fbpx

Bedrijfsuitje Haarlem

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Haarlem? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Haarlem

Een interactief stadsspel in Haarlem

Met een historisch stadscentrum, beroemde musea en talloze andere bezienswaardigheden is Haarlem dé ideale plek voor een bedrijfsuitje. En dan nog specifieker: een interactief stadsspel. Onze tip om deze prachtige stad op unieke wijze te ervaren én te ontdekken. Kiezen jullie voor Wie is de Rat, Crazy 88 of Escape the City? 😉

Laat “De Mol” in je los

Als we dan toch een stadsspel moeten uitlichten, gaan we voor Wie is de Rat. Of beter gezegd: laat “De Mol” in je los. Zijn jullie klaar voor een hilarische bedrijfsuitje vol verraad en sabotage in Haarlem?

Hap en stap naar voren. Het is tijd om je rol te bekijken. Uiteraard in het geheim. Met argusogen word je aangekeken. Is de kleur van het scherm rood? Aangenaam. Je bent De Rat. Aan jou de taak om de verraderlijke opdrachten te saboteren. Gelukkig geven we je een voorzetje hoe je dit moet doen. Kleurde het schermpje groen? Dan is het aan jou om het meeste geld bij elkaar te spelen. Maar wie is er te vertrouwen? En wie niet? Eén iemand uit het team zal jullie telkens 1 stapje voor zijn. Wij zijn benieuwd wie jij nog kunt vertrouwen in de toekomst. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Haarlem en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Haarlem

Image

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Alkmaar / Hoorn / Schagen

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Haarlem met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Haarlem en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Haarlem?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Haarlem!

Offerte aanvragen 0413-302773