fbpx

Bedrijfsuitje Apeldoorn

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Apeldoorn? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Apeldoorn en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Apeldoorn

Dé leukste bedrijfsuitjes in Apeldoorn

Apeldoorn is een mooie stad en dé perfecte locatie voor een gaaf bedrijfsuitje van Uitjesbazen. Zo zijn wij al méér dan 10 jaar dé baas in het creëren, organiseren en uitvoeren van leuke bedrijfsuitjes. Wat wil je? Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. In de omgeving van Apeldoorn worden de volgende drie bedrijfsuitjes veel geboekt: Escape Room op locatie, het Moorddiner en de Foute Bingoshow.

Organiseer een leuk bedrijfsuitje

Wij horen je al denken: “Hoe organiseer ik een spetterend bedrijfsuitje in Apeldoorn?”. Dat is vrij simpel! Bekijk op je gemak het uitgebreide repertoire van bedrijfsuitjes. Van spannende escape games, zoals de Escape Box, tot gave stadsspellen, zoals Escape the City. Voor iedere wens bieden wij een passend bedrijfsuitje.

Naast escape games hebben we ook een prachtig aanbod aan geweldige quizzen en spelshows. Wat dacht je namelijk van de Foute Bingoshow? Dit is niet zomaar een bingo, maar een bingo met knotsgekke gezellige rondes en originele prijzen. Niet competitief genoeg? Misschien is een Pubquiz dan meer wat voor jou. Vind je het toch lastig om te kiezen, dan mag je altijd contact opnemen met een van onze salesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Apeldoorn met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Apeldoorn en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn apetrots op onze bedrijfsuitjes in Apeldoorn!

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Apeldoorn

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Apeldoorn en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Zet een schaaltje Apeldoornse Moppen op tafel, pak de kop koffie er maar bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Apeldoorn!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Apeldoorn!

Offerte aanvragen 0413-302773