Bedrijfsuitje

Bij Uitjesbazen vind je dé leukste én meest originele bedrijfsuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje

Een leuk bedrijfsuitje met collega’s

Eén ding is zeker: we zorgen voor een leuk en origineel bedrijfsuitje met enthousiaste begeleiding. Teambuilding staat centraal en er wordt samen gelachen. Collega’s leren elkaar beter én op een andere manier kennen. De onderlinge werksfeer wordt positief gestimuleerd. Kortom, een prachtige dag waar nog lang over wordt nagepraat bij het koffieapparaat. Een bedrijfsuitje om niet snel te vergeten.

Enthousiasme en een dosis creativiteit

Wat bedrijfsuitjes bij Uitjesbazen gemeen hebben? Elk bedrijfsuitje is uitgewerkt met enthousiasme én een dosis creativiteit. Resultaat: leuke én originele bedrijfsuitjes van dé hoogste kwaliteit. Twijfel je over hét perfecte bedrijfsuitje? Uitjesbazen biedt flexibiliteit en maatwerk. Wij luisteren naar jullie wensen en behoeften. Het organiseren van bedrijfsuitjes, daar worden wij warm van. Dát is onze passie. Samen maken we er een ongelooflijke knaller van!

Bekijk gerust onze referenties en laat je omver blazen. Wij organiseren onze bedrijfsuitjes voor bedrijven, grote afdelingen en bovenal leuke mensen. Humor, interactie én spanning gegarandeerd. Via Facebook blijf je alvast op de hoogte van alle nieuwtjes.

Image

Pubquiz, escape room of moordspel

Altijd hét perfecte personeelsuitje voor jullie bedrijf

Veelgestelde vragen

Wat is een leuk bedrijfsuitje?

Je wil natuurlijk hét beste bedrijfsuitje organiseren. Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele bedrijfsuitjes. Oftewel: dé perfecte gelegenheid om je collega’s eens beter te leren kennen buiten werktijd. Het mag zeker wel een keertje iets minder zakelijk. Tijdens een bedrijfsuitje bouw je een goede band op met elkaar. Teambuilding. Super voor de werksfeer!

Wat kan ik doen bij een groot teamuitje of personeelsuitje?

Uitjesbazen is dé baas in het organiseren van bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes voor grotere groepen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Bekijk op je gemak de bedrijfsuitjes online en vraag een offerte aan. Liever een gepersonaliseerd bedrijfsuitje op maat? Geef ons gerust een belletje, wij denken graag met je mee.

Welke bedrijfsuitjes kan ik boeken?

Wil je de ‘Wie is de Rat City game‘ spelen? Liever een escape room bij jullie op locatie? De keuze is reuze. Wij bieden leuke en originele bedrijfsuitjes. Spectaculair en bijzonder. Boek daarom direct je bedrijfsuitje bij Uitjesbazen. Succes gegarandeerd!

Recencies

“Kort geleden hebben wij de escape room Escape The Firm gespeeld. Het was een groot succes. Dank voor de goede levering van de spullen en het leuke spel!”

Euler Hermes
Quinten van Erve
Online escape game
Online bedrijfsuitje

“Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).”

EY Belastingadviseurs
Bart Ulenkate
Online pubquiz
Online bedrijfsuitje

”Wat was het lachen die bingo, we hebben echt genoten met z´n allen! Krijg allemaal positieve reacties 😊 Dank je wel Anne, heel leuk gedaan!”

Gemeente Utrecht
Sharita Jagesar
Online bingo
Online bedrijfsuitje

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje

Offerte aanvragen 0413-302773