fbpx

Bedrijfsuitje Zutphen

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Zutphen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zutphen

Een binnenactiviteit in Zutphen

In het bruisende Gelderland biedt Zutphen tal van mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje. Kies bijvoorbeeld voor een knusse binnenactiviteit en leer je collega’s pas écht kennen. Op locatie naar keuze in Zutphen bezorgen wij jou en je gezelschap een fantastische tijd. Liever een outdoor activiteit? Ontdek de stad met een interactief stadsspel. Onze tip? Wie is de Rat natuurlijk!

Kies voor een originele activiteit

Betreed de historische stad Zutphen en laat Uitjesbazen jullie bedrijfsuitje transformeren tot een onvergetelijk avontuur vol teambuilding en plezier. Ontdek de prachtige straatjes, imposante gebouwen en verborgen schatten van Zutphen terwijl jullie deel uitmaken van interactieve speurtochten, uitdagende escaperooms en unieke spellen. Laat je verrassen door de perfecte mix van historische charme en moderne uitdagingen die Uitjesbazen te bieden heeft tijdens jullie bedrijfsuitje in Zutphen. Versterk de band met je collega’s, werk samen aan uitdagende opdrachten en geniet van de gezelligheid tijdens dit unieke uitje in het hart van Gelderland.

Uitjesbazen zorgt ervoor dat het programma naadloos aansluit bij jullie bedrijfscultuur en doelstellingen, zodat het bedrijfsuitje in Zutphen een waardevolle en onvergetelijke ervaring wordt. Verken de rijke geschiedenis, bouw aan teamspirit en creëer blijvende herinneringen tijdens het bedrijfsuitje in Zutphen, georganiseerd door Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zutphen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn / Arnhem / Doetinchem

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Arnhem / Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Dichterbij | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Zutphen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zutphen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Zutphen?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zutphen!

Offerte aanvragen 0413-302773