fbpx

Bedrijfsuitje Geleen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Geleen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Geleen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Geleen

Dé leukste bedrijfsuitjes in Geleen!

Je wil een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren in Limburg. Er komen wel 100 vragen naar boven. Waar? Wanneer? Hoe? Laat ons je helpen met deze vragen te beantwoorden. Kies voor Geleen, een mooie plek waar Uitjesbazen al jaren komt voor het organiseren van dé leukste bedrijfsuitjes.

Tips voor een Geleens bedrijfsuitje

Stadsspellen, bedrijfsuitjes op locatie, online games. Geen bedrijfsuitje is ons te gek. Daarom hebben we voor jullie een divers aanbod aan prachtige activiteiten. Ontdek Geleen met een van onze stadsspellen, zoals Escape the City. In dit stadsspel gaan jullie aan de hand van puzzels een seriemoordenaar proberen op te sporen. Ook hebben we andere stadsspellen voor in de stad, zoals Crazy 88 Deluxe. Als je liever hebt dat wij naar jullie toe komen, dan raden we aan om een bedrijfsuitje op locatie te boeken. Wat dacht je van een Pubquiz bij jullie op het kantoor? Of tover een kantine om tot een heuse Escape Room met de Maffia gijzeling Escape Room op locatie!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Geleen met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje in Limburg organiseren?

Neem iedereen mee op jullie bedrijfsuitje!

Onze bedrijfsuitjes zijn namelijk zo ingericht dat er een onbeperkt aantal mensen mee kunnen doen!

2. Hoe zit een bedrijfsuitje in elkaar?

Zie je een uitje wat je perfect lijkt? Dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarin staat alle informatie die je nodig hebt per bedrijfsuitje. Als je besluit om het uitje met ons te doen, zullen we meerdere malen contact met elkaar hebben om alles te regelen. Alles wat je daarna moet doen is genieten!

3. Is een van de bedrijfsuitjes te combineren met een borrel?

Kort gezegd: jazeker!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met veel horecagelegenheden in zowel Geleen als andere steden in Limburg, zoals: Venlo, Weert, Maastricht, Sittard en Roermond.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Geleen

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Geleen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Geleen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Geleen!

Offerte aanvragen0413-302773