fbpx

Bedrijfsuitje Heerlen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Heerlen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Heerlen en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Heerlen

Dé leukste bedrijfsuitjes in Heerlen!

Heerlen ligt in het mooie Limburg en is een van de grootste steden van de provincie. Hebben jullie zin in een bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres! We krijgen namelijk geen genoeg van het organiseren en presenteren van de leukste activiteiten voor bedrijven. Of jullie nu houden van een actief bedrijfsuitje of meer van gezelligheid, wij hebben het!

Heerlijk in Heerlen

Of je nu gaat voor een van onze stadsspellen of een bedrijfsuitje op locatie. Wij zullen ervoor zorgen dat je een super leuke dag hebt. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van onze pracht en praal!

Heb jij altijd al eens in de schoenen van een detective willen staan? Dan is het Moorddiner echt iets voor jullie. In deze bloedstollende game helpen jullie detective Wout Boefs met het oplossen van een lugubere moord. Dit terwijl je geniet van een lekker hapje en een drankje. Doe je liever iets in het mooie centrum van Heerlen? Dan is de Crazy 88 Deluxe een geschikte match voor jullie. In deze game gaan jullie op verkenning door de stad, terwijl je samen moet werken om de gekste opdrachten op te lossen.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Heerlen met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Heerlen met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Heerlen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op dé leukste bedrijfsuitjes in Heerlen!

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner

Bedrijfsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

We hebben een hele leuke middag gehad. Hartstikke bedankt!

Eveline Engels
Ruimte in Advies
21 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Heerlen

Image

Wij hebben een hele leuke avond gehad. Het was leuk georganiseerd en we hebben leuke prijzen gewonnen. De bingo zit leuk in elkaar en is heel interactief. Anne heeft het leuk gedaan!”

Asterisque BV
Danique Heesbeen
50 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Heerlen

Image

Impressie bedrijfsuitje in Heerlen

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Heerlen en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal wat lekkers bij de lokale bakker, pak wat lekkers te drinken en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Heerlen!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Heerlen!

Offerte aanvragen0413-302773