fbpx

Bedrijfsuitje Roermond

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Roermond? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Roermond

Hap en stap erop los in Crazy 88

Wil je een onvergetelijke dag beleven met je collega’s? In het mooie Limburg? Kies voor Roermond en hap en stap erop los in Crazy 88. Terwijl je uit de comfortzone stapt, voltooien jullie gezamenlijk uitdagende opdrachten. Liever een bedrijfsuitje op kantoor? In De Maffia Gijzeling toveren wij iedere gewenste ruimte om tot een heuse Escape Room. Kortom: voor iedere wens bieden wij een passende activiteit. 😉

Zei iemand: “teambuilding”

De ruimte wordt langzaam voorbereid. Een spannende Escape Room staat met De Maffia Gijzeling op de planning. Echter weet niemand wat er op het punt staat om te gebeuren. Zei iemand: “teambuilding“? Nee, een man met een bivakmuts stormt binnen. Jullie moeten meekomen naar een andere ruimte. Het is tijd voor (ont)spanning en teambuilding. Ja, nu wel. Zijn jullie klaar voor de Italiaanse maffia? Dit belooft een bedrijfsuitje te worden om niet snel te vergeten in Roermond.

De Maffia Gijzeling is een uitstekende activiteit voor teambuilding. Toch willen we ook enige andere toppers uitlichten. Kies je voor vermaak en humor? Laat de ballen maar rollen in de Foute Bingo. Liever je kennis verbreden? Een Pubquiz is altijd het juiste antwoord op de vraag, toch? 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Roermond en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Roermond met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Roermond en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Roermond?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Roermond!

Offerte aanvragen 0413-302773