Bedrijfsuitje

Bij Uitjesbazen vind je dé leukste én meest originele bedrijfsuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Bedrijfsuitje

 

Spectaculaire bedrijfsuitjes

Zowel online als op locatie naar keuze

Eén ding is zeker: we zorgen voor een leuk en origineel bedrijfsuitje met enthousiaste begeleiding. Er wordt gewerkt aan teambuilding en samen gelachen. Collega’s leren elkaar beter én op een andere manier kennen. De onderlinge werksfeer wordt positief gestimuleerd. Kortom, een prachtige dag waar nog lang over wordt nagepraat bij het koffieapparaat. Een bedrijfsuitje om niet snel te vergeten!

Enthousiasme en een dosis creativiteit

Wat bedrijfsuitjes bij Uitjesbazen gemeen hebben? Elk bedrijfsuitje is uitgewerkt met enthousiasme én een dosis creativiteit. Resultaat: leuke én originele bedrijfsuitjes van dé hoogste kwaliteit. Twijfel je over hét perfecte bedrijfsuitje? Uitjesbazen biedt flexibiliteit en maatwerk. Wij luisteren naar jullie wensen en behoeften. Het organiseren van bedrijfsuitjes, daar worden wij warm van. Dát is onze passie. Samen maken we er een ongelooflijke knaller van!

Bekijk gerust onze referenties en laat je omver blazen. Wij organiseren onze bedrijfsuitjes voor complete bedrijven, afdelingen en bovenal leuke mensen. Humor, interactie én spanning gegarandeerd. Via Facebook blijf je alvast op de hoogte van alle nieuwtjes!

Bekijk referenties Over ons

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wat is een leuk bedrijfsuitje?

Je wil natuurlijk hét beste bedrijfsuitje organiseren. Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele bedrijfsuitjes. Oftewel: dé perfecte gelegenheid om je collega’s eens beter te leren kennen buiten werktijd. Het mag zeker wel een keertje iets minder zakelijk. Tijdens een bedrijfsuitje bouw je een goede band op met elkaar. Teambuilding. Super voor de werksfeer!

Wat kan ik doen bij een groot teamuitje of personeelsuitje?

Uitjesbazen is dé baas in het organiseren van bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes voor grotere groepen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Bekijk op je gemak de bedrijfsuitjes online en vraag een offerte aan. Liever een gepersonaliseerd bedrijfsuitje op maat? Geef ons gerust een belletje, wij denken graag met je mee.

Welke bedrijfsuitjes kan ik boeken?

Wil je de ‘Wie is de Rat City game‘ spelen? Liever een escape room bij jullie op locatie? De keuze is reuze. Wij bieden leuke en originele bedrijfsuitjes. Spectaculair en bijzonder. Boek daarom direct je bedrijfsuitje bij Uitjesbazen. Succes gegarandeerd!

Recensies

”Tijdens de quaranteambuilding hebben mijn collega’s en ik enorm gelachen! Er zitten super gekke en best moeilijke vragen in het spel. Als het aan ons ligt: een dikke 10!”

Neville – ROC Nijmegen
Quaranteambuilding
Online uitje

Image

”Ik ben al lang fan van Wie is de Mol, dus erg gaaf om het nu zelf eens te spelen. In Rotterdam deden we te gekke opdrachten. Met natuurlijk een Rat in ons midden. Super gaaf! Het was al helemaal tof om dit met collega’s te doen! Zo leer je ze op een andere manier kennen!’

Marijke – Unilever
Wie is de Rat City
City game

Image

”Onze hele bedrijfskantine was omgebouwd tot levensechte escape room. Zo gaaf om te zien en te spelen. Goede samenwerking was vereist, maar dat maakte het des te leuker!”

Jasper – ASML
Escape room op locatie
Uitje op locatie

Image

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje

Offerte aanvragen 0413-302773