fbpx

Bedrijfsuitje Apeldoorn

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Apeldoorn? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Apeldoorn en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Apeldoorn

Dé leukste bedrijfsuitjes in Apeldoorn

Apeldoorn is een mooie stad en dé perfecte locatie voor een gaaf bedrijfsuitje van Uitjesbazen. Zo zijn wij al méér dan 10 jaar dé baas in het creëren, organiseren en uitvoeren van leuke bedrijfsuitjes. Wat wil je? Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. In de omgeving van Apeldoorn worden de volgende drie bedrijfsuitjes veel geboekt: Escape Room op locatie, het Moorddiner en de Foute Bingoshow.

Organiseer een leuk bedrijfsuitje

Wij horen je al denken: “Hoe organiseer ik een spetterend bedrijfsuitje in Apeldoorn?”. Dat is vrij simpel! Bekijk op je gemak het uitgebreide repertoire van bedrijfsuitjes. Van spannende escape games, zoals de Escape Box, tot gave stadsspellen, zoals Escape the City. Voor iedere wens bieden wij een passend bedrijfsuitje.

Naast escape games hebben we ook een prachtig aanbod aan geweldige quizzen en spelshows. Wat dacht je namelijk van de Foute Bingoshow? Dit is niet zomaar een bingo, maar een bingo met knotsgekke gezellige rondes en originele prijzen. Niet competitief genoeg? Misschien is een Pubquiz dan meer wat voor jou. Vind je het toch lastig om te kiezen, dan mag je altijd contact opnemen met een van onze salesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een teamuitje organiseren in Apeldoorn?

Er geldt bij elk bedrijfsuitje dat wij aanbieden geen limit op het aantal mensen. Natuurlijk willen we wel graag van tevoren weten met hoeveel man jullie uiteindelijk komen.

2. Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het bedrijfsuitje dat jullie kiezen. Sommige bedrijfsuitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de Pubquiz, de Foute Bingoshow en de Ik hou van Holland Quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt. 😉

Wil je meer weten over een specifiek bedrijfsuitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

3. Hoe weet ik welk bedrijfsuitje bij mijn bedrijf past?

Daar kunnen wij je uiteraard bij helpen. Geef ons een belletje, laat weten welke wensen je hebt en onze salesbazen zullen jou hét perfecte bedrijfsuitje adviseren.

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Apeldoorn!

Offerte aanvragen 0413-302773