fbpx

Bedrijfsuitje Amsterdam

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Amsterdam? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Amsterdam

Ontdek het prachtige Amsterdam

Als hoofdstad van Nederland is Amsterdam dé perfecte locatie voor een origineel bedrijfsuitje. Ontdek de iconische grachten, loop rond op de Wallen en zie de historische bezienswaardigheden in het centrum op de Dam. Zijn jullie er klaar voor om Amsterdam op een unieke wijze te ervaren door het spelen van een actief stadsspel? 🙂

We are Amsterdam

We love Amsterdam. Niet voor niets zijn wij hier wekelijks te vinden voor de begeleiding van een te gek stadsspel. Ervaar een échte “De Mol” ervaring in Wie is de Rat, zet Amsterdam op stelten in Crazy 88 of ga aan de slag in Escape the City om de seriemoordenaar op te sporen. Onze stadsspellen bezorgen jou en je collega’s een onvergetelijke tijd in Amsterdam.

Hebben jullie al een locatie gevonden voor jullie bedrijfsuitje, maar ontbreekt er alleen nog een passende invulling voor de activiteit? Van het Amsterdamse Bos tot een vergaderzaal op kantoor en van een gezellig restaurant in de binnenstad tot de Amsterdam Arena. Wij verzorgen het door jullie gewenste bedrijfsuitje op locatie naar keuze. Indoor en outdoor. Overal. Letterlijk. We are Amsterdam.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: gegarandeerd kwaliteit én vermaak voor jullie activiteit in Noord-Holland.

PS. Kun je het gewenste bedrijfsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog ‘top 10 bedrijfsuitjes‘ vind je een rangschikking van onze toppers.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
30 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Unbound | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

”Hartelijk dank voor het teamuitje. Krijg zeer leuke reacties.”

IBM
Buffy Stuijts
78 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - IBM | Uitjesbazen

”Hartelijk dank voor het leuke uitje van gisteren, het was erg gezellig.”

VU Law Academy
Ilse Herweijer
16 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Vrije Universiteit Amsterdam | Uitjesbazen

“VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR Teambuilding
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Eigen Haard | Uitjesbazen

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Amsterdam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Amsterdam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Amsterdam?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Amsterdam!

Offerte aanvragen 0413-302773