fbpx

Bedrijfsuitje Gelderland

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Gelderland? Bijvoorbeeld in Arnhem of Nijmegen? Bij Uitjesbazen vind je leuke, originele bedrijfsuitjes voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Gelderland

Leuk bedrijfsuitje in Gelderland

De provincie Gelderland ontleent zich perfect voor een leuk bedrijfsuitje. Zo vind je in het oosten van Nederland prachtige steden voor de organisatie van dé vetste activiteiten. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld Nijmegen en Arnhem. Daag je collega’s uit in een interactieve Pubquiz op locatie, win dé gekste prijzen in de Foute Bingoshow of puzzel jezelf gek in onze Escape Room op locatie. Niks is te gek en voor ieder is er wat wils!

Ontdek Gelderland met collega’s

Wij komen naar jullie toe. Ja, dit horen jullie goed! Op elke locatie in Nederland bieden wij onze bedrijfsuitjes aan. Dus ook bij jullie in Gelderland. Hebben jullie een leuk restaurant op het oog? Yess, ideaal voor het Moorddiner. Willen jullie verschillende highlights van een stad naar keuze ontdekken? Kies dan voor Escape the City, Crazy 88 of Wie is de Rat. Blijven jullie op kantoor en hebben jullie daar een ruimte ter beschikking? Hop, hop in galop voor de Full Virtual Reality Experience of de Gek op Holland Quiz.

Welk bedrijfsuitje je ook kiest, we stemmen alles in goed overleg met jullie af. Geef ons gerust een belletje voor passend advies. Al met al zorgen we samen voor een perfect georganiseerd bedrijfsuitje in Gelderland!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Gelderland?

Jullie hebben een dag uitgekozen voor de planning van een waanzinnig bedrijfsuitje. Je hebt de activiteit gekozen, de locatie is geregeld en jullie hebben er al helemaal zin in. En het leuke is: al je collega’s kunnen meedoen. Onze bedrijfsuitjes zijn namelijk geschikt voor een ongelimiteerd aantal personen. Dus.. trommel je collega’s op en gaan met die banaan!!

2. Welke steden zijn geschikt om een bedrijfsuitje in te organiseren?

Eigenlijk kan elke stad of elk dorp gebruikt worden voor onze bedrijfsuitjes. Maar er zijn zeker plaatsen die we aanraden. Zo zijn grotere steden beter geschikt voor het spelen van stadsspellen. In Gelderland kun je dan onder andere denken aan Nijmegen en Arnhem.

3. Is het combineren van bedrijfsuitjes mogelijk?

Zie jij meerdere bedrijfsuitjes die je op een dag wil organiseren? En wil je deze combineren met elkaar? Dat kan uiteraard! Neem contact met ons op en laat een van onze medewerkers weten hoe jouw perfecte dag eruit ziet!

Recensies

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Remeha | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz show
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Dichterbij | Uitjesbazen

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Gelderland!

Offerte aanvragen0413-302773