fbpx

Bedrijfsuitje Den Haag

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Den Haag? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Den Haag en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Den Haag

Organiseer een bedrijfsuitje in Den Haag

Ow, ow, Den Haag. Stad van verrassingen en ontdekkingen om elke hoek. Ga met collega’s op pad en organiseer een bedrijfsuitje in het prachtige Den Haag. Maar waar kiezen jullie voor? Speel een Moorddiner in een restaurant naar keuze, ervaar een Wie is de Mol – ervaring in Wie is de Rat of bouw een ruimte om tot een heuse maffia escape game in onze Escape Room op locatie. Boek snel het gewenste bedrijfsuitje bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Ervaar Den Haag als nooit tevoren

Wij raden Den Haag zeer zeker aan voor een bedrijfsuitje met collega’s. Zo kent de stad prachtige highlights om kennis mee te maken. Kies bijvoorbeeld voor Escape the City, waarbij jullie een moordenaar proberen op te sporen terwijl je langs Madurodam loopt. Of wat te denken van Crazy 88 Deluxe. Voer doldwaze opdrachten uit voor het Mauritshuis in de Crazy 88 City game. Heb je al een locatie afgehuurd en zoek je nog een leuk spel? Het Moorddiner is één van onze populairste bedrijfsuitjes. Met de Foute Bingoshow zijn jullie gewaarborgd van een knallend avondje uit. Kortom: keuze genoeg om Den Haag met een bedrijfsuitje op een unieke manier te ervaren.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Den Haag met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar vindt het bedrijfsuitje in Den Haag plaats?

Of jullie nu op zoek zijn naar een bedrijfsuitje in de Haagse straten, in een bruin café of bij jullie op kantoor. Niks is te gek en alles kan. Onze verschillende bedrijfsuitjes bieden voor ieder iets leuks en dragen ook bij aan het creëren van teambuilding.

2. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wilt! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is.

3. Welke bedrijfsuitjes bieden jullie aan in Den Haag?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle bedrijfsuitjes voor een duidelijk overzicht. Een bedrijfsuitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder. Een greep uit ons Haags assortiment is de Foute Bingoshow, Wie is de Rat City game, Escape Diner en Crazy 88!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Den Haag

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Den Haag

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Den Haag!

Offerte aanvragen0413-302773