SERIOUS GAMES. NEXT LEVEL UITJE MET EEN DOEL

Serious games zijn uitjes met een leerdoel. Leuk, gezellig, en met een knipoog, maar “leren” is het belangrijkste aspect. Gegarandeerd Next Level, oftewel uitjes die jullie echt aan het denken zetten. Ideaal voor bedrijven en organisaties die net iets meer willen bereiken bij een teamuitje of bedrijfsuitje.

Serieus vette uitjes voor teamontwikkeling 

Waar moet je aan denken bij Serious games? Denk aan de ontwikkeling van kennis, inzichten en vaardigheden binnen jullie team. Ontdek jullie teamrollen in het uitje ‘Belbin box’. Bevorder de creativiteit met ‘Out of the box’. Of leer beter communiceren en onderhandelen in de ‘Negotiation game’. Specifieke wensen over wat jullie willen leren? Geen probleem, wij kunnen onze uitjes op maat aanpassen.

Spectaculaire én leerzame uitjes

Onze serious games zijn spectaculair én leerzaam. Stap in de wereld van hacking in onze ‘Hack Game’ en leer meer over hoe hackers te werk gaan. Een confronterend uitje! Of ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van een machtig netwerk van journalisten in ‘Bellingcat The Game’. Een uitje wat jullie echt aan het denken zal zetten!

Graag een persoonlijk advies op maat?

Meer uitjes >>