Uitje aanvragen
4 smakelijke dinerspellen
4 smakelijke dinerspellen
Vanaf 15 tot 2.500 personen
Vanaf 15 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een smakelijke groepsactiviteit

Graag op een originele manier uit eten? Combineer een heerlijk diner met één van onze ludieke dinerspellen. Lukt het jullie om de uitdagende Escape Room op te lossen of de moordenaar van het Moorddiner te ontmaskeren? Liever onze unieke Virtual Realty wereld in een dinerspel ontdekken? De klok tikt al af. Uitjesbazen verzorgt dé leukste dinerspellen voor jou.

Dinerspellen voor ieder gezelschap

Zeg maar dag tegen die saaie etentjes. Beleef één van onze zelfgemaakte dinerspellen. Jullie worden volledig ontzorgd met een van onze originele teambuilding activiteiten in combinatie met een diner. Liever voor het spel dineren, er na of zelfs tijdens het diner? Dit is allemaal mogelijk. Overleg van te voren wat voor jullie het beste uitkomt. Zo bieden wij jullie een diner zoals je die nog nooit hebt ervaren. 😉

Graag met een grote groep gezellig tafelen? Liever met een kleinere groep? Voor ons geen probleem. Wij bieden onze dinerspellen van 15 tot 2.500 personen. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Zin om je hersens te laten kraken?

Dinerspellen | Categorie | Uitjesbazen

Reviews van Uitjesbazen

Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! “Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! Spelattributen zijn van hoge kwaliteit, met leuke en interessante twists. We hebben echt een hele leuke avond gehad met zijn allen! Weken later kreeg ik nog steeds positieve berichten van collega’s te horen. Zeer tevreden, dus absoluut een aanrader. Boek ze voor je volgende bedrijfsuitje, ga je geen spijt van krijgen!!” Vera Papilaja Den Haag – 53 personen Moorddiner
We hebben écht genoten van de avond! “We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!” Nanda Burgerhout Rotterdam – 18 personen Escape Diner
Tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving. ”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.” Jessy Cramers Utrecht – 36 personen VR Diner
Wij vonden het onwijs leuk! Wij gaan het zeker aanraden voor meer teams in ons bedrijf. ”Gisteravond hebben wij met het team de escape room gedaan. Wij vonden het onwijs leuk! Wij gaan het zeker aanraden voor meer teams in ons bedrijf.” Mirjam Dalenberg Amsterdam – 16 personen Escape Diner
Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven. “Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.” Karen Dijkhof Almere – 22 personen Moorddiner

Veelgestelde vragen

Een dinerspel is een game die naadloos wordt gecombineerd met een lunch, diner of borrel. Ofwel: een activiteit die je speelt voor, tijdens of na het diner.

Nee, wij verzorgen alleen de activiteit. Eten en drinken zijn dus niet inbegrepen in de bovengenoemde prijs van €29,50 (exclusief btw).

Wel werken wij in heel Nederland en België samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties (zie onze pagina: Partners). Hierdoor kunnen wij jullie altijd een passend voorstel doen inclusief eten en drinken, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

De prijs voor de diner games is vanaf €29,50 (exclusief btw). Eten en drinken zit hierbij niet inbegrepen. Deze prijs is dus alleen voor de activiteit die jullie willen spelen.

Wil je graag een dinerspel spelen in een kasteel? Liever in een restaurant of toch lekker makkelijk bij jou thuis? Uitjesbazen staat paraat om naar jouw (eigen) gewenste locatie te komen. Van Eindhoven tot Rotterdam tot Utrecht en verder. Wij reizen door heel Nederland en België om jou en jouw groep een perfecte avond te bezorgen.

De diner games duren ongeveer 3,5 uur. Dit is op ieder tijdstip mogelijk. Wanneer je wil beginnen met het spel, ligt volledig bij jullie. Dit kan voor, na of tijdens het eten. Dit kunnen we van te voren bespreken.

In aanloop naar de activiteit hebben we verschillende keren contact. Zo weten jullie zeker dat het dinerspel perfect voor jullie groepsgrootte wordt voorbereid. We hebben daarnaast jullie dinerwensen ontvangen en doorgegeven aan de locatie waar de activiteit gespeeld gaat worden. Daarna kan de gezellige avond beginnen. Wat jullie doen? Zitteneten en genieten.

Haal alles uit jullie diner game!

Je boekt onze diner games altijd op locatie naar keuze. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie diner game.

Bel met Shanna, specialist in diner games: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander type bedrijfsuitje?

Voor de kroon op jullie diner game!

Ja, ik wil nu een gratis offerte