fbpx

Bedrijfsuitje Tiel

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Tiel? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Tiel en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Tiel

Dé leukste bedrijfsuitjes in Tiel!

De provincie boven het mooie Brabant is Gelderland. Eén van de trekpleisters is Tiel. Ofwel: dé ideale plek voor een bedrijfsuitje van Uitjesbazen. Met meer dan 10 jaar ervaring in het creëren en organiseren van bedrijfsuitjes zorgen wij gegarandeerd voor een onvergetelijke dag!

Wat dacht je van een uniek spel in de stad? Wie is de Rat of Escape the City zijn hier ideaal voor. Gepaard met opdrachten en puzzels ga je op pad. Weet jullie team de meeste punten te scoren?

Een bedrijfsuitje in het centrum van Tiel

Zijn jullie er klaar voor? Spullen gepakt? Wandelschoenen aan? Lolbroek aangetrokken? Het is tijd voor een bedrijfsuitje. Samen met je collega’s ga je een onvergetelijke dag tegemoet. Ontdek Tiel bijvoorbeeld met een van onze interactieve stadsspellen. Crazy 88 Deluxe is een échte aanrader om je collega’s op een andere manier te leren kennen.

Liever een quiz of spelshow? Gek op Holland is dé perfecte quiz voor een avondje uit. Verspreek je niet met: geen ja, geen nee, geen uh en draai meer dan 100 punten met het rad. Wie weet het meest over het mooie Nederland? Ook bieden wij andere soort shows, zoals de Foute Bingoshow. Niet zomaar een bingo, maar een bingo met knotsgekke rondes en mooie prijzen!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Tiel met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Op welk tijdstip kan een bedrijfsuitje plaats vinden?

Dat kan op elk moment van de dag. Of je nu een Escape the City in de ochtend wil, een Pubquiz tijdens de lunchpauze of een Foute Bingoshow in de avond, wij komen graag naar je toe!

2. Met hoeveel personen is een bedrijfsuitje in Tiel mogelijk?

Voor een ongelimiteerd aantal personen. Stuur dus die uitnodiging naar alle afdelingen van je bedrijf, want dit bedrijfsuitje willen je collega’s niet missen!

2. Is een van de bedrijfsuitjes te combineren met een borrel?

Kort gezegd: Jazeker!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met veel horecagelegenheden in zowel Tiel als steden in de buurt, zoals: Apeldoorn, Nijmegen en Arnhem.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Tiel

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Tiel

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Tiel

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Tiel!

Offerte aanvragen0413-302773