fbpx

Bedrijfsuitje Valkenburg

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Valkenburg ? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Valkenburg en omgeving!

ster-usp-uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Valkenburg

Dé leukste bedrijfsuitjes in Valkenburg

Valkenburg ligt in het mooie Limburg en heeft veel bezienswaardigheden te bieden. Het is dus de ideale plek voor een van onze bedrijfsuitjes. Combineer een dagje vlakbij de steenkolenmijn met een van onze stadsspellen, zoals Escape the City of Wie is de Rat. Met deze games ontdekken jullie de stad op een interactieve en uitdagende manier. Ook kun je een bedrijfsuitje boeken op een locatie naar keuze. Je gaat namelijk nooit fout met een ouderwetse Pubquiz!

Een dagje uit in Valkenburg!

Of je Valkenburg nu door en door kent of als je er nog nooit bent geweest. Bij Uitjesbazen ben je gewaarborgd van een dag waarin je de stad op unieke wijze leert kennen. Met één van onze stadsspellen wandel je door de straten van Valkenburg, terwijl je aan de slag gaat met indrukwekkende opdrachten. Met Crazy 88 verkrijg je gegarandeerd hilariteit. Bij deze game staat het leren kennen van je collega’s op een andere manier centraal. Heb je liever iets op locatie? Dan is een Escape room echt iets voor jullie! We bouwen op elke locatie naar keuze een Escape Room ervaring op die jullie samen op moeten lossen!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Valkenburg met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar kunnen de bedrijfsuitjes in Valkenburg plaatsvinden?

Waar en wanneer jullie willen. Wil je een dag Valkenburg combineren met bijvoorbeeld de Rodelbaan? Dan is dat uiteraard mogelijk. Kom naar locatie of spreek met ons af in het centrum. Het kan allemaal!

2. Hoeveel personen kunnen er mee op een van onze bedrijfsuitjes?

Neem zoveel mogelijk collega’s mee op uitje! Onze activiteiten zijn namelijk zo ingericht dat er een ongelimiteerd aantal mensen mee kunnen. Fun, fun!

3. Welk bedrijfsuitje past bij mijn bedrijf?

Voel je vrij om samen met ons het passend bedrijfsuitje voor jullie te vinden. Neem gerust contact op en we kijken samen naar de opties.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Valkenburg

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Valkenburg

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Valkenburg

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Valkenburg!

Offerte aanvragen0413-302773