fbpx

Bedrijfsuitje Roermond

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Roermond? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Roermond en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Roermond

Dé leukste bedrijfsuitjes in Roermond!

Wij organiseren dé leukste bedrijfsuitjes in Roermond en omgeving! Wil jij een onvergetelijke dag beleven met je collega’s? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie. Uitjesbazen heeft namelijk al meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van dé leukste bedrijfsuitjes. Ga je mee op pad in Wie is de Rat? Of wil je toch liever wat meer relaxed een Pubquiz doen? Niks is te gek en er is voor ieder wat wils. 😉

Tips voor een bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes genoeg! Daarom hebben we hieronder enkele bedrijfsuitjes samengevat, zodat jullie makkelijker kunnen kiezen!

Met onze Escape Room op locatie komen wij naar jullie toe. Dan toveren wij een aangewezen ruimte om tot een volledige Escape Room ervaring! Hiernaast hebben we ook nog andere toppers die gegeven kunnen worden op locatie, zoals de Foute Bingoshow en de Gek op Holland Quiz! Ga je er toch liever op uit? Kies dan voor een van onze stadsspellen. In de Crazy 88 City game ga jij met je collega’s de uitdaging aan om zoveel mogelijk van de gekste opdrachten uit te voeren!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Roermond met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Roermond met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Roermond en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op dé beste bedrijfsuitjes in Roermond!

De quiz was top. Veel enthousiaste reacties van collega’s. Leuke vragen thema’s!

PV ‘t Krietje
Rob van Dael
20 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Limburg

Image

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina.
De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland Quiz
Bedrijfsuitje Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Roermond

Impressie bedrijfsuitje in Roermond

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Roermond en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal wat lekkers bij de bakkerij, pak de kop koffie er maar bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Roermond!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Roermond!

Offerte aanvragen0413-302773