fbpx

Bedrijfsuitje

Wil je een bedrijfsuitje organiseren? Je vindt bij Uitjesbazen leuke en originele bedrijfsuitjes. Bekijk op je gemak de mogelijkheden online!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje

Een leuk bedrijfsuitje organiseren

Bij Uitjesbazen vind je leuke en originele bedrijfsuitjes. Ga bijvoorbeeld de strijd met elkaar aan in het centrum van een stad of daag jouw collega’s uit op locatie naar keuze. Van de Italiaanse maffia Escape Room tot een Mol ervaring met Wie is de Rat en van een hilarische Pubquiz op locatie tot een spectaculair Moorddiner aan tafel. Bij Uitjesbazen vind je dé beste bedrijfsuitjes voor binnen en buiten. Samen organiseren we een uniek bedrijfsuitje!

Een actief bedrijfsuitje in de stad

Zijn jullie op zoek naar een actief bedrijfsuitje in het centrum van een stad naar keuze? Van Amsterdam tot Scheveningen en van Maastricht tot Den Bosch. Wij organiseren het gewenste bedrijfsuitje door heel Nederland, zowel binnen als buiten. Met een stadsspel ervaar je bijvoorbeeld de highlights van een stad op een spectaculaire en unieke wijze.

Ongetwijfeld dat je al jouw creativiteit nodig hebt tijdens Escape the City, Wie is de Rat of Crazy 88. Durf jij het aan? We dare you. 🙂

Steden

Bedrijfsuitje in de stad | Personeelsuitje | Uitjesbazen

Een pubquiz of escape room als bedrijfsuitje

Bij Uitjesbazen bepalen jullie zelf de locatie van het bedrijfsuitje. Een Pubquiz in een café? Een Escape Room op kantoor? Misschien een Moorddiner in een restaurant naar keuze? De keuze is reuze en voor ons is niks te gek!

Van quizzen en spelshows tot escape games en van Virtual Reality tot diner games. Je boekt bij Uitjesbazen altijd hét perfecte bedrijfsuitje op locatie naar keuze. Geef ons gerust een belletje om jouw wensen en voorkeuren door te spreken. Zo weet je zeker dat jullie een activiteit boeken die volledig past bij het team.

Moordspel bedrijfsuitje - personeelsuitje - Uitjesbazen

Een bedrijfsuitje zorgt voor teambuilding

Waarom is een bedrijfsuitje belangrijk? Deze vraag wordt veel aan ons gesteld. Een bedrijfsuitje draagt bij aan teambuilding. Het verkrijgen van een sterkere band met je collega’s. Bij al onze activiteiten staan daarom samenwerking en communicatie centraal. Uiteraard met een kleine knipoog. 😉

Kortom: wil je een hechtere band met collega’s creëren? Dan organiseer je een leuk, origineel bedrijfsuitje. Een activiteit om het werkplezier en het enthousiasme op de werkvloer te verhogen. En het is natuurlijk fijn om even de werksleur te doorbreken. In onze blog ”Top 10 bedrijfsuitjes” gaan we dieper in op onze activiteiten. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen door onze top 10.

Uitjesbazen - Bedrijfsuitje - Personeelsuitje - Teamuitje

Waarom Uitjesbazen?

Waarom een bedrijfsuitje organiseren bij Uitjesbazen? Bij ons heb je een ruim aanbod aan activiteiten voor zowel kleine als grote groepen. Voor iedere wens bieden wij een passend bedrijfsuitje. Bovendien geven wij graag een persoonlijke touch aan de activiteit. Zo maken we er samen een bijzonder bedrijfsuitje op maat van. 🙂

Wil je een stad naar keuze ontdekken? Dan is een stadsspel dé perfecte keuze. Hebben jullie een horecagelegenheid gereserveerd? Een activiteit op locatie biedt volop mogelijkheden. Werken jullie thuis en willen jullie een bedrijfsuitje op afstand organiseren? Een online bedrijfsuitje is anders, maar net zo leuk als fysiek!

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een leuk bedrijfsuitje?

Je wil een leuk bedrijfsuitje organiseren met collega’s. Een personeelsuitje waar nog lang over nagepraat gaat worden. Wij verzorgen graag de invulling van A tot Z. Hieronder vind je alvast 5 leuke tips voor een origineel bedrijfsuitje. Ideaal om inspiratie te verkrijgen en ideeën op te doen:

 1. Pubquiz op locatie.
 2. Escape Room op locatie.
 3. Wie is de Mol City game.
 4. Moorddiner aan tafel.
 5. Escape the City.

2. Wat te doen met collega's online?

In het repertoire van Uitjesbazen vind je diverse leuke activiteiten om online of virtueel met collega’s te spelen. Iets minder sportief, maar wel net zo leuk. Durf jij de uitdaging tegen je collega’s aan te gaan? In de onderstaande opsomming vind je onze veel geboekte online activiteiten:

 1. Online Bingo.
 2. Digitale Pubquiz.
 3. Online Escape Room.
 4. Online moordspel.
 5. Quaranteambuilding.

3. Wat kost een bedrijfsuitje?

De totale kosten zijn afhankelijk van diverse factoren. De volgende vragen zijn belangrijk:

 • Voor hoeveel collega’s wordt het georganiseerd?
 • Kiezen jullie voor een online bedrijfsuitje of wordt het bedrijfsuitje op locatie naar keuze gespeeld?
 • Willen jullie de activiteit personaliseren? Denk aan het toevoegen van persoonlijke vragen en opdrachten.

Voor meer informatie en passend advies kun je ons altijd even bellen. Zo weet je zeker dat jullie kiezen voor een origineel bedrijfsuitje dat volledig bij jullie past 😉

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Image

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773