fbpx

Bedrijfsuitje Den Haag

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Den Haag? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Den Haag en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Den Haag

Organiseer een bedrijfsuitje in Den Haag

Ow, ow, Den Haag. Stad van verrassingen en ontdekkingen om elke hoek. Ga met collega’s op pad en organiseer een bedrijfsuitje in het prachtige Den Haag. Maar waar kiezen jullie voor? Speel een Moorddiner in een restaurant naar keuze, ervaar een Wie is de Mol – ervaring in Wie is de Rat of bouw een ruimte om tot een heuse maffia escape game in onze Escape Room op locatie. Boek snel het gewenste bedrijfsuitje bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Ervaar Den Haag als nooit tevoren

Wij raden Den Haag zeer zeker aan voor een bedrijfsuitje met collega’s. Zo kent de stad prachtige highlights om kennis mee te maken. Kies bijvoorbeeld voor Escape the City, waarbij jullie een moordenaar proberen op te sporen terwijl je langs Madurodam loopt. Of wat te denken van Crazy 88 Deluxe. Voer doldwaze opdrachten uit voor het Mauritshuis in de Crazy 88 City game. Heb je al een locatie afgehuurd en zoek je nog een leuk spel? Het Moorddiner is één van onze populairste bedrijfsuitjes. Met de Foute Bingoshow zijn jullie gewaarborgd van een knallend avondje uit. Kortom: keuze genoeg om Den Haag met een bedrijfsuitje op een unieke manier te ervaren.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Den Haag met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Den Haag met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Den Haag en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op de beste bedrijfsuitjes in den haag!

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Veiligheid en Justitie | Uitjesbazen

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Den Haag

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Den Haag en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal wat lekkers bij de bakker, pak de kop koffie er maar bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het mooie oh oh Den Haag!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Den Haag!

Offerte aanvragen0413-302773