fbpx

Bedrijfsuitje Scheveningen

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Scheveningen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Scheveningen

Méér dan alleen een dagje aan het strand

Zeg je Scheveningen, dan zegt iedereen natuurlijk het strand. Maar dit stadsdeel van Den Haag is veel meer dan alleen een badplaats. Nee, beter gezegd. Scheveningen is dé ideale plek voor een leuk bedrijfsuitje. Van Wie is de Rat tot een complete Full VR Experience en van de Highland Games tot Expeditie Robinson. Wij organiseren voor jullie hét gewenste bedrijfsuitje in Scheveningen.

Wie is de Rat in Scheveningen

Wie is de Kwal is misschien voor de hand liggend in Scheveningen. Wij houden het liever op Wie is de Rat. Een meeslepend spel gebaseerd op het bekende tv-spektakel, maar dan verraderlijker en leuker. Actie, avontuur en teambuilding. Wie is de Rat is een waanzinnig stadsspel als bedrijfsuitje in Scheveningen.

Er is afgesproken nabij de boulevard. Iedereen stelt zichzelf op. Teams zijn al gemaakt, de namen zijn doorgegeven aan de tablet. Eén voor één worden jullie gesommeerd om naar voren te komen. Het is tijd om je rol in te zien. Wie is er Rat? En wie niet? Met andere woorden: wie kun jij vertrouwen? De afgesproken tijd nadert. Het is tijd om de opdrachten te spelen in Scheveningen. Zijn jullie klaar voor Wie is de Rat?

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Scheveningen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Scheveningen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Scheveningen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Scheveningen?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Scheveningen!

Offerte aanvragen 0413-302773