Diner Games op locatie

Wil je graag een diner met een twist organiseren door middel van het oplossen van een moord of het spelen van een escape room? Uitjesbazen heeft de meest originele en leuke diner games!

Moorddiner

Uitgelicht uitje categorie ‘Diner Games 2.0’

Op zoek naar een interessant diner op locatie waarbij er een moord moet worden opgelost? Kies dan voor het moorddiner! Dit dinerspel op locatie maakt je avondje uit nét wat spannender. Terwijl jullie lekker aan het genieten zijn van een hapje en een drankje, komt er ineens een rechercheur over de vloer. Niet voor iets kleins, maar voor een moord. Jullie worden in teams verdeeld en krijgen de taak om de moord op te lossen. Probeer de zaak te ontrafelen, voordat het dessert op tafel verschijnt. Lees meer…

Moorddiner
Moorddiner

Hou je van interactie en acteren?
En hou je van een 3-gangen diner?

Dan is het moorddiner uitermate geschikt!

Lees meer
Virtual Reality Diner
Virtual Reality Diner

Ben je op zoek naar één van de meest unieke uitjes? Dan zit je hier helemaal goed. Wij lopen voorop op het gebied van Virtual Reality en dat gaan jullie merken ook! Van achtbaan naar wintersport, naar ultieme teambuilding.

Lees meer
Escape Diner
Escape Diner

Een Escape Room gecombineerd met een diner. Klinkt goed en lekker als je het ons vraagt. Dus dat hebben wij samengevoegd tot een nieuwe game. Kluizen, kisten, raadsels, codes, alles komt voorbij tijdens dit spel aan tafel!

Lees meer
Wie is de Rat Diner
Wie is de Rat Diner

Probeer de mol Rat aan tafel zo snel mogelijk te ontdekken in deze spannende diner game. Onder andere puzzels, raadsels en sabotageacties zullen aan bot komen in dit zenuwslopende Wie is de Rat diner.

Lees meer

Een persoonlijk advies over onze diner games op locatie?

Onze Officebazen vinden het leuk om samen met jou te kijken welk dinerspel er het beste bij jullie past. Ze kennen onze dinerspellen erg goed en geven je graag een advies op maat. Laat een berichtje achter in de chat of klik hieronder voor persoonlijk advies.

Diner games op locatie

Meer informatie

Onze dinerspellen op locatie zijn uitgewerkt met perfectie, creativiteit en enthousiasme. Het gehele diner wordt volledig in samenspraak met jou opgesteld, dit allemaal om het diner zo speciaal mogelijk te maken voor jouw groep. Graag helpen we je met het organiseren van het diner om er een onvergetelijk bedrijfsuitje of teamuitje van te maken.

Voordat het diner van start gaat, is alles tot in de puntjes met elkaar besproken. Onze Uitjesbazen zijn ruim op tijd aanwezig om alles voor het diner op tijd klaar te zetten. Het enige wat jullie dan nog hoeven te doen, is zitten en genieten van jullie avond. Naderhand hebben we nog contact met je om de gehele uitje te evalueren.

  • Geweldig diner samen met een gezellige activiteit
  • Teamwork is belangrijk bij onze dinerspellen
  • Er is een professionele rechercheur/Uitjesbaas aanwezig
  • Tijd om te lachen!