fbpx

Bedrijfsuitje Overijssel

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Overijssel? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Overijssel

Altijd dé perfecte activiteit in Overijssel

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Overijssel? Een moment om de werksleur te doorbreken? Bijvoorbeeld in Almelo, Enschede of Zwolle? Uitjesbazen organiseert leuke, interactieve bedrijfsuitjes in Overijssel. En dat op locatie naar keuze. Overal. Dit kan variëren van een populair restaurant in jullie omgeving tot de bedrijfskantine op kantoor. De keuze ligt bij jullie. 🙂

Een échte teambuilding activiteit

Passie, gedrevenheid en flinke saus Uitjesbazen-humor. Zo kun je onze activiteiten omschrijven. Wel hebben ze allemaal 1 ding gemeen. Teambuilding. Elke activiteit is gericht op het versterken van de onderlinge band. Elkaar beter leren kennen. Samenwerken. Communiceren. Kortom: je kiest bij Uitjesbazen altijd voor een échte teambuilding activiteit. Aan jou de keus voor welk bedrijfsuitje jullie gaan in Overijssel.

Stap uit de comfortzone in een stad naar keuze in Crazy 88 Deluxe, combineer eten met een activiteit tijdens het Moorddiner in een horecagelegenheid naar keuze of bouw een ruimte op kantoor om tot een heuse Escape Room tijdens De Maffia Gijzeling. Voor ieder wat wils.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Overijssel en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Bedrijfsuitje Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Overijssel met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Overijssel. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Overijssel is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze bedrijfsuitjes veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Overijssel!

Offerte aanvragen 0413-302773