fbpx

Bedrijfsuitje Limburg

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Limburg? Bijvoorbeeld in Maastricht of Valkenburg? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele bedrijfsuitjes voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Limburg

Ontdek Limburg met een bedrijfsuitje

Ontdek Limburg met een waanzinnig bedrijfsuitje als nooit tevoren. In het zuiden van Nederland zijn talloze mogelijkheden om een unieke tijd met je collega’s te beleven. Kies bijvoorbeeld voor het Moorddiner. Onder het genot van een hapje en drankje geven jullie de ogen, oren en mond de kost. Zitten jullie als groep meer te denken aan een quiz of spelshow? De Foute Bingoshow moet dan op je lijstje staan. Kortom: wat je wensen ook zijn, samen zorgen we voor dé perfecte invulling van jullie bedrijfsuitje in Limburg!

Een interactief bedrijfsuitje

Uitjesbazen organiseert leuke, interactieve bedrijfsuitjes door heel Limburg. Ben jij toe aan een dagje ontspanning en plezier met collega’s? Samenwerken is een échte must bij Escape the City. Zo proberen jullie gezamenlijk een moord op te lossen in een stad naar keuze. Houden jullie het liever wat luchtiger? Crazy 88 Deluxe en Wie is de Rat zijn uitstekende activiteiten om je collega’s op een iets andere manier te leren kennen. 🙂

Al met al zijn de bovenstaande stadsspellen gave activiteiten om een stad naar keuze te ontdekken. Hebben jullie al een restaurant gereserveerd? De beschikking over een vergader- of kantoorruimte? Wij organiseren onze bedrijfsuitjes op de door jullie gewenste locatie. Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. Wij helpen jullie maar al te graag!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Limburg?

Bij Uitjesbazen geloven wij in het motto: ”hoe meer zielen, hoe meer vreugd”. Daarom zit er qua aantal personen geen limit aan onze bedrijfsuitjes. Geef ons gerust een belletje voor de details en wij regelen het voor jullie.

2. Kun je bedrijfsuitjes combineren?

Jazeker!

Zie jij meerdere bedrijfsuitjes die goed bij jullie bedrijf passen, en zou je deze graag willen combineren? Dat kan! Geef één van onze salesbazen een belletje en zij regelen het voor jou. Ook kun je het bedrijfsuitje laten combineren met een diner of lunch. Één uitje, twee uitjes, drie uitjes.. Bij ons kan het niet gek genoeg!

3. Is personalisatie mogelijk?

Wil jij één van onze toffe bedrijfsuitjes personaliseren? Wij geven graag een personal touch aan jullie activiteit. Voor ieder bedrijfsuitje neemt iemand van onze kantoorbazen altijd contact met je op om het bedrijfsuitje door te spreken. Dan kun je personalisatie altijd aangeven. Of je neemt zelf even contact met ons op, dat mag natuurlijk altijd!

Recensies

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina.
De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland Quiz
Bedrijfsuitje Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.”

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

“Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)“

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

“Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.“

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Limburg!

Offerte aanvragen 0413-302773