fbpx

Bedrijfsuitje Nieuwegein

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Nieuwegein? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Nieuwegein en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Nieuwegein

Hét ideale bedrijfsuitje in Nieuwegein

Onder de rook van Utrecht is Nieuwegein natuurlijk dé uitvalsbasis voor een leuk bedrijfsuitje. Maar wat kiezen jullie? Geen zorgen, laat het denken maar aan onze Uitjesbazen over! Go crazy in Crazy 88, spoor een seriemoordenaar op in Escape the City of voer dé ergste rattenstreken uit in Wie is de Rat. Lukt het jouw team om de ‘rat’ te ontdekken en meer punten te scoren dan andere collega’s? Wij zijn benieuwd. 😉

Daag je collega’s uit of werk samen!

Stadsspellen zijn ideaal om het centrum te ontdekken. Begeef je nabij diverse checkpoints, terwijl je het pracht en praal van Nieuwegein ontdekt. Een bedrijfsuitje op locatie is dé perfecte manier om je collega’s te leren kennen in een ruimte naar keuze. Je kunt dan onder andere denken aan een vergaderzaal in een hotel, een zaaltje in een restaurant of gewoon jullie kantoorruimte. Dus, waar hebben jullie zin in? Daag jij je collega’s uit in een enerverende Pubquiz? Weten jullie gezamenlijk te ontsnappen van de Italiaanse maffia in onze Escape Room op locatie? Kortom: er zijn tal van mogelijkheden. 🙂

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Nieuwegein met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Utrecht.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Is er genoeg te doen in Nieuwegein?

Uiteraard. Nieuwegein biedt tal van mogelijkheden voor een interactief, energiek bedrijfsuitje. 😉

Natuurlijk moet wel iedereen zijn of haar goede humeur meenemen naar het bedrijfsuitje. Dan maken we er samen een leuk dagje uit van. 🙂

2. Zijn er bedrijfsuitjes die jullie aanraden in Nieuwegein?

Jazeker. Wel maken we graag kennis met jullie. Samen even sparren over jullie wensen en voorkeuren. Dan weet je zeker dat jullie kiezen voor hét perfecte bedrijfsuitje in Nieuwegein.

Ontsnap aan de Italiaanse maffia in onze Escape Room op locatie, test je kennis over ons koude kikkerlandje in de Gek op Holland Quiz of help rechercheur Wout Boefs in het Moorddiner. Je kunt het zo gek niet bedenken of Uitjesbazen organiseert het bedrijfsuitje!

3. Is het mogelijk om een diner te boeken in combinatie met een bedrijfsuitje?

In de nabije omgeving van Nieuwegein, Woerden, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal werken wij samen met diverse horecagelegenheden. Hierdoor weten wij altijd wel een hotel, restaurant of café te vinden voor jullie vraag. Dus ja, een diner in combinatie met een bedrijfsuitje behoort altijd tot de mogelijkheden!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Nieuwegein

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Nieuwegein

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Nieuwegein

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Nieuwegein!

Offerte aanvrage0413-302773