fbpx

Bedrijfsuitje

Wil je een leuk bedrijfsuitje organiseren? Je vindt bij Uitjesbazen originele bedrijfsuitjes. Bekijk op je gemak de activiteiten online en boek je bedrijfsuitje op locatie naar keuze!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje

Een origineel bedrijfsuitje organiseren

Bij Uitjesbazen vind je een uitgebreid repertoire van originele bedrijfsuitjes. Van een Escape Room op locatie met de Italiaanse maffia tot dé ultieme Mol activiteit met Wie is de Rat en van een hilarische Pubquiz tot een bloedstollend Moorddiner. Bij Uitjesbazen vind je dé leukste bedrijfsuitjes voor binnen en buiten. In het centrum van een stad naar keuze, bij jullie favoriete horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Samen organiseren we voor jou en je collega’s het gewenste bedrijfsuitje op locatie naar keuze!

Een actief bedrijfsuitje in de stad

Zijn jullie op zoek naar een actief bedrijfsuitje in het centrum van een stad naar keuze? Van Amsterdam tot Scheveningen en van Maastricht tot Den Bosch. Wij organiseren het gewenste bedrijfsuitje door heel Nederland en België, zowel binnen als buiten. Met een stadsspel ervaar je bijvoorbeeld de highlights van een stad op een spectaculaire en unieke wijze.

Ongetwijfeld dat je al jouw creativiteit nodig hebt tijdens Escape the City, Wie is de Rat of Crazy 88 Deluxe. Durf jij het aan? We dare you. 🙂

Bedrijfsuitje in de stad | Personeelsuitje | Uitjesbazen

Een pubquiz of Escape Room als bedrijfsuitje

Bij Uitjesbazen bepalen jullie zelf de locatie van het bedrijfsuitje. Een Pubquiz in de bedrijfskantine? Een Escape Room in de vergaderzaal? Misschien een Moorddiner in een restaurant naar keuze? De keuze is reuze en voor ons is niks te gek!

Van quizzen en spelshows tot escape games en van Virtual Reality tot diner games. Je boekt bij Uitjesbazen altijd hét perfecte bedrijfsuitje op locatie naar keuze. Geef ons gerust een belletje om jouw wensen en voorkeuren door te spreken. Zo weet je zeker dat jullie een personeelsuitje boeken die volledig past bij het team.

Moordspel bedrijfsuitje - personeelsuitje - Uitjesbazen

Recensies

Leuk, origineel, enthousiast.. Wij zouden het wel weten hoor! 😉

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Image

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show
Bedrijfsuitje Nijmegen

Image

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Een bedrijfsuitje zorgt voor teambuilding

Waarom is een bedrijfsuitje belangrijk? Deze vraag wordt veel aan ons gesteld. Een bedrijfsuitje draagt bij aan teambuilding. Het verkrijgen van een sterkere band met je collega’s. Bij al onze activiteiten staan daarom samenwerking en communicatie centraal. Uiteraard met een kleine knipoog. 😉

Kortom: wil je een hechtere band met collega’s creëren? Dan organiseer je een leuk, origineel bedrijfsuitje. Een personeelsuitje om het werkplezier en het enthousiasme op de werkvloer te verhogen. En het is natuurlijk fijn om even de werksleur te doorbreken. In onze blog ”Top 10 bedrijfsuitjes” gaan we dieper in op onze activiteiten. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen door onze top 10 bedrijfsuitjes.

Uitjesbazen - Bedrijfsuitje - Personeelsuitje - Teamuitje

Waarom Uitjesbazen?

Bij ons heb je een ruim aanbod aan activiteiten voor zowel kleine als grote groepen. Voor iedere wens bieden wij een passend personeelsuitje. Bovendien geven wij graag een persoonlijke touch aan de activiteit. Zo maken we er samen een bijzonder bedrijfsuitje op maat van. 🙂

Wil je een stad naar keuze ontdekken? Dan is een stadsspel dé perfecte keuze. Hebben jullie een horecagelegenheid gereserveerd? Een activiteit op locatie biedt volop mogelijkheden. Werken jullie thuis en willen jullie een bedrijfsuitje op afstand organiseren? Een online bedrijfsuitje is anders, maar net zo leuk als elkaar fysiek ontmoeten!

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Onze activiteiten zorgen voor een onvergetelijke tijd samen. Wij hebben daarom voor jullie ons repertoire op een rijtje gezet en opnieuw ingedeeld. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Voel je vrij om contact op te nemen voor passend advies. Onze kantoorbazen denken graag mee voor dé perfecte invulling van jullie bedrijfsuitje!

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773