Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Méér dan alleen een dagje aan het strand

Zeg je Scheveningen, dan zegt iedereen natuurlijk het strand. Maar dit stadsdeel van Den Haag is veel meer dan alleen een badplaats. Nee, beter gezegd. Scheveningen is dé ideale plek voor een leuk bedrijfsuitje. Van Wie is de Rat tot een complete Full VR Experience en van de Highland Games tot Expeditie Robinson. Wij organiseren voor jullie hét gewenste bedrijfsuitje in Scheveningen.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type bedrijfsuitje in Scheveningen.

Wie is de Rat in Scheveningen

Wie is de Kwal is misschien voor de hand liggend in Scheveningen. Wij houden het liever op Wie is de Rat. Een meeslepend spel gebaseerd op het bekende tv-spektakel, maar dan verraderlijker en leuker. Actie, avontuur en teambuilding. Wie is de Rat is een waanzinnig stadsspel als bedrijfsuitje in Scheveningen.

Saboteren nabij de boulevard

Er is afgesproken nabij de boulevard. Iedereen stelt zichzelf op. Teams zijn al gemaakt, de namen zijn doorgegeven aan de tablet. Eén voor één worden jullie gesommeerd om naar voren te komen. Het is tijd om je rol in te zien. Wie is er Rat? En wie niet? Met andere woorden: wie kun jij vertrouwen? De afgesproken tijd nadert. Het is tijd om de opdrachten te spelen in Scheveningen. Zijn jullie klaar voor Wie is de Rat?

Scheveningen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire bedrijfsuitjes in Scheveningen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze bedrijfsuitjes zijn op elke locatie in Scheveningen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Scheveningen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste bedrijfsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! “Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.” Jesse Blijleven Den Haag – 10 personen Moordspel op locatie
Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond. Yvonne Eijben Den Haag – 23 personen PubQuiz op locatie
Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen! “Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.” Hellen Lankhamer Rotterdam – 30 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje in Scheveningen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Scheveningen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Scheveningen?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Scheveningen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!