Diner games

Boek je dinerspel bij Uitjesbazen. Je vindt bij ons dé leukste diner games. Altijd op locatie naar keuze.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Diner games

Aan hoofd van je eigen dinerspel

Met onze diner games is géén etentje meer hetzelfde. Wil je een diner met een twist organiseren? Bijvoorbeeld door het oplossen van een moord of het spelen van een escape room? Boek dan snel een spectaculair dinerspel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Diner games op locatie naar keuze

Onze dinerspellen zijn doordacht uitgewerkt met creativiteit en enthousiasme. Het gehele diner wordt volledig in samenspraak met jou verzorgd. Samen maken we van het diner een onvergetelijk bedrijfsuitje of teamuitje. Voordat het diner van start gaat, is alles tot in de puntjes met elkaar besproken. Onze spelleiders zijn ruim op tijd aanwezig om alles op tijd voor het diner klaar te zetten. Wat jullie doen? Zitten, eten en genieten van jullie avond.

  • Geweldig diner samen met een gezellige activiteit.
  • Teamwork is belangrijk bij onze dinerspellen.
  • Er is een professionele rechercheur/spelleider aanwezig.
  • Tijd om te lachen!
Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Met hoeveel collega's kan ik een dinerspel boeken?

Dit laten wij volledig aan jou. Trommel het kantoor op, kies het perfecte uitje en boek snel online. Wij zorgen vervolgens ervoor dat alles geregeld is.

Waar kan ik het dinerspel laten plaatsvinden?

Wij organiseren onze diner games op een locatie die jullie willen. Dit mogen jullie zelf regelen of volledig overlaten aan onze Uitjesbazen. Erg gemakkelijk dus 🙂

Kan ik onze diner game laten personaliseren?

Je hebt nog geen keuze weten te maken. Dat begrijpen wij. Als geen ander weet Uitjesbazen hoe leuk onze uitjes zijn. Wij denken daarom graag met je mee. Zo weet je zeker dat je kiest voor hét perfecte uitje met een persoonlijke twist. Neem hiervoor contact met ons op. Het complete aanbod vind je alvast onder ‘Uitjes‘.

Recencies

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
Escape diner
Diner game

”Het was gisteren harstikke goed gegaan en we hebben allemaal lol gehad met het Moordspel. Bedankt voor Lindsay voor haar uitleg/hulp en ook dat ze het in het Engels deed, heel goed.”

Syngenta
Julian Campfens
Moorddiner
Diner game

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
Virtual Reality diner
Diner game

Wij zetten dé kroon op jullie diner game

Offerte aanvragen 0413-302773