fbpx

Bedrijfsuitje Limburg

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Limburg? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Limburg

Ontdek het zuiden van Nederland

Ontdek Limburg als nooit tevoren met een waanzinnig bedrijfsuitje. Het zuiden van Nederland roept om een unieke tijd met je liefste collega’s. Maak bijvoorbeeld Noord-Limburg onveilig met Crazy 88 in Venlo of ga achter een seriemoordenaar aan in Roermond tijdens Escape the City. Kiezen jullie voor een stad in Zuid-Limburg? Wie is de Rat is een verraderlijk leuke activiteit en zeer populair als outdoor activiteit in Valkenburg, Maastricht en Heerlen. Kortom: welke stad jullie ook kiezen, samen zorgen we altijd voor dé perfecte activiteit in Limburg!

Een origineel teamuitje in Limburg

De keuze is reuze en zo is het maar net! Je wil natuurlijk hét beste voor jou en je collega’s. Met passie, creativiteit en een flinke dosis humor nemen wij graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje voor onze rekening. Een origineel teamuitje in Limburg? Dat is wel het minste wat we kunnen doen. 😉

Kies voor het Moorddiner en laat je verrassen door een overheerlijke activiteit. Lekker bourgondisch, dat wil iedereen, toch? Plan je ontsnapping op locatie naar keuze in een spannende escape game. Zijn jullie klaar voor de Italiaanse maffia? Mét Escape Room acteurs zal De Maffia Gijzeling zorgen voor een origineel bedrijfsuitje vol teambuilding in Limburg.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in de provincie Limburg. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

“We hebben Uitjesbazen ingeschakeld voor het integratiefeest van onze bedrijven. Wij hebben gekozen voor de hilarische spelshow…. niets aan gelogen, dit was hilarisch. Op het laatste moment hadden we een issue met de locatie die we voor ogen hadden, dit is prima en vooral heel snel opgelost door Uitjesbazen.nl. Van collega’s heb ik alleen maar lovende reacties gekregen, het was top geregeld allemaal”

Zuiderhuis Weert en Horn & Rivez
Ilse Hermans
130 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Weert

Bedrijfsuitje Weert - Zuiderhuis | Uitjesbazen

“Deze Uitjesbazen ingeschakeld voor een Teamuitje van 76 personen. Contact gaat zeer soepel en denken ruim met je mee. Niks is te gek, alles is mogelijk! Uitjesbazen op locatie ook zeer professioneel en vriendelijk!! De RWM Quiz show deluxe was perfect georganiseerd en onze medewerkers hebben zich heel goed vermaakt. Nogmaals dank voor de leuke activiteit en dank aan Uitjesbazen Anne en Nina voor het presenteren van de leuke avond.”

RWM
Ralph van de Laarschot
76 Personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Sittard

Bedrijfsuitje Sittard - RWM | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

“Op 14 juli hebben wij met ons team het spel ‘Crazy-88’ gespeeld in het centrum van Valkenburg. Een hilarisch spel waarmee je getriggerd wordt om je eigen grenzen te verleggen! De interactie via de app was goed geregeld. Wij hebben het in ieder geval enorm naar onze zin gehad, bedankt!”

BeBu Bewindvoeringen B.V.
Kim Lenartowicz
8 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Valkenburg

Bedrijfsuitje Valkenburg - Bebu | Uitjesbazen

“Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!”

ACV PULS
Elke Maes
138 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje België

Bedrijfsuitje België - ACV PULS | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Limburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Limburg. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Limburg is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze bedrijfsuitjes veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Limburg!

Offerte aanvragen 0413-302773