fbpx

Bedrijfsuitje Tiel

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Tiel? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Tiel en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Tiel

Dé leukste bedrijfsuitjes in Tiel!

De provincie boven het mooie Brabant is Gelderland. Eén van de trekpleisters is Tiel. Ofwel: dé ideale plek voor een bedrijfsuitje van Uitjesbazen. Met meer dan 10 jaar ervaring in het creëren en organiseren van bedrijfsuitjes zorgen wij gegarandeerd voor een onvergetelijke dag!

Wat dacht je van een uniek spel in de stad? Wie is de Rat of Escape the City zijn hier ideaal voor. Gepaard met opdrachten en puzzels ga je op pad. Weet jullie team de meeste punten te scoren?

Een bedrijfsuitje in het centrum van Tiel

Zijn jullie er klaar voor? Spullen gepakt? Wandelschoenen aan? Lolbroek aangetrokken? Het is tijd voor een bedrijfsuitje. Samen met je collega’s ga je een onvergetelijke dag tegemoet. Ontdek Tiel bijvoorbeeld met een van onze interactieve stadsspellen. Crazy 88 Deluxe is een échte aanrader om je collega’s op een andere manier te leren kennen.

Liever een quiz of spelshow? Gek op Holland is dé perfecte quiz voor een avondje uit. Verspreek je niet met: geen ja, geen nee, geen uh en draai meer dan 100 punten met het rad. Wie weet het meest over het mooie Nederland? Ook bieden wij andere soort shows, zoals de Foute Bingoshow. Niet zomaar een bingo, maar een bingo met knotsgekke rondes en mooie prijzen!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Tiel met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Tiel met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Tiel en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat vinden de toppers uit tiel van uitjesbazen

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Tiel

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Tiel

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Tiel

Impressie bedrijfsuitje in Tiel

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Tiel en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal een lekkere Tielse kermiskoek bij de bakker, pak de kop koffie er maar bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Tiel!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Tiel!

Offerte aanvragen0413-302773