fbpx

Bedrijfsuitje Zutphen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Zutphen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Zutphen en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zutphen

Trek erop uit met je collega’s in Zutphen!

In het bruisende Noord-Holland biedt Zutphen tal van mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Uitjesbazen organiseert namelijk dé leukste groepsactiviteiten door heel Zutphen. Van spannende Escape Games tot smakelijke Diner Games. Wij komen op locatie naar keuzen en bezorgen jou en je collega’s een fantastische tijd samen!

Ontdek de binnenstad met een van onze Stadsspellen. Race langs de Sint Walburgiskerk, de Berkelpoort en de drogenapstoren, terwijl jullie de gekste opdrachten uitvoeren tijdens Crazy 88. Welk team behaalt de meeste punten en wint die felbegeerde hoofdprijs?

Kies voor een van onze bedrijfsuitjes!

Nog geen keuze kunnen maken? Onze Uitjesbazen zetten alles op alles om jou en je collega’s een onvergetelijke dag te laten ervaren. Hiervoor hebben wij diverse stadsspellen bedacht die je in het centrum van Zutphen kunt spelen. Ga bijvoorbeeld compleet uit je comfortzone tijdens Crazy 88 of beleef een verradelijk avontuur met Wie is de Rat. Liever een bedrijfsuitje in een restaurant of café? Kies voor het spannende Moorddiner of de altijd gezellige Foute bingoshow.

Het kan natuurlijk ook zijn dat jullie een eigen ruimte ter beschikking hebben op in het bedrijf. Een Escape Room op locatie of Pubquiz is dan uitermate geschikt.

Liever passend advies voor jullie bedrijfsuitje in Zutphen? Neem vooral contact met ons op. Een van onze bazen helpt jullie graag verder, zodat jullie het perfecte bedrijfsuitje vinden!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Zutphen met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zutphen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

De bedrijfsuitjes in de buurt bevallen uitstekend!

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz show
Bedrijfsuitje Nijmegen

Image

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

Impressie bedrijfsuitje in Zutphen

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zutphen en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal wat lekkers bij bakkerij Rooyens, pak een kop heerlijke koffie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Zutphen!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zutphen!

Offerte aanvragen0413-302773