Originele bedrijfsuitjes

Overal op locatie. Binnen, buiten of online

Wij zetten de kroon op jullie uitje. Succes gegarandeerd.

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★★

Image

10.368 geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Onbeperkt aantal personen

Home » Bedrijfsuitje

Tijd voor een bedrijfsuitje

Eén ding is zeker: we zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Een kwalitatief en origineel uitje, inclusief enthousiaste en ervaren begeleiding. Er wordt gewerkt aan teambuilding. Er wordt samen gelachen. Collega’s leren elkaar beter én op een andere manier kennen. De onderlinge werksfeer wordt positief gestimuleerd. Kortom, een zorgeloze dag waar nog lang over wordt gepraat bij het koffieapparaat. Een dag om niet snel te vergeten! Bekijk hier alvast alle uitjes!

Zin om te kletsen? Wij altijd!
Neem contact op

Een bedrijfsuitje precies zoals jij wilt

Een bedrijfsuitje, maar dan écht goed. Voor ieder gewenst uitje is er een mogelijkheid.

Bedrijfsuitje organiseren

Alle uitjes zijn een voor een uitgewerkt met enthousiasme, creativiteit en hoge kwaliteit. Neem vrijblijvend contact op met een van onze Uitjesbazen en laat je adviseren. In samenspraak wordt een uitje georganiseerd dat passend is voor de groep.

Voor iedere gelegenheid

Uitjesbazen biedt flexibiliteit en maatwerk. Wij luisteren naar jullie wensen en behoeften. Het organiseren van uitjes, dat is waar wij enthousiast van worden. Dat is onze passie. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een onvergetelijk uitje.

Bekijk alle uitjes

Image

Recensies

En of we trots zijn!

”Tijdens de Quaranteambuilding hebben mijn collega’s en ik enorm gelachen! Super gekke opdrachten zitten er in het spel. Een dikke 10!”

Sam

Quaranteambuilding
Online bedrijfsuitje

Image

”Dat een bingo zo gek kon zijn wisten wij nog niet. Wat hebben wij toch gelachen zeg! Een super uitje als je het ons vraagt.”

Tamara

Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje op locatie

Image

”Wie is de Rat heeft ons echt verbaasd! Wat een ontzettend gaaf spel om met collega’s te spelen. Zo leer je elkaar op een andere manier kennen. Top!”

Jim

Wie is de Rat
Bedrijfsuitje in de stad

online-uitje-bedrijfsuitje-teamuitje-groepsactiviteit-recensie

Veelgestelde vragen

Wat is een bedrijfsuitje?

Dé perfecte gelegenheid om je collega’s eens beter te leren kennen buiten werktijd. En dat mag wel een keer iets minder zakelijk! Tijdens zo’n uitje bouw je een goede band op met elkaar. Dit is super voor de werksfeer!

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje vieren?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wilt! Als de groep te groot wordt om mee te spelen, dan worden jullie opgedeeld in kleinere groepjes. Net zo makkelijk ;-).

Welke uitjes kan ik spelen?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een uitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder.