Uitje aanvragen
7 actieve / sportieve uitjes
7 actieve / sportieve uitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Ga tot het uiterste met je collega’s

Even jezelf helemaal laten gaan. Even er tussenuit om de sleur van de dag te doorbreken. Ga niet zomaar voor een activiteit. Kies voor een actief uitje. Een uitje met sportieve elementen. Ga tot het uiterste met je gezelschap. Zijn jullie klaar om elkaar écht te leren kennen?

Sportiviteit kent geen grenzen, toch?

Trek je (wandel)schoenen alvast aan, neem je goede humeur mee en ga samen op pad met al jouw lieve collega’s. Een actief uitje is heerlijk om de benen te strekken en kan op verschillende manieren ingevuld worden. Hierboven vind je 7 activiteiten die wij maar al te graag bestempelen als ‘actief‘ of ‘sportief‘. Bekijk op je gemak de mogelijkheden en laat je verrassen door het originele aanbod.

Zing uit volle borst het Schotse volkslied mee tijdens de Highland Games, voltooi op unieke wijze 88 opdrachten in Crazy 88 Deluxe of sla op de vlucht gedurende Hunt the Game. Onze activiteiten zijn uitdagend, interactief en kennen allemaal een competitieelement. Lukt het jouw team om de overwinning binnen te slepen? Spoiler: pas wel op. Sportiviteit kent geen grenzen, toch? 😉

Actieve - sportieve uitjes | Categorie | Uitjesbazen

Reviews van Uitjesbazen

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,7/5 ★★★★★

We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?
We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar. “We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….” Kam Chan Rotterdam – 60 personen Escape the City
De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. “De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het Moordspel als Crazy 88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.” Meggie Spierings Gemert – 158 personen Crazy 88 Deluxe
Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad. “Met een groep van 100+ personen Wie is de Rat gespeeld. Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad.” Jolanda Ellis Den Haag – 105 personen Wie is de Rat?
Wat een gave city game is dit joh! “Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.” Siewtje Oesbeek Utrecht – 54 personen Escape the City
Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. “Wij hebben ontzettend genoten van onze dag! Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. Je bepaalt zelf de volgorde waarin je de opdrachten uitvoert en hoe je ze aanpakt. Dit zorgt voor een onvoorspelbare en opwindende ervaring, omdat je nooit weet wat er als volgende op je pad komt.” Tatum Verstappen Eindhoven – 21 personen Crazy 88 Deluxe

Veelgestelde vragen

Onze uitjes zijn mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België. Kies je voor een stadsspel? Dan kan elke willekeurige stad gekozen worden. Onze tip? Kies voor een grotere stad. Dan weet je zeker dat je alles uit jullie uitje haalt.

Voor andere actieve uitjes, denk aan de Highland Games, hebben we meer ruimte nodig. Denk aan een grasveldje. Dit hebben we nodig voor creëren van meerdere wedstrijdvelden. Ook is een zachtere ondergrond gewenst voor het spelen van de verschillende Schotse spellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met jullie mee voor de ideale locatie van jullie uitje.

Je boekt bij Uitjesbazen al een stadsspel vanaf 5 personen. Voor zowel de Highland Games als Expeditie Robinson geldt een minimaal aantal van 20 personen.

Heb je een ander type uitje op het oog? Klik vooral door op de gewenste activiteit. Je vindt vervolgens meer informatie omtrent het uitje, waaronder het minimum aantal personen.

Tijdens een teamuitje bouw je een goede band met elkaar op. Ofwel: je stimuleert teambuilding met je collega’s.

Bovendien is het natuurlijk leuk om je collega’s een keertje op een andere manier te zien. 😉

Haal alles uit jullie actieve / sportieve uitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze actieve uitjes personaliseren? Sportief hoor. Wil je het uitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt nauw samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Nederland en België. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt voor jullie uitje. Kortom: wij stemmen het gewenste bedrijfsuitje of teamuitje helemaal af op jullie wensen.

Bel direct met Guus, specialist in actieve / sportieve uitjes: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander type uitje?

Voor de kroon op jullie actieve / sportieve uitje!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!