fbpx

Bedrijfsuitje Haarlem

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Haarlem? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Haarlem en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Haarlem

Leuke bedrijfsuitjes in Haarlem

Wil je samen met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Haarlem? Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Kies voor een activiteit bij jullie op locatie, in de straten van Haarlem of in een gezellig Haarlems restaurant. Het maakt ons niet uit hoe gek het is. Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Haarlem: Escape Room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Bedrijfsuitjes in het pittoreske Haarlem

De historische stad Haarlem heeft alles in huis voor een prachtig bedrijfsuitje. Het barst van de energie. En wij ook! Daarom hebben wij toffe stadsspellen bedacht die je in hartje Haarlem kunt spelen. Struin de Grote Markt af en ontdek alle sfeervolle plekjes in de stad tijdens Wie is de Rat of Crazy 88. Hebben jullie een horecagelegenheid gereserveerd? Het Moorddiner en de Foute Bingoshow zijn dan échte aanraders om jullie avond nog iets gezelliger te maken. Ongeacht de locatie die jullie wensen voor het bedrijfsuitje, wij bieden altijd een passende invulling. Dus waar wachten jullie nog op? Onze kantoorbazen zitten al klaar voor contact met jullie. 🙂

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Haarlem met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Haarlem?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daar geloven wij heilig in. Daarom zit er geen maximum aantal personen aan de bedrijfsuitjes verbonden. Trommel dus als die collega’s op. Leuk, leuk, leuk!

2. Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het bedrijfsuitje dat jullie kiezen. Sommige uitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de Pubquiz, de Foute Bingoshow en de Gek op Holland Quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt. 😉

Wil je meer weten over een specifiek uitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

3. Kunnen bedrijfsuitjes ook in vakanties worden gespeeld?

Wij bieden vrijwel elke dag van het jaar uitjes aan. Het is meer aan jullie de keuze of dan iedereen erbij kan zijn. Uitjesbazen draait op volle toeren en is dus altijd inzetbaar. Neem voor de specifieke datum even contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Haarlem

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Haarlem

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Haarlem

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Haarlem!

Offerte aanvragen 0413-302773