fbpx

Bedrijfsuitje Geleen

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Geleen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Geleen

Geleen, dé plek voor jullie bedrijfsuitje

Geleen, een prachtige plaats in Limburg en dé aangewezen locatie voor jullie bedrijfsuitje. Maar wat te doen? Laat ons je helpen om deze vraag te beantwoorden. Zo nemen wij graag de totale organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen. En dat op iedere gewenste locatie in Geleen. Handig, toch? 😉

Kies voor onze VR Workshop

Een workshop hoeft niet saai te zijn. Tenminste, dat vinden wij bij Uitjesbazen. Wij bewijzen daarom maar al te graag het tegendeel. Het antwoord: onze VR Workshop. Ben je er klaar voor om een nieuwe wereld te betreden? Een virtuele wereld om precies te zijn.

In een ruimte, volledig VR proof gemaakt door onze spelleiders, gaan jullie kennismaken met Virtual Reality. Zet de VR bril op en… probeer een bom te ontmantelen. Terwijl je ene moment met jouw team een heuse VR bom probeert te ontmantelen, schieten jullie het andere moment de bergen in met VR skiën. Kortom: met onze VR Workshop ontdek je Virtual Reality als nooit tevoren. Dat is zeker niet saai. En zeker niet in Geleen. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Geleen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“We hebben Uitjesbazen ingeschakeld voor het integratiefeest van onze bedrijven. Wij hebben gekozen voor de hilarische spelshow…. niets aan gelogen, dit was hilarisch. Op het laatste moment hadden we een issue met de locatie die we voor ogen hadden, dit is prima en vooral heel snel opgelost door Uitjesbazen.nl. Van collega’s heb ik alleen maar lovende reacties gekregen, het was top geregeld allemaal”

Zuiderhuis Weert en Horn & Rivez
Ilse Hermans
130 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Weert

Bedrijfsuitje Weert - Zuiderhuis | Uitjesbazen

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

“Deze Uitjesbazen ingeschakeld voor een Teamuitje van 76 personen. Contact gaat zeer soepel en denken ruim met je mee. Niks is te gek, alles is mogelijk! Uitjesbazen op locatie ook zeer professioneel en vriendelijk!! De RWM Quiz show deluxe was perfect georganiseerd en onze medewerkers hebben zich heel goed vermaakt. Nogmaals dank voor de leuke activiteit en dank aan Uitjesbazen Anne en Nina voor het presenteren van de leuke avond.”

RWM
Ralph van de Laarschot
76 Personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Sittard

Bedrijfsuitje Sittard - RWM | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Geleen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Geleen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Geleen?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Geleen!

Offerte aanvragen 0413-302773