fbpx

Bedrijfsuitje Haarlem

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Haarlem? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Haarlem en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Haarlem

Leuke bedrijfsuitjes in Haarlem

Wil je samen met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Haarlem? Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Kies voor een activiteit bij jullie op locatie, in de straten van Haarlem of in een gezellig Haarlems restaurant. Het maakt ons niet uit hoe gek het is. Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Haarlem: Escape Room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Bedrijfsuitjes in het pittoreske Haarlem

De historische stad Haarlem heeft alles in huis voor een prachtig bedrijfsuitje. Het barst van de energie. En wij ook! Daarom hebben wij toffe stadsspellen bedacht die je in hartje Haarlem kunt spelen. Struin de Grote Markt af en ontdek alle sfeervolle plekjes in de stad tijdens Wie is de Rat of Crazy 88. Hebben jullie een horecagelegenheid gereserveerd? Het Moorddiner en de Foute Bingoshow zijn dan échte aanraders om jullie avond nog iets gezelliger te maken. Ongeacht de locatie die jullie wensen voor het bedrijfsuitje, wij bieden altijd een passende invulling. Dus waar wachten jullie nog op? Onze kantoorbazen zitten al klaar voor contact met jullie. 🙂

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Haarlem met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Haarlem met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Haarlem en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Haarlem en omgeving GENIET van onze bedrijfsuitjes!

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Haarlem

Image

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Haarlem

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Haarlem en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal wat lekkers bij de bakkerij, pak de kop koffie er maar bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Haarlem!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Haarlem!

Offerte aanvragen 0413-302773