fbpx

Bedrijfsuitje Amersfoort

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Amersfoort? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Amersfoort en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Amersfoort

Dé leukste bedrijfsuitjes in Amersfoort

Wil jij een bedrijfsuitje in Amersfoort organiseren, maar heb je geen idee hoe? Geen paniek. Uitjesbazen staat voor je klaar! Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. De keuze is reuze. Bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Actief of juist lekker relaxt? Binnen of buiten? Wij regelen het voor jullie. Al onze bedrijfsuitjes zijn ideaal voor grote groepen en voor elke locatie geschikt. In de omgeving van Amersfoort worden de volgende drie bedrijfsuitjes veel geboekt: Escape Room op locatie, het Moorddiner en de Foute Bingoshow.

Specialiteit van de chef, smakelijk!

Uitjesbazen organiseert de leukste bedrijfsuitjes in Amersfoort. Hieronder vind je de Crème-de-la-Crème van ons repertoire. Ben jij toe aan een dag vol plezier met collega’s? Los een spannende moordzaak op in Escape the City, waarbij iedere groep een echte koffer vol met bewijsmateriaal ontvangt. Wil je lekker gek doen tijdens het happen en stappen? Boek dan onze Crazy 88 City game en stap volledig uit je comfortzone!

Liever een bedrijfsuitje op een specifieke locatie? Met het Ik hou van Holland uitje ben je verzekerd van een spannende en strijdlustige spelshow. En nog iets: deze quiz is volledig te personaliseren. Toch iets anders? Boek een Escape Room op locatie waarbij we een kantine, kantoor of sportzaal omtoveren in een levensechte escape ervaring!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Amersfoort met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Amersfoort en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

De bedrijfsuitjes in de buurt bevallen uitstekend!

“Super leuk, iedereen positief. Zeker voor herhaling vatbaar.”

MBO Raad
Clara Moens
14 Personen
Ik hou van Holland Quiz
Bedrijfsuitje Woerden

Bedrijfsuitje Woerden - MBO Raad | Uitjesbazen

“Het was erg leuk dankjewel! Wil je ook doorgeven aan onze quizmaster dat ze het super heeft gedaan?”

NVLF
Caroline Homan
19 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Woerden

Bedrijfsuitje Woerden - NVLF | Uitjesbazen

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - NS | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Amersfoort

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Amersfoort en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal een paar lekkere Kattenbroekjes voor jezelf en je collega’s en pak wat drinken erbij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in Amersfoort!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Utrecht.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Amersfoort!

Offerte aanvragen 0413-302773