fbpx

Bedrijfsuitje Den Haag

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Den Haag? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Den Haag

Den Haag, stad vol verrassingen

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Den Haag? In het stadsdeel Scheveningen? Wat jullie wensen ook zijn, wij begeleiden de gewenste activiteit graag. Ontsnap bijvoorbeeld tijdens De Maffia Gijzeling in een spannende Escape Room op locatie naar keuze of begeef je tijdens een actief stadsspel op de Lange Poten en speel interactieve opdrachten. Voor iedere wens bieden wij wat wils. Den Haag, stad vol verrassingen achter de duinen 🙂

Een creatief teamuitje in Den Haag

Een man stormt de vergaderzaal binnen. “Meekomen”. Een spannend moment breekt aan. Wat heeft dit te betekenen? Al snel wordt duidelijk dat jullie ‘ontvoerd’ zijn door de Italiaanse maffia. Lukt het jullie om op tijd 1 miljoen euro te vinden? Alleen op deze manier kunnen jullie ontsnappen uit deze enerverende Escape Room.

Gelukkig worden jullie niet echt ontvoerd in De Maffia Gijzeling. Wel zal onze spelleider optreden als Escape Room acteur. Dit zal zorgen voor een uniek indoor teambuilding uitje. Wie neemt de leiding? Hoe reageert iedereen op elkaar? En hoe gaat iedereen te werk? Kortom: dit belooft een creatief bedrijfsuitje te worden in Den Haag.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie voor jullie bedrijfsuitje

Met De Maffia Gijzeling proberen we je alvast een beetje warm te maken voor jullie bedrijfsuitje in Zuid-Holland. Toch kan het zijn dat jullie zoeken naar iets anders. Hierboven vind je daarom onze veel geboekte activiteiten. Ideaal voor de nodige inspiratie. Ongetwijfeld dat jullie met één van deze bedrijfsuitjes voor dé perfecte activiteit kiezen in Den Haag. Dat is wel het minste wat we kunnen beloven als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms. 😉

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“De foute bingo geboekt bij de Uitjesbazen. Het is zeker geen doorsnee bingo, maar een heuse show met van allerlei leuke opdrachten en grappige vragen. Je zit zeker niet stil op je stoel! Voor ons was het boven verwachting goed verzorgd door de ‘bingo-masters’ Tim en Sam!”

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Walter van de Ven
95 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Sport & Welzijn | Uitjesbazen

“Wij hebben met de afdeling Crazy 88 gedaan in Den Haag en wat hebben wij ontzettend gelachen echt een aanrader. Alles was goed geregeld met Uitjesbazen, de communicatie, de afspraken, en op locatie ook alles goed verzorgt, wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. Je moet wel bij sommige opdrachten even de knop omzetten, maar dan kom je juist niet meer bij van het lachen.”

Nolet Distillery
Wilko Brederveld
24 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Nolet Distillery | Uitjesbazen

“Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.”

Theater PePijn
Vera Papilaja
53 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Theater PePijn | Uitjesbazen

“Met een groep van 100+ personen Wie is de Rat gespeeld. Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad.”

Haaglanden Medisch centrum
Jolanda Ellis
105 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Haaglanden Medisch Centrum | Uitjesbazen

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Den Haag met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Den Haag en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Den Haag?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Den Haag!

Offerte aanvragen 0413-302773