fbpx

Diner games

Met onze diner games heb je alle ingrediënten in huis voor een overheerlijke avond. Kies daarom voor een diner met een kleine twist. Ben je klaar voor een interactief dinerspel?

Image

3 smakelijke dinerspellen

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Diner games

Dinerspellen vol smakelijke elementen

Onze dinerspellen zijn doordacht uitgewerkt vol smakelijke elementen. Creativiteit, enthousiasme en teambuilding staan centraal. Het gehele diner wordt volledig in samenspraak verzorgd, zodat jullie een onvergetelijk moment aan tafel verkrijgen. Zo is het mogelijk om het spel voor, tussen de gang door of na het diner te spelen. Dit spreken we van te voren af.

Altijd op locatie naar keuze

Van Eindhoven tot Utrecht en van Breda tot Groningen. Wij organiseren onze diner games altijd op locatie naar keuze. In heel Nederland en België. Onze spelleiders zijn ruim op tijd aanwezig om alles op tijd voor de activiteit klaar te zetten. Wat jullie doen? Zitten, eten en genieten.

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een dinerspel?

Een dinerspel is een game die naadloos wordt gecombineerd met een lunch, diner of borrel. Ofwel: een activiteit die je speelt voor, tijdens of na het diner.

2. Zijn jullie diner games inclusief eten en drinken?

Nee, wij verzorgen alleen de activiteit. Eten en drinken zijn dus niet inbegrepen in de bovengenoemde prijs van €29,50 (exclusief btw).

Wel werken wij door heel Nederland en België samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties (zie onze pagina: Partners). Hierdoor kunnen wij jullie altijd een passend voorstel doen inclusief eten en drinken, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

3. Wanneer is het mogelijk om een diner game te spelen?

Dit is natuurlijk afhankelijk van jullie wensen. Zo is het mogelijk om een dinerspel te starten rond de lunch, richting het diner of zelfs na het diner. Onze diner games kunnen dan ook geboekt worden voor, tijdens of na een lunch, diner of borrel.

Reviews van Uitjesbazen

Laat jezelf verleiden door deze overheerlijke reviews. 😉

“Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! Spelattributen zijn van hoge kwaliteit, met leuke en interessante twists. We hebben echt een hele leuke avond gehad met zijn allen! Weken later kreeg ik nog steeds positieve berichten van collega’s te horen. Zeer tevreden, dus absoluut een aanrader. Boek ze voor je volgende bedrijfsuitje, ga je geen spijt van krijgen!!”

Theater Diligentia
Vera Papilaja
53 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Diligentia | Uitjesbazen

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen

VR Diner
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

”Gisteravond hebben wij met het team de escape room gedaan. Wij vonden het onwijs leuk! Wij gaan het zeker aanraden voor meer teams in ons bedrijf.”

Lumicks
Mirjam Dalenberg
16 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Lumicks | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie diner game!

Je boekt onze diner games altijd op locatie naar keuze. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie diner game.

Stel eventuele vragen gerust aan Shanna, dé specialist in diner games.

Contact 0413-302773

Voor dé kroon op jullie diner game!

Offerte aanvragen 0413-302773