fbpx

Bedrijfsuitje Scheveningen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Scheveningen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Scheveningen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Scheveningen

Dé leukste bedrijfsuitjes in Scheveningen

Wil jij een gave dag met collega’s beleven in Scheveningen? Met onze bedrijfsuitjes ben je hier gegarandeerd van! Bij Uitjesbazen zijn we namelijk al meer dan 10 jaar bazen in het organiseren van bedrijfsuitjes. Ga met elkaar op verkenning in de stad met één van onze stadsspellen. In Escape the City worden jullie gevraagd om de politie te helpen met het oplossen van een moordzaak. Speel Wie is de Rat op de pier van Scheveningen en kom erachter wie van jouw collega’s een verrader is. Ook bieden wij bedrijfsuitjes op locatie aan. Ga bijvoorbeeld voor een humoristische avond met de Foute Bingoshow of huur een ruimte met uitzicht op de zee en boek dé Gek Op Holland Quiz!

Dé beste bedrijfsuitjes voor Scheveningen!

Wij horen je al denken. “Welk bedrijfsuitje is nu geschikt voor een dagje in Scheveningen?” Hierboven hebben wij er wat bij elkaar gezet, zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ideaal, toch? 🙂

Wat dacht je van de Crazy 88 City game? Tijdens deze activiteit leer je jouw collega’s op een wel hele andere manier kennen. In een reeks aan knotsgekke opdrachten is het jullie doel om zoveel mogelijk punten te halen om uiteindelijk te winnen met je team. Kijk echter niet verbaasd op als je wat rare blikken van voorbijgangers krijgt. Liever toch iets professioneler? Een Pubquiz op locatie is dan ideaal voor jullie. Onderling gaan jullie in teams de strijd tegen elkaar aan en wordt jullie algemene kennis op de proef gesteld. Uiteindelijk is er 1 winnaar. We hebben ook een breed scala aan escape games, zoals het Moorddiner of Escape the City.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar kunnen de bedrijfsuitjes in Scheveningen plaatsvinden?

Overal en nergens. Onze bedrijfsuitjes zijn zo ingesteld dat ze mobiel zijn en we ze overal kunnen organiseren. Wil jij een uniek bedrijfsuitje op het strand? Geen probleem! Liever iets op de pier? Dat kan ook zeker! Als jullie een activiteit op locatie hebben, is niks ons te vreemd. We hebben zelfs een keer een Pubquiz op een parkeerplaats gegeven. Serieus!

2. Met hoeveel personen is een bedrijfsuitje in Scheveningen mogelijk?

Zoveel als je wil! We hebben ervaring met grote groepen, dus nodig zoveel collega’s uit als jullie willen en go go go!

3. Wat kunnen we doen met een bedrijfsuitje in Scheveningen? En wat bij slecht weer?

Uitjesbazen biedt een breed repertoire aan verschillende teambuilding activiteiten. Deze kunnen gespeeld worden in Scheveningen, maar ook bij jullie op kantoor. Binnen of buiten, onze bedrijfsuitjes kunnen geboekt worden wanneer het zonnetje schijnt en wanneer het slecht weer is. Kortom: keuze genoeg. Neem gerust contact op voor passend advies.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Scheveningen!

Offerte aanvragen 0413-302773