fbpx

Bedrijfsuitje Heerlen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Heerlen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Heerlen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Heerlen

Dé leukste bedrijfsuitjes in Heerlen!

Heerlen ligt in het mooie Limburg en is een van de grootste steden van de provincie. Hebben jullie zin in een bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres! We krijgen namelijk geen genoeg van het organiseren en presenteren van de leukste activiteiten voor bedrijven. Of jullie nu houden van een actief bedrijfsuitje of meer van gezelligheid, wij hebben het!

Heerlijk in Heerlen

Of je nu gaat voor een van onze stadsspellen of een bedrijfsuitje op locatie. Wij zullen ervoor zorgen dat je een super leuke dag hebt. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van onze pracht en praal!

Heb jij altijd al eens in de schoenen van een detective willen staan? Dan is het Moorddiner echt iets voor jullie. In deze bloedstollende game helpen jullie detective Wout Boefs met het oplossen van een lugubere moord. Dit terwijl je geniet van een lekker hapje en een drankje. Doe je liever iets in het mooie centrum van Heerlen? Dan is de Crazy 88 Deluxe een geschikte match voor jullie. In deze game gaan jullie op verkenning door de stad, terwijl je samen moet werken om de gekste opdrachten op te lossen.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Heerlen met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Is het bedrijfsuitje binnen of buiten?

Onze stadsspellen zijn vrijwel altijd in de buitenlucht. De bedrijfsuitjes op locatie kunnen zowel buiten als binnen gegeven worden op een paar uitzonderingen na. Denk aan de Escape Room op locatie. Deze is namelijk gebonden aan een ruimte. Voor onze quizzen en spelshows hebben we echter wel een stroomverbinding nodig!

2. Hoeveel collega's kunnen er mee op bedrijfsuitje?

Neem iedereen maar mee!

Onze bedrijfsuitjes zijn zo gemaakt dat er geen limiet zit op het aantal personen dat mee kan doen!

3. Wanneer kan het bedrijfsuitje plaatsvinden?

Alle dagen van het jaar organiseren wij bedrijfsuitjes. Maar het kan uiteraard zijn dat we vol zitten op een bepaalde dag! Daarom is het altijd een goed idee om de details te bespreken met een van onze salesbazen via de telefoon. Voel je vrij om contact met ons op te nemen. 🙂

Recensies

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Heerlen

Image

We hebben een hele leuke middag gehad. Hartstikke bedankt!

Eveline Engels
Ruimte in Advies
21 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Heerlen

Image

Wij hebben een hele leuke avond gehad. Het was leuk georganiseerd en we hebben leuke prijzen gewonnen. De bingo zit leuk in elkaar en is heel interactief. Anne heeft het leuk gedaan!”

Asterisque BV
Danique Heesbeen
50 personen

Escape the City
Bedrijfsuitje Heerlen

Image

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Heerlen!

Offerte aanvragen0413-302773