Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een activiteit in de heerlijke buitenlucht

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke outdoor teambuilding ervaring? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ga samen op avontuur tijdens één van onze stadsspellen of haal je oerkracht naar boven met de Highland Games. Met ons brede assortiment aan buitenactiviteiten is er voor ieder wat wils. Ga onderling de strijd aan en ervaar een bedrijfsuitje waar nog lang over gepraat zal worden.

Populaire outdoor teambuilding activiteiten

In het stadscentrum of gewoon op een grasveldje.

Kies voor een leuke buiten activiteit

Uitjesbazen biedt veel verschillende mogelijkheden voor de leukste bedrijfsuitjes. Ben jij een liefhebber van spanning en puzzels. Probeer dan met Escape the City een uitdagende Escape Room. Hier moeten jullie als team samenwerken om te ontsnappen binnen een bepaald tijdslimiet.

Verbeter jullie teambuilding

Op zoek naar een actieve ervaring? Dan zijn onze stadsspellen perfect voor jou. Ontdek jullie favoriete stad op een bijzondere manier met Crazy 88. Hou je van raadsels, avontuur en sabotage? Wie is de Rat is dan jullie spel. Onze outdoor groepsactiviteiten zorgen voor een onvergetelijke en versterkende ervaring voor jouw team.

Een feestje op iedere locatie

Graag een keer de prachtige Veluwe of Ardennen ontdekken? Liever de moderne stad Rotterdam verkennen of toch het altijd gezellige Brabant induiken? Dat is allemaal mogelijk. Onze enthousiaste Uitjesbazen reizen met alle plezier heel Nederland en België door. Ze komen altijd naar jouw (eigen) gewenste locatie om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Voor ieder gezelschap

Graag met een groot team de strijd aangaan? Liever met een kleiner team? Onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Kies jouw favoriete activiteit en beleef een spectaculair bedrijfsuitje.

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Combineer jullie outdoor teambuilding met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Bel gerust met Sanne, dé specialist in uitjes: 0413 302 773

Neem contact op

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit. Anniek Heeres Groningen – 19 personen Crazy 88 Deluxe
We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar. “We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….” Kam Chan Rotterdam – 60 personen Escape the City
Alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. “Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!” Hennie Poortinga Zwolle – 15 personen Wie is de Rat

Voor de kroon op jullie outdoor teambuilding activiteit!

Ja, ik wil een uitje aanvragen!