fbpx

Bedrijfsuitje Maastricht

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Maastricht? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Maastricht

De stad van het goede leven

Geniet samen met je collega’s van een bedrijfsuitje in Maastricht en omarm “de stad van het goede leven”. Wij zijn er klaar voor om nog meer gezelligheid en vertier naar het Bourgondische Limburg te brengen. Ga los in de stad met Wie is de Rat, zet je smaakpapillen aan het werk in het Moorddiner of lach de ballen uit je broek met de Foute Bingo. Niets is te gek en alles is mogelijk.

Een bedrijfsuitje in Maastricht

Een origineel bedrijfsuitje in Maastricht, maar wat te doen? Laat de échte Bourgondiër in je los en omarm de stad van het goede leven als geen ander. Met één van onze diner games zal dit ongetwijfeld goedkomen. Waar gaan jullie voor? Het Escape Diner, het Moordiner of het VR Diner? Dit belooft een verrukkelijk uitje te worden.

Al onze activiteiten zijn uitermate goed te combineren met een hapje en een drankje. Wij laten teambuilding echter niet alleen aan tafel ontstaan. Van stadsspellen tot quizzen/spelshows en van Virtual Realty tot escape games. Met 25+ activiteiten ademt Uitjesbazen teambuilding. En dus nu ook bij jullie in Maastricht. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Maastricht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Maastricht met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Maastricht en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Maastricht?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Maastricht!

Offerte aanvragen 0413-302773