fbpx

Bedrijfsuitje Roermond

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Roermond? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Roermond en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Roermond

Dé leukste bedrijfsuitjes in Roermond!

Wij organiseren dé leukste bedrijfsuitjes in Roermond en omgeving! Wil jij een onvergetelijke dag beleven met je collega’s? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie. Uitjesbazen heeft namelijk al meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van dé leukste bedrijfsuitjes. Ga je mee op pad in Wie is de Rat? Of wil je toch liever wat meer relaxed een Pubquiz doen? Niks is te gek en er is voor ieder wat wils. 😉

Tips voor een bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes genoeg! Daarom hebben we hieronder enkele bedrijfsuitjes samengevat, zodat jullie makkelijker kunnen kiezen!

Met onze Escape Room op locatie komen wij naar jullie toe. Dan toveren wij een aangewezen ruimte om tot een volledige Escape Room ervaring! Hiernaast hebben we ook nog andere toppers die gegeven kunnen worden op locatie, zoals de Foute Bingoshow en de Gek op Holland Quiz! Ga je er toch liever op uit? Kies dan voor een van onze stadsspellen. In de Crazy 88 City game ga jij met je collega’s de uitdaging aan om zoveel mogelijk van de gekste opdrachten uit te voeren!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Roermond met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Is het bedrijfsuitje binnen of buiten?

Onze stadsspellen zijn vrijwel altijd in de buitenlucht. De uitjes op locatie kunnen zowel buiten als binnen gegeven worden op een paar uitzonderingen na. Denk aan de Escape Room op locatie. Deze is namelijk gebonden aan een ruimte. Voor onze quizzen en spelshows hebben we echter wel een stroomverbinding nodig!

2. Hoeveel collega's kunnen er mee op bedrijfsuitje?

Neem iedereen maar mee!

Onze bedrijfsuitjes zijn zo gemaakt dat er geen limiet zit op het aantal personen dat mee kan doen!

3. Is een van onze bedrijfsuitjes te combineren met een Borrel?

Kort gezegd: jazeker!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met veel horecagelegenheden in zowel Roermond als andere steden in Limburg, zoals: Venlo, Weert, Maastricht en Sittard.

Recensies

De quiz was top. Veel enthousiaste reacties van collega’s. Leuke vragen thema’s!

PV ‘t Krietje
Rob van Dael
20 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Limburg

Image

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina.
De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland Quiz
Bedrijfsuitje Roermond

Image

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker

30 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Roermond

Image

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Roermond!

Offerte aanvragen0413-302773