fbpx

Bedrijfsuitje Amersfoort

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Amersfoort? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Amersfoort

Van escape games tot stadsspellen

Er staat een bedrijfsuitje in Amersfoort op de planning. Maar wat te doen? Ga de strijd met je gezelschap aan tijdens één van onze Escape Rooms op locatie naar keuze of ontdek de historische binnenstad van Amersfoort door het spelen van een interactief stadsspel. De keuze is reuze en volledig aan jullie.

Een heerlijke tijd met collega’s

Uitjesbazen bezorgt jou en je collega’s een heerlijke tijd in Amersfoort. En dat op locatie naar keuze. Vol creativiteit, enthousiasme en een vleugje humor organiseren wij jullie bedrijfsuitje. Dit kan een smakelijk teamuitje met diner zijn, maar ook een complete Virtual Reality Experience. Wat jullie wensen ook zijn, samen maken we van jullie bedrijfsuitje het hoogtepunt van het jaar.

Hieronder hebben we alvast enkele veel geboekte activiteiten op een rijtje gezet in Amersfoort. Ideaal ter inspiratie voor jullie bedrijfsfeest. Ken je nog enige twijfels over de invulling van jullie bedrijfsuitje en wens je passend advies? Geef ons gerust een belletje en laat onze medewerkers vrijblijvend meedenken. Wij helpen jullie graag.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Organisator van het NK-Escape Rooms

Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms organiseren wij jaarlijks hét grootste escape evenement van de Benelux. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Je kunt daarom bij onze activiteiten rekenen op vakkundige begeleiding én goed doordachte games. Kortom: kwaliteit én vermaak voor jullie bedrijfsuitje in de provincie Utrecht!

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Afgelopen weekend personeelsuitje gehad naar Amersfoort. Daarvoor hebben we Uitjesbazen gevraagd om voor ons een escape game klaar te zetten door de stad. Super leuke duidelijke uitleg gehad voorafgaand aan het spel waarbij ze zelf ook op locatie komen. De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. En het was door de hele stad heen dus je zag ook nog wat van de stad. Echt een aanrader!”

Seesing Flex
Mariska Weenk
52 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort - Seesing Flex | Uitjesbazen

“Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!”

Kinderopvang Dribbel
Monique Oosterbeek
32 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort - Dribbel | Uitjesbazen

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - NS | Uitjesbazen

“Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond!”

PKF Wallast
Wesley La Grand
59 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Woerden

Bedrijfsuitje Woerden - PKF | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

“Wat een hilarische avond met de Foute Bingoshow! Anne en Nina waren super enthousiaste hosts die onze Immano-foute-party een kickstart hebben gegeven. We hebben de rest van de avond nog vreselijk veel plezier gehad met de gewonnen cadeaus! Echt een aanrader voor een feest event.”

Immano
Maartje Vermeer
17 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Veenendaal

Bedrijfsuitje Veenendaal - Immano | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Amersfoort met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Amersfoort en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Amersfoort?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Amersfoort!

Offerte aanvragen 0413-302773