fbpx

Bedrijfsuitje Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Amsterdam? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Amsterdam

Dé leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam!

Een bedrijfsuitje in Amsterdam, wie wil dat nu niet? Loop rond op de Dam, bezoek het Amsterdamse bos of maak je dag compleet op de Borrelboot. Boek één van onze bedrijfsuitjes op locatie naar keuze. Wat dit precies betekent? Jij bepaalt samen met je collega’s de locatie van het bedrijfsuitje in Amsterdam. Wil je de stad ontdekken? Kies dan voor Escape the City. Heb je een restaurant in hartje Amsterdam op het oog? Boek een Moorddiner en speel hét leukste dinerspel samen met collega’s. Wat je wensen ook zijn, Uitjesbazen is dé eindbaas voor jullie bedrijfsuitje. Samen maken we er een onvergetelijk bedrijfsuitje van!

Veel geboekte bedrijfsuitjes in Amsterdam

Bedrijfsuitjes zijn er in veel verschillende soorten en smaken. Letterlijk. Toch hebben wij een prachtig repertoire van teambuilding activiteiten om jullie bedrijfsuitje onvergetelijk te maken in Amsterdam. Een bedrijfsuitje waar jij en je collega’s nog jarenlang over na zullen praten. Hopelijk. Dus, waar houden jullie van? Escape games? Ga dan voor onze Escape Room op locatie. Liever een (te) gekke foute bingo? It’s China time in de Foute Bingoshow! Wil je liever scoren in een moeilijke, maar vermakelijke quiz? Tadaaa, de Pubquiz op locatie it is.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Amsterdam met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar vindt het bedrijfsuitje plaats?

Wij zijn dé mobiele eenheid van uitjes, aldus wijzelf. Wel is dit letterlijk waar wij voor staan. Jij vraagt, wij draaien. Oftewel: wil je een bedrijfsuitje organiseren op de Dam? Geen probleem. Op de Wallen of De Pijp? Uitjesbazen organiseert de gewenste teambuilding activiteit op de locatie die jij wenst. Voor ons maakt het dus niet uit of dit een Amsterdams café is, jullie bedrijfskantine of een restaurant op loopafstand van jullie kantoor. Niks is te gek en alles kan.

2. Met hoeveel personen is een bedrijfsuitje in Amsterdam mogelijk?

Onze bedrijfsuitjes zijn speciaal ontwikkeld voor grotere groepen. Nodig daarom zoveel collega’s uit als je zelf wil. Plaats en ruimte genoeg, zeker in Amsterdam!

3. Wat kunnen we doen met een bedrijfsuitje in Amsterdam? En wat bij slecht weer?

Uitjesbazen biedt een breed repertoire aan verschillende teambuilding activiteiten. Deze kunnen gespeeld worden in hartje Amsterdam, maar ook bij jullie op kantoor. Binnen of buiten, onze bedrijfsuitjes kunnen geboekt worden wanneer het zonnetje schijnt en wanneer het slecht weer is. Kortom: keuze genoeg. Neem gerust contact op voor passend advies.

Recensies

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
30 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

”Hartelijk dank voor het teamuitje. Krijg zeer leuke reacties.”

IBM
Buffy Stuijts
78 personen
Quaranteambuilding
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

”Hartelijk dank voor het leuke uitje van gisteren, het was erg gezellig.”

VU Law Academy
Ilse Herweijer
16 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

”Ik hoorde enthousiaste verhalen over het spel, dus het was een succes. 🙂 ”

Eigen Haard
Tamara Immig
34 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

”Ik vond de quiz erg leuk en goed georganiseerd. Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. Succes met jullie bedrijf. We vonden het echt superleuk!”

Amsterdam UMC
Erika Jongsma
37 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Amsterdam!

Offerte aanvragen0413-302773