fbpx

Bedrijfsuitje Maastricht

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Maastricht? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Maastricht en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje in Maastricht

Op zoek naar een unieke invulling voor jullie bedrijfsuitje in Maastricht? Uitjesbazen heeft dé leukste activiteiten in het repertoire. Zo leer jij al je collega’s op een andere manier kennen. Laat je dus vooral niet tegenhouden! Ga met collega’s op pad en verken de ‘stad van het goede leven’. Maar alleen wandelen zou natuurlijk saai zijn. Wandel over de Sint Servaasbrug, terwijl je geniet van een spannend stadsspel. Niks is gek of te groot. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Maastricht: Escape Room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Levensgenieters in Maastricht

Maastricht barst van de levensgenieters. Maar bij ons is dat gelukkig ook zo. Onze Uitjesbazen zetten namelijk alles op alles om jou en je metgezellen een prachtige ervaring te geven. Hiervoor hebben wij diverse stadsspellen bedacht die je in hartje Maastricht kunt spelen. Ga bijvoorbeeld los in Crazy 88 of Wie is de Rat. Liever een bedrijfsuitje in een Maastrichtse horecagelegenheid? Kies voor het Moorddiner of de Foute bingoshow. Het kan natuurlijk ook zijn dat jullie een ruimte ter beschikking hebben op de werkvloer. Een Escape Room op locatie of Pubquiz is dan uitermate geschikt.

Liever passend advies voor jullie bedrijfsuitje in Maastricht? Schroom niet om ons te contacteren. Wij denken graag mee, zodat jullie het perfecte bedrijfsuitje voor jullie team verkrijgen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar vindt het bedrijfsuitje in Maastricht plaats?

De locatie mogen jullie zelf bepalen!

Of jullie nu op zoek zijn naar een bedrijfsuitje in een gezellig café, het stadscentrum of bij jullie op kantoor. Niks is te gek en alles kan. Onze verschillende bedrijfsuitjes bieden voor ieder iets leuks en dragen ook bij aan teambuilding. Wat wil je nog meer? 😉

2. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil! Het team wordt gesplitst in kleinere groepen als het nodig is voor het spel. Dit stemmen we natuurlijk van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is en er geen verrassingen bij komen kijken.

3. Welke activiteit kan ik spelen tijdens mijn bedrijfsuitje in Maastricht?

De keuze is reuze. Het kan eventueel moeilijk zijn om te kiezen. Bekijk zeker alle bedrijfsuitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een bedrijfsuitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder. Gewoon babbelen vinden we ook erg leuk. Dus bel vooral!

Recensies

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Image

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina.
De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Gek op Holland Quiz
Bedrijfsuitje Maastricht

Image

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Maastricht / Heerlen

Image

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Maastricht!

Offerte aanvragen0413-302773