Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Combineer eten met een activiteit

In Noord-Holland vind je diverse prachtige steden voor de organisatie van een origineel bedrijfsuitje. Denk aan Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. Ben je op zoek naar dé juiste activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Noord-Holland? Met Uitjesbazen beleef je een unieke tijd met je collega’s. Probeer te ontsnappen van de Italiaanse maffia in onze escape room op locatie naar keuze, combineer eten en een activiteit in het Moorddiner of win de grappigste prijzen in de Foute Bingo. Leuk, leuk!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte bedrijfsuitje in Noord-Holland.

Teambuilding in Noord-Holland

Teambuilding. Een proces om een sterkere band te creëren. Hoe? Door het ondernemen van een groepsactiviteit, waarbij samenwerking centraal staat. Doel? Een hechtere groep van mensen. Collega’s dus. En laten we daar bij Uitjesbazen nu nét gespecialiseerd in zijn. Met 25+ activiteiten zorgen wij altijd voor een passende groepsactiviteit in NoordHolland. Voor teambuilding dus.

Van spannende escape games tot smakelijke diner games en van actieve stadsspellen tot energieke quizzen/spelshows. Kies je stad, kies een datum en stuur een uitnodiging naar je collega’s. Dit kan niet meer misgaan, toch? Dit wordt een moment om niet snel te vergeten. Samen zorgen we voor hét perfecte bedrijfsuitje in Noord-Holland.

Uitje aanvragen

Populaire bedrijfsuitjes in Noord-Holland

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in de provincie Noord-Holland. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. “Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!” Mariëlle Spelt RDO Alkmaar – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. ”De Quiz Show was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!” Lieneke van het Zand Amsterdam – 122 personen Quiz Show Deluxe
Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. 🙂 Nikki Rietveld Hilversum – 34 personen PubQuiz op locatie
Zeker een leuke avond geweest. “Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!” Kiki van de Nes Haarlem – 53 personen Foute Bingo
We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Combineer jullie bedrijfsuitje in Noord-Holland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Noord-Holland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Noord-Holland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze bedrijfsuitjes veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Noord-Holland!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!