fbpx

Bedrijfsuitje Apeldoorn

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Apeldoorn? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Apeldoorn

Een prachtige stad op de Veluwe

Ervaar het levendige Apeldoorn op de Veluwe als nooit tevoren. Met diverse culturele bezienswaardigheden is er genoeg te zien en te beleven. Wat wij aanraden om de stad te ontdekken? Een interactief stadsspel. Onze tip om alles uit jullie bedrijfsuitje in Apeldoorn te halen.

Ervaar Apeldoorn op interactieve wijze

Onze stadsspellen ontlenen zich perfect om op interactieve wijze Apeldoorn te ervaren. Ga bijvoorbeeld op zoek naar de verrader in Wie is de Rat, speur door de winkelstraatjes naar de seriemoordenaar tijdens Escape the City of zet de stad op stelten in Crazy 88. Er is van alles te doen om alles uit jullie tijd in Apeldoorn te halen. En wij? Uitjesbazen begeleidt jullie activiteit graag. 🙂

Kiezen jullie liever voor een ander type bedrijfsuitje? Met een breed repertoire van 25+ activiteiten bieden wij voor iedere gelegenheid wat wils. Hieronder vind je onze veel geboekte activiteiten in Apeldoorn. Ideaal om alvast een kleine impressie van de mogelijkheden te verkrijgen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Gegarandeerd kwaliteit en vermaak

Passie, enthousiasme en humor. Dit zijn slechts enkele begrippen om onze manier van organiseren te omschrijven. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms hebben wij onze goede naam hoog te houden. Kortom: kies je voor een activiteit van Uitjesbazen? Dan kun je rekenen op kwaliteit én vermaak.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij zouden het wel weten hoor. 🙂

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Remeha | Uitjesbazen

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Apeldoorn met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Apeldoorn en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Apeldoorn?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Apeldoorn!

Offerte aanvragen 0413-302773