fbpx

Bedrijfsuitje Noord Holland

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Noord Holland? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Noord Holland

Combineer eten met een activiteit

In Noord-Holland vind je diverse prachtige steden voor de organisatie van een origineel bedrijfsuitje. Denk aan Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. Ben je op zoek naar dé juiste activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Noord-Holland? Met Uitjesbazen beleef je een unieke tijd met je collega’s. Probeer te ontsnappen van de Italiaanse maffia in onze Escape Room op locatie naar keuze, combineer eten en een activiteit in het Moorddiner of win de grappigste prijzen in de Foute Bingo. Leuk, leuk!

Teambuilding in Noord-Holland

Teambuilding. Een proces om een sterkere band te creëren. Hoe? Door het ondernemen van een groepsactiviteit, waarbij samenwerking centraal staat. Doel? Een hechtere groep van mensen. Collega’s dus. En laten we daar bij Uitjesbazen nu nét gespecialiseerd in zijn. Met 25+ activiteiten zorgen wij altijd voor een passende groepsactiviteit. Voor teambuilding dus.

Van escape games tot diner games en van stadsspellen tot quizzen/spelshows. Kies je stad, kies een datum en stuur een uitnodiging naar je collega’s. Dit kan niet meer misgaan, toch? Dit wordt een moment om niet snel te vergeten. Samen zorgen we voor hét perfecte bedrijfsuitje in Noord-Holland.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Noord Holland en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Haarlem

Image

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Noord Holland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Noord Holland en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Noord-Holland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze bedrijfsuitjes veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Noord Holland!

Offerte aanvragen 0413-302773