fbpx

Bedrijfsuitje Overijssel

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Overijssel? Bijvoorbeeld in Zwolle of Enschede? Bij Uitjesbazen vind je leuke, originele bedrijfsuitjes voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Overijssel

Ervaar dé leukste tijd met je collega’s

Even iets anders dan alleen werken. Een bedrijfsuitje. Een activiteit om de sleur te doorbreken. Ben je op zoek naar een leuke invulling voor jullie bedrijfsuitje in Overijssel? Bijvoorbeeld in Almelo, Enschede of Zwolle? Uitjesbazen organiseert leuke, interactieve bedrijfsuitjes in de provincie Overijssel. Hierbij komen we naar jullie toe. Dit kan variëren van een mooi restaurant in de omgeving tot de bedrijfskantine op kantoor. Kortom: wij organiseren overal voor jullie hét perfecte bedrijfsuitje!

Een bedrijfsuitje voor teambuilding

Je collega’s beter leren kennen, de communicatie onderling verbeteren of gewoon om de dagelijkse sleur op de werkvloer te doorbreken. Een bedrijfsuitje kan ingezet worden voor talloze doeleinden. Onze expertise? Teambuilding! Dus, zeg het maar: waar hebben jullie zin in? Een Foute Bingo? Laat de ballen maar rollen, gier het uit en win dé leukste prijzen! Liever een Pubquiz bij jullie op kantoor? Onze quizmaster heeft alvast de auto gestart voor een top bedrijfsuitje bij jullie in Overijssel! Of gaan jullie de wereld van de technologie ontdekken in een van onze Virtual Reality uitjes? Neem bijvoorbeeld onze VR Teambuilding. Werk samen, communiceer met je collega’s en ontmantel de bom!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Overijssel met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Overijssel.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel collega's kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Overijssel?

Dat bepalen jullie natuurlijk lekker zelf. 🙂

Voor onze bedrijfsuitjes gelden geen limieten. Trommel daarom gerust al je lieve collega’s op, bepaal een datum en ga lekker los op de dag zelf. Succes gegarandeerd!

2. Welke steden zijn geschikt voor een bedrijfsuitje?

In principe kan elke stad of elk dorp als locatie gekozen worden. Onze tip: kies voor een grotere stad. In Overijssel kun je dan denken Kampen, Hengelo, Almelo, Enschede, Zwolle en Deventer. Ongetwijfeld dat één van onze stadsspellen bij jullie in de smaak valt.

3. Is het combineren van bedrijfsuitjes mogelijk?

We houden van een persoonlijke touch. Zie jij meerdere bedrijfsuitjes die je op een dag wil organiseren? Dat kan uiteraard! Neem contact met ons op en laat één van onze salesbazen weten hoe jullie perfecte bedrijfsuitje vormgegeven moet worden!

Recensies

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Enschede

Image

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Bedrijfsuitje Enschede

Image

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Hengelo

Image

“Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!”

Kinderopvang Dribbel
Monique Oosterbeek
32 personen
Gek op Holland Quiz
Bedrijfsuitje Hengelo

Image

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Overijssel!

Offerte aanvragen 0413-302773