fbpx

Bedrijfsuitje Heerlen

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Heerlen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Heerlen

Een prachtige stad met kunst en street art

Gelegen in Limburg is Heerlen een unieke plaats voor jullie bedrijfsuitje. Zijn jullie klaar om deze stad, boordevol kunst en street art, met een stadsspel te veroveren? Wij in ieder geval wel! Dus… waar zijn jullie voor in? Wie is de Rat? Een uitstekende keuze. Gewapend met een interactieve game-app gaan jullie aan de slag en worden alle highlights van de stad bezocht. Maar pas op: wie is er te vertrouwen? En wie niet?

Wie is de Rat als stadsspel in Heerlen

De spanning is direct voelbaar. In het centrum van Heerlen worden jullie één voor één naar voren geroepen. Wat heeft dit te betekenen? Een tablet wordt in je handen gedrukt. Het scherm licht op. Groen of rood? Met argusogen word je aangekeken door iedereen. Ben je De Rat? Of juist niet? De rollen worden bekendgemaakt. Verraad, sabotage en vermaak. En stiekem ook een flinke portie teambuilding. Er moet immers samengewerkt worden op De Rat buitenspel te zetten. Maar wie kun je vertrouwen?

Wie is de Rat is een heerlijk stadsspel om te spelen in Heerlen. Wel vragen we onszelf af wie jij van je collega’s nog kunt vertrouwen in de toekomst. Dit belooft nog wat 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Heerlen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Heerlen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Heerlen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Heerlen?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Heerlen!

Offerte aanvragen 0413-302773