fbpx

Bedrijfsuitje Scheveningen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Scheveningen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Scheveningen en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Scheveningen

Dé leukste bedrijfsuitjes in Scheveningen

Wil jij een gave dag met collega’s beleven in Scheveningen? Met onze bedrijfsuitjes ben je hier gegarandeerd van! Bij Uitjesbazen zijn we namelijk al meer dan 10 jaar bazen in het organiseren van bedrijfsuitjes. Ga met elkaar op verkenning in de stad met één van onze stadsspellen. In Escape the City worden jullie gevraagd om de politie te helpen met het oplossen van een moordzaak. Speel Wie is de Rat op de pier van Scheveningen en kom erachter wie van jouw collega’s een verrader is. Ook bieden wij bedrijfsuitjes op locatie aan. Ga bijvoorbeeld voor een humoristische avond met de Foute Bingoshow of huur een ruimte met uitzicht op de zee en boek dé Gek Op Holland Quiz!

Dé beste bedrijfsuitjes voor Scheveningen!

Wij horen je al denken. “Welk bedrijfsuitje is nu geschikt voor een dagje in Scheveningen?” Hierboven hebben wij er wat bij elkaar gezet, zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ideaal, toch? 🙂

Wat dacht je van de Crazy 88 City game? Tijdens deze activiteit leer je jouw collega’s op een wel hele andere manier kennen. In een reeks aan knotsgekke opdrachten is het jullie doel om zoveel mogelijk punten te halen om uiteindelijk te winnen met je team. Kijk echter niet verbaasd op als je wat rare blikken van voorbijgangers krijgt. Liever toch iets professioneler? Een Pubquiz op locatie is dan ideaal voor jullie. Onderling gaan jullie in teams de strijd tegen elkaar aan en wordt jullie algemene kennis op de proef gesteld. Uiteindelijk is er 1 winnaar. We hebben ook een breed scala aan escape games, zoals het Moorddiner of Escape the City.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Scheveningen met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Scheveningen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op de leuke bedrijfsuitjes in de buurt!

”Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk. Er hadden alleen nóg meer prijzen moeten zijn, helaas zelf niet gewonnen. 😉 ”

Triangel Rotterdam
Sylvia Kruithof
40 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Triangel | Uitjesbazen

”Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

”Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Quaranteambuilding
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Actiam | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Scheveningen

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Scheveningen en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal wat lekkers bij de viskraam, pak wat lekkers te drinken en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het hard verwarmende Scheveningen!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Scheveningen!

Offerte aanvragen 0413-302773