Serious Games – Gaming

Serious games zijn uitjes met een leerdoel. Leuk, gezellig, en met een knipoog, maar “leren” is het belangrijkste aspect. Gegarandeerd Next Level, oftewel uitjes die jullie echt aan het denken zetten. Ideaal voor bedrijven en organisaties die net iets meer willen bereiken bij een teamuitje of bedrijfsuitje.

The Hack Game

Uitgelicht uitje categorie ‘Serious Gaming’

SYSTEM HACKED! Ja, je leest het goed, in dit door Uitjesbazen zelf uitgewerkte concept wordt het systeem bij jullie op kantoor volledig gehackt. Terwijl iedereen rustig aan het werk is achter zijn of haar computer springt het scherm opeens op zwart en verschijnen er groene letters op het scherm: SYSTEM HACKED! Om het systeem te herstellen moet iedereen meehelpen aan het oplossen van diverse puzzels en raadsels. Lees meer…

Negotiation Game
Negotiation Game

Kun jij onderhandelen? Heb jij mensenkennis? Of ben jij iemand die moeiteloos checkpoints ontdekt? Dan is dit het ultieme bedrijfsuitje voor jou! In de Negotiation Game draait alles om handel.

Lees meer
The Hack Game
The Hack Game

Wil jij je bedrijf eens (fictief) laten hacken en op z’n grondvesten doen laten trillen? Dit lijkt net echt. Hiermee willen wij een gooi doen naar de beste game van 2020/2021!

Lees meer
Belbin Box
Belbin Box

Belbin Box incl. Professionele begeleiding! De Belbin Teamrollen test, ontdek welke voorkeurstijl jij en je collega’s hebben! Hoe denkt een “plant”eigenlijk of een “voorzitter”?

Lees meer
Op maat gemaakte game
Op maat gemaakte game

Je doelgroep motiveren en activeren? Via deze nieuwe moderne en originele trend bereik jij je doelgroep beter dan voorheen. Of het nu gaat om het motiveren van jongeren of het testen van skills van je doelgroep, wij gaan de uitdaging met jou aan!

Lees meer

Een persoonlijk advies over onze Serious Games?

Onze Officebazen kennen onze uitjes van binnen en van buiten en kunnen meedenken welke game het best bij jullie groep, uitje of event past. Klik hieronder om persoonlijk advies te krijgen of laat een berichtje achter in de chat ;).

Serious Games

Meer informatie

Onze serious games zijn spectaculair én leerzaam. Stap in de wereld van hacking in onze ‘Hack Game’ en leer meer over hoe hackers te werk gaan. Een confronterend uitje! Of ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van een machtig netwerk van journalisten in ‘Bellingcat The Game’. Een uitje wat jullie echt aan het denken zal zetten!

  • Spectaculair én leerzaam in één
  • Volledige, door game-developers van Uitjesbazen, ontwikkelde concepten
  • Zeer geschikt als bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje
  • Verdiep je samen met collega’s in een dagdeel in interessante en meeslepende onderwerpen