fbpx

Bedrijfsuitje Valkenburg

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Valkenburg ? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Valkenburg en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Valkenburg

Dé leukste bedrijfsuitjes in Valkenburg

Valkenburg ligt in het mooie Limburg en heeft veel bezienswaardigheden te bieden. Het is dus de ideale plek voor een van onze bedrijfsuitjes. Combineer een dagje vlakbij de steenkolenmijn met een van onze stadsspellen, zoals Escape the City of Wie is de Rat. Met deze games ontdekken jullie de stad op een interactieve en uitdagende manier. Ook kun je een bedrijfsuitje boeken op een locatie naar keuze. Je gaat namelijk nooit fout met een ouderwetse Pubquiz!

Een dagje uit in Valkenburg!

Of je Valkenburg nu door en door kent of als je er nog nooit bent geweest. Bij Uitjesbazen ben je gewaarborgd van een dag waarin je de stad op unieke wijze leert kennen. Met één van onze stadsspellen wandel je door de straten van Valkenburg, terwijl je aan de slag gaat met indrukwekkende opdrachten. Met Crazy 88 verkrijg je gegarandeerd hilariteit. Bij deze game staat het leren kennen van je collega’s op een andere manier centraal. Heb je liever iets op locatie? Dan is een Escape room echt iets voor jullie! We bouwen op elke locatie naar keuze een Escape Room ervaring op die jullie samen op moeten lossen!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Valkenburg met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Valkenburg met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Valkenburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op dé leukste bedrijfsuitjes in de buurt!

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina.
De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland Quiz
Bedrijfsuitje Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.”

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

“Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)“

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Valkenburg

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Valkenburg en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Pak wat lekkers erbij, haal nog wat koffie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Valkenburg!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Valkenburg!

Offerte aanvragen0413-302773