fbpx

Bedrijfsuitje Doetinchem

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Doetinchem? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Doetinchem en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Doetinchem

Leuke én originele bedrijfsuitjes in Doetinchem

Jullie zijn klaar voor een geweldig ervaring met collega’s. Maar over de invulling zijn jullie het nog niet eens.. Gelukkig kunnen wij jullie daar bij helpen. Uitjesbazen is namelijk al meer dan 10 jaar dé baas in het organiseren van bedrijfsuitjes in Doetinchem. Ga bijvoorbeeld de strijd aan met elkaar in een van onze quizzen of spelshows. In de Gek op Holland Quiz wordt je kennis over Nederland op de proef gesteld. Wie weet de meeste punten te scoren en met de overwinning naar huis te gaan?

Lekker op pad in de Achterhoek!

Doetinchem ligt in het mooie Gelderland en mag zich Achterhoeks noemen. Deze plek beschikt over prachtige natuur, mooie steden en plekken om te verkennen. Kortom, ideaal voor een bedrijfsuitje! Wij bieden zowel bedrijfsuitjes binnen als buiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een actieve dag vol met sensatie tijdens onze Crazy 88 Deluxe? Laat jouw collega’s zien wie de echte durfal is. Willen jullie toch liever iets meer aan de casual kant? Dat kan! Wij bieden namelijk ook tal van bedrijfsuitjes op locatie, zoals een spannende Pubquiz of een super te gekke Escape Room op locatie met real-life gijzeling.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Doetinchem met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Gelderland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij zijn zelf ooit begonnen als hobby, lol maken op vrijgezellenfeesten was onze focus. Deze hobby groeide uit tot een passie en naar een volledig bedrijf. Maar de kern is nooit veranderd: vermaak en ontspanning staan namelijk nog steeds centraal!

Met onze professionele groei focussen wij ons dan ook al meer dan 10 jaar om de gaafste bedrijfsuitjes te organiseren!

2. Waar kunnen onze bedrijfsuitjes in Doetinchem gegeven worden?

Onze bedrijfsuitjes kunnen vrijwel op elke locatie gegeven worden. Wij beschikken namelijk over tal van prachtige busjes waarmee we door heel het land crossen! Dus noem het maar op. Graag komen we naar horecagelegenheden of gewoon gezellig bij jullie op het kantoor!

3. Kunnen bedrijfsuitjes gecombineerd worden met een borrel?

Dat kan zeker! We snappen het uiteraard dat het leuk en lekker is om bij je bedrijfsuitje ook iets te eten of te drinken. Gelukkig werken wij dan ook samen met verschillende horecazaken in zowel Doetinchem als Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn en Tiel.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Doetinchem

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Doetinchem

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Doetinchem

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Doetinchem!

Offerte aanvragen 0413-302773