fbpx

Diner games

Boek je dinerspel bij Uitjesbazen. Je vindt bij ons dé leukste diner games. Altijd op locatie naar keuze.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Diner games

Dé baas in dinerspellen

Met onze diner games is géén etentje meer hetzelfde. Wil je een diner met een twist organiseren? Bijvoorbeeld door het oplossen van een moord of het spelen van een escape room? Boek dan snel een spectaculair dinerspel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes!

Diner games op locatie naar keuze

Onze dinerspellen zijn doordacht uitgewerkt met creativiteit en enthousiasme. Het gehele diner wordt volledig in samenspraak met jou verzorgd. Samen maken we van het diner een onvergetelijk bedrijfsuitje of teamuitje. Voordat het diner van start gaat, is alles tot in de puntjes met elkaar besproken. Onze spelleiders zijn ruim op tijd aanwezig om alles op tijd voor het diner klaar te zetten. Wat jullie doen? Zitten, eten en genieten van jullie avond.

  • Geweldig diner samen met een gezellige activiteit.
  • Teamwork is belangrijk bij onze dinerspellen.
  • Er is een professionele rechercheur/spelleider aanwezig.
  • Tijd om te lachen!

Ps. Maak je geen zorgen; voor elk gewenst niveau ontwikkelen wij onze dinerspellen. Kwaliteit gegarandeerd!

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel collega's kan ik een dinerspel boeken?

Dit laten wij volledig aan jou over. Trommel het kantoor op, kies het perfecte bedrijfsuitje en boek snel online. Wij zorgen vervolgens ervoor dat alles 100% geregeld is.

2. Waar kan ik het dinerspel laten plaatsvinden?

Wij organiseren onze diner games op de locatie die jullie willen. Dit mogen jullie zelf regelen of volledig overlaten aan onze Uitjesbazen. Erg gemakkelijk dus. 🙂

3. Kan ik onze diner game laten personaliseren?

Je hebt nog geen keuze weten te maken. Dat begrijpen wij. Als geen ander weet wij hoe leuk bedrijfsuitjes kunnen zijn. Wij denken daarom graag met je mee. Zo weet je zeker dat je kiest voor hét perfecte bedrijfsuitje met een persoonlijke twist. Neem hiervoor contact met ons op. Het complete aanbod vind je alvast onder bedrijfsuitjes.

Recensies

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

”Het was gisteren harstikke goed gegaan en we hebben allemaal lol gehad met het Moordspel. Bedankt voor Lindsay voor haar uitleg/hulp en ook dat ze het in het Engels deed, heel goed.”

Syngenta
Julian Campfens
23 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Zeewolde

Image

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen
VR Diner
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

Voor dé kroon op jullie diner game!

Offerte aanvragen0413-302773