fbpx

Bedrijfsuitje Ede

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Ede? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Ede en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Ede

Er lekker tussenuit met je collega’s in Ede

Ede is dé perfectie locatie voor jullie bedrijfsuitje. Zo kent deze plaats in Gelderland tal van opties voor een unieke groepsactiviteit, zowel binnen als buiten. Alles is mogelijk om het mooie Ede te ontdekken! Van smakelijke diner games tot spannende escape games. Uitjesbazen biedt voor ieder wat wils. Hebben jullie een horecagelegenheid gereserveerd, maar missen jullie nog die ene activiteit die jullie dag compleet maakt? Wij denken graag met jullie mee. Onze tip: kies voor het Moorddiner, de Pubquiz of de Foute Bingoshow. Wij komen op locatie naar keuze. Van totale chaos bij Crazy 88 tot complete spanning bij Wie is de Rat. Bekijk op je gemak onze bedrijfsuitjes online en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen jullie graag!

Samen met je collega’s op pad door Ede!

Gelegen in Gelderland biedt Ede een hoop ruimte voor gezelligheid en vertier. Onze bedrijfsuitjes passen daar perfect bij. Zet bijvoorbeeld de stad op stelten in Wie is de Rat, terwijl jullie jezelf bevinden nabij het prachtige Ede. Zijn jullie eerder in voor spanning, competitie of samenwerking? Bekijk dan het moorddiner en Escape Room op locatie als jullie bedrijfsuitje op kantoor plaatsvindt, waarbij jullie kantoorruimte helemaal omgebouwd wordt tot heuse escape game.

Voor ons niks te groot en zeker niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens jullie bedrijfsuitje in Ede en beleef een dag waar nog lang over nagepraat gaat worden. Hieronder vinden jullie nog veel meer geboekte bedrijfsuitjes in Ede en omgeving. Voor meer passend advies kunnen jullie ons altijd bellen! 😉

 

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Ede met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Ede en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat zijn we trots dat de bedrijfsuitjes in de buurt zo goed bevallen!

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Nijmegen

Image

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

Impressie bedrijfsuitje in Ede

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Ede en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Pak die kop koffie er maar alvast bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Ede!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland!

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Ede!

Offerte aanvragen0413-302773