fbpx

Bedrijfsuitje Nieuwegein

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Nieuwegein? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Nieuwegein en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Nieuwegein

Hét ideale bedrijfsuitje in Nieuwegein

Onder de rook van Utrecht is Nieuwegein natuurlijk dé uitvalsbasis voor een leuk bedrijfsuitje. Maar wat kiezen jullie? Geen zorgen, laat het denken maar aan onze Uitjesbazen over! Go crazy in Crazy 88, spoor een seriemoordenaar op in Escape the City of voer dé ergste rattenstreken uit in Wie is de Rat. Lukt het jouw team om de ‘rat’ te ontdekken en meer punten te scoren dan andere collega’s? Wij zijn benieuwd. 😉

Daag je collega’s uit of werk samen!

Stadsspellen zijn ideaal om het centrum te ontdekken. Begeef je nabij diverse checkpoints, terwijl je het pracht en praal van Nieuwegein ontdekt. Een bedrijfsuitje op locatie is dé perfecte manier om je collega’s te leren kennen in een ruimte naar keuze. Je kunt dan onder andere denken aan een vergaderzaal in een hotel, een zaaltje in een restaurant of gewoon jullie kantoorruimte. Dus, waar hebben jullie zin in? Daag jij je collega’s uit in een enerverende Pubquiz? Weten jullie gezamenlijk te ontsnappen van de Italiaanse maffia in onze Escape Room op locatie? Kortom: er zijn tal van mogelijkheden. 🙂

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Nieuwegein met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Nieuwegein met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Nieuwegein en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

De bedrijfsuitjes in de buurt bevallen perfect!

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - NS | Uitjesbazen

“Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond!”

PKF Wallast
Wesley La Grand
59 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Woerden

Bedrijfsuitje Woerden - PKF | Uitjesbazen

“Was leuk, wel pittig. We hadden 4 teams en 1 team had het gehaald. Bedankt voor de samenwerking!”

Achmea
Dotty Pattiapon
14 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Achmea | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Nieuwegein

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Nieuwegein en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal wat lekkers bij de bakker, pak de kop koffie er maar bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Nieuwegein!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Utrecht.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Nieuwegein!

Offerte aanvrage0413-302773