fbpx

Moordspel op locatie

Speel met Case Blüdhaven een ijzingwekkend Moordspel op locatie naar keuze. Wie heeft de burgemeester vermoord? Help de recherche met dit spannende moord mysterie!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

Combinatie van moordspel en escape game

Image

Moordspel op locatie naar keuze

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Moordspel op locatie

Case Blüdhaven

Er is een moord gepleegd in Blüdhaven. Wout Boefs, hoofd van de recherche, heeft jullie hulp dringend nodig bij het achterhalen van de waarheid. Wie is de moordenaar? Wat is het moordwapen? En wat is het motief? Deze drie vragen staan centraal tijdens Case Blüdhaven.

Jullie krijgen een koffer overhandigd vol met bewijsmateriaal. Al puzzelend ontrafel je steeds meer geheimen. Boek snel Case Blüdhaven online en ervaar een bloedstollend Moordspel op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Wat is het verhaal van Case Blüdhaven?

De verdachten in de zaak zijn 10 inwoners van het dorpje Blüdhaven. Wie heeft de moord gepleegd? Is het de slager Harry Speks of toch Pieter Oppeneer, de chauffeur van de burgemeester? Rechercheur Wout Boefs zit met de handen in het haar. Een anonieme tipgever heeft hem informatie en aanwijzingen toegestuurd. Iemand uit het dorp weet dus meer over deze moord! Maar het lukt de rechercheur niet om de aanwijzingen te ontcijferen. Jullie gaan hem daarbij helpen!

Open de koffer en duik in het bewijsmateriaal. Lukt het jullie om de dader, het moordwapen en het motief te vinden voordat de rechercheur van de zaak wordt gehaald?

Meer willen we nog niet verklappen. Hier komen jullie vanzelf achter. 😉

2. Is het Moordspel op locatie geschikt voor grote groepen?

Case Blüdhaven is als Moordspel zeer geschikt voor grote groepen. Zo hebben wij de beschikking over meerdere escape koffers. Kortom: er ligt een spannende strijd tussen meerdere teams op jullie te wachten.

3. Hoe gaat de voorbereiding van Case Blüdhaven in z'n werk?

Vooraf zijn onze Uitjesbazen (lees: assistenten van Wout Boefs) ruim op tijd aanwezig. De ruimte wordt aangekleed, de koffers worden klaar gelegd en de TV wordt aangezet zodat een begeleidend filmpje van de moordzaak getoond kan worden. Zodra het filmpje afgelopen is, kunnen jullie zelf aan de slag met de moordzaak. De koffers worden opengemaakt en al snel staan jullie oog in oog met uitdagende puzzels en spannende opdrachten. Welk team weet als eerste de zaak op te lossen en er van door te gaan met de trofee?

Reviews van Case Blüdhaven

Hier is de dader gepakt, nu jullie nog!

“Was leuk, wel pittig. We hadden 4 teams en 1 team had het gehaald. Bedankt voor de samenwerking.”

Achmea
Dotty Pattiapon
14 personen
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Achmea | Uitjesbazen

“Het was een suc6, iedereen vond het een uitdagend spel en slim in elkaar gezet. Volgens mij is mijn team er als enige in geslaagd om de opdracht te volbrengen maar dat mocht de pret niet drukken.”

ABN Amro
Yolanda Moens
25 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie escape game!

Combineer Case Blüdhaven met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie moordspel.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in escape games!

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Moordspel op locatie!

Offerte aanvragen 0413-302773