fbpx

Bedrijfsuitje Valkenburg

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Valkenburg? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Valkenburg

Ontdek de stad met een stadsspel

Valkenburg ligt in het mooie Limburg en heeft veel bezienswaardigheden te bieden. Het is daarom dé ideale plek voor een bedrijfsuitje. Combineer een dagje vlak bij Steenkolenmijn met één van onze stadsspellen, zoals Escape the City of Wie is de Rat. Met deze games ontdekken jullie de stad op een interactieve en uitdagende manier. Liever een bedrijfsuitje op locatie naar keuze in Valkenburg? Pubquiz is altijd het juiste antwoord op de vraag, toch? 😉

Uiteraard met goede begeleiding

Op korte afstand van Maastricht ligt het romantische Valkenburg in Zuid-Limburg. Een heerlijke stad voor een heerlijk arrangement. Hapje, drankje en een activiteit. Klink goed, toch? Tijd om de Bourgondiër in je los te laten tijdens het Moorddiner. Liever een andere escape uitdaging aan tafel? Een hongerige Mask heeft het op jullie voorzien in het Escape Diner. Hopelijk worden jullie niet weggeblazen aan tafel…

Wat jullie wensen ook zijn, je kiest met Uitjesbazen voor een activiteit met een goede begeleiding. Vol passie, creativiteit en humor kleden wij de organisatie van jullie bedrijfsuitje in. Op locatie naar keuze in Valkenburg welteverstaan. En dat kan variëren van het stadscentrum tot een ruimte op kantoor.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Valkenburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Valkenburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Valkenburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Valkenburg?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Valkenburg!

Offerte aanvragen 0413-302773