fbpx

Diner games

Met onze diner games heb je alle ingrediënten in huis voor een overheerlijke avond. Kies daarom voor een diner met een kleine twist. Ben je klaar voor een interactief dinerspel?

Image

3 smakelijke dinerspellen

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Diner games

Dinerspellen vol smakelijke elementen

Onze dinerspellen zijn doordacht uitgewerkt vol smakelijke elementen. Creativiteit, enthousiasme en teambuilding staan centraal. Het gehele diner wordt volledig in samenspraak verzorgd, zodat jullie een onvergetelijk moment aan tafel verkrijgen. Zo is het mogelijk om het spel voor, tussen de gang door of na het diner te spelen. Dit spreken we van te voren af.

Altijd op locatie naar keuze

Van Eindhoven tot Utrecht en van Breda tot Groningen. Wij organiseren onze diner games altijd op locatie naar keuze. In heel Nederland en België. Onze spelleiders zijn ruim op tijd aanwezig om alles op tijd voor de activiteit klaar te zetten. Wat jullie doen? Zitten, eten en genieten.

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Reviews van Uitjesbazen

Laat jezelf verleiden door deze overheerlijke reviews. 😉

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

”Het was gisteren harstikke goed gegaan en we hebben allemaal lol gehad met het Moordspel. Bedankt voor Lindsay voor haar uitleg/hulp en ook dat ze het in het Engels deed, heel goed.”

Syngenta
Julian Campfens
23 personen
Moorddiner

Bedrijfsuitje Zeewolde - Syngenta | Uitjesbazen

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen
VR Diner

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie diner game!

Je boekt onze diner games altijd op locatie naar keuze. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie diner game.

Stel eventuele vragen gerust aan Shanna, dé specialist in diner games.

Contact 0413-302773

Voor dé kroon op jullie diner game!

Offerte aanvragen 0413-302773