Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Overzicht van onze bedrijfsuitjes

Gedurfd, verrassend en met een kleine knipoog. Dát is typerend voor onze bedrijfsuitjes. Teambuilding met een goud randje. Zoek je nog een échte specialist voor jullie bedrijfsuitje? Met 22 zelfontwikkelde uitjes verzorgt Uitjesbazen altijd het juiste bedrijfsuitje op de locatie die jij wenst. In heel Nederland en België. Onder begeleiding van onze enthousiaste spelleiders kleden we gezamenlijk jullie teamuitje met creativiteit, lef en humor in. Bekijk op je gemak het uitjesoverzicht en klik door op een van onze activiteiten voor meer informatie. Heb je een vraag of wil je passend advies? Laat onze medewerkers vrijblijvend meedenken, zodat we het bedrijfsuitje volledig op jullie wensen kunnen afstemmen.

Altijd het juiste type bedrijfsuitje

In de straten van een zelfgekozen stadscentrum, een gereserveerde ruimte in een populaire horecagelegenheid of een vergaderzaal. Op locatie naar keuze verzorgen onze spelleiders het leukste bedrijfsuitje. Zet bijvoorbeeld Amsterdam op stelten in Wie is de Rat, speel een spannend Moorddiner bij een sfeervol restaurant in Eindhoven of ervaar een interactieve PubQuiz bij jullie op kantoor in Utrecht. De keuze is reuze.

Met 22 bedrijfsuitjes in eigen beheer begrijpen we dat het aanbod overweldigend kan overkomen. Daarom hebben we voor jullie het uitjesoverzicht onderverdeeld in 7 categorieën. Ofwel: 7 verschillende type bedrijfsuitjes. Klik vooral door op een van de categorieën en laat je verrassen door het originele aanbod per type bedrijfsuitje.

Categorieën

Van spannende escape games tot actieve stadsspellen. Uitjesbazen biedt voor ieder gezelschap en iedere groepsgrootte het juiste type bedrijfsuitje.

Reviews van Uitjesbazen

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

De Quiz Show Deluxe was erg leuk, met name doordat het een persoonlijke touch had. “We hebben een hele gezellige en leuke avond gehad met ons schoolteam georganiseerd door de uitjesbazen! De Quiz Show Deluxe was erg leuk, met name doordat het een persoonlijke touch had. Het was vooral heel fijn dat het op een korte termijn allemaal nog georganiseerd kon worden, want wij hebben hem pas 2 weken van tevoren benaderd. Top dat alles nog gelukt is! Een aanrader voor een gezellig en ontspannen avondje met je collega’s!” Lieke Loendersloot Arnhem – 63 personen Quiz Show Deluxe
Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! ”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!” Sabine Vermetten Breda – 42 personen Moordspel op locatie
Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat. “Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de escape room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.” Marc Nellen Eindhoven – 70 personen Escape Room op locatie
Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd. “Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd.” Regine van den Bosch Utrecht – 27 personen Foute Bingo
Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! “Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! Spelattributen zijn van hoge kwaliteit, met leuke en interessante twists. We hebben echt een hele leuke avond gehad met zijn allen! Weken later kreeg ik nog steeds positieve berichten van collega’s te horen. Zeer tevreden, dus absoluut een aanrader. Boek ze voor je volgende bedrijfsuitje, ga je geen spijt van krijgen!!” Vera Papilaja Den Haag – 53 personen Moorddiner
Het was een groot succes, we hebben een ontzettend leuke middag gehad. “Dikke aanrader! Het contact in het voortraject was prettig en snel, Tim van Uitjesbazen dacht goed mee over mogelijkheden qua locatie en borrel. Ook op locatie zijn we goed en enthousiast begeleid. Het was een groot succes, we hebben een ontzettend leuke middag gehad met het Wie Is De Rat spel!” Leonie Klinkenberg Amsterdam – 50 personen Wie is de Rat

Veelgestelde vragen

Van stadsspellen tot escape rooms en van quizzen tot virtual reality. Met 22 uitjes in eigen beheer bieden wij voor ieder gezelschap en iedere groepsgrootte wat wils. Wat jullie voorkeur ook heeft, wij helpen jullie van A tot Z.

Heb je nog geen idee welk bedrijfsuitje leuk is? Wil je meer tips en inspiratie voor jullie activiteit? In onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes en teamuitjes” lichten wij onze populaire activiteiten verder uit. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen door het overweldigende aanbod. Aldus wijzelf. 😉

Als evenementenbureau hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes. Wij weten daarom als geen ander waarom een bedrijfsuitje heel belangrijk is. Zo is een bedrijfsuitje niet alleen leuk, maar draagt het ook enorm bij aan teambuilding. Ofwel: het verkrijgen van een sterkere band met je collega’s. Bij al onze activiteiten staan daarom samenwerking en communicatie centraal. Uiteraard met een kleine knipoog. 😉

Je kunt bij Uitjesbazen al terecht voor een bedrijfsuitje vanaf 5 personen. Wel is dit afhankelijk van de activiteit die jullie willen boeken. Zo zijn onze stadsspellen bijvoorbeeld beschikbaar vanaf 5 personen. Voor onze quizzen en spelshows geldt veelal een minimum aantal van 15 personen.

Klik gerust door op één van onze activiteiten. Je vindt vervolgens meer informatie omtrent het uitje, waaronder het minimum aantal personen.

De kosten van een bedrijfsuitje zijn natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Normaliter bieden wij onze activiteiten aan vanaf €29,50 per persoon, exclusief BTW. Hoe groter de groep, hoe meer korting wij kunnen bieden.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

Jaarlijks verzorgen wij ongeveer 2.500 uitjes. Met jou. Met anderen. Hierbij gaan wij continu het gesprek met onze klanten aan voor het verbeteren en ontwikkelen van onze uitjes. Hierdoor weten wij ons aanbod perfect af te stemmen op jullie wensen. Kortom: met Uitjesbazen kies je gegarandeerd voor creativiteit, vermaak én kwaliteit.

Je merkt misschien al dat wij vaak het gesprek met onze klanten aangaan. Wij denken nu eenmaal graag dat ene stapje meer met jullie mee. Het personaliseren van events is dan ook een aspect waar Uitjesbazen in uitblinkt. En laat dát een bedrijfsuitje nu écht leuk en origineel maken. Een ervaring moet raak zijn. Samen zorgen we ervoor dat jullie bedrijfsuitje altijd raak is!

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca– en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!