Kampen. Welk bedrijfsuitje jullie moeten kiezen? Dat bepalen jullie lekker zelf. Wij zorgen slechts voor een professionele organisatie, een doordachte activiteit en een flinke dosis enthousiasme. 😉

En het leukste hebben we nog niet eens verteld. Zo wordt het bedrijfsuitje altijd op locatie naar keuze georganiseerd. Dit kan in het centrum van Kampen zijn, in jullie bedrijfskantine of bij een gereserveerde horecagelegenheid. Hieronder vinden jullie onze categorieën. Ongetwijfeld dat er iets tussenstaat voor jullie.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Kampen met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Kampen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We kampen met genoeg positieve recensies over Kampen

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Kampen

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Kampen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Kampen

Impressie bedrijfsuitje in Kampen

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Kampen en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in Kampen!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Kampen?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Kampen!

Offerte aanvragen0413-302773