fbpx

Top 10 bedrijfsuitjes

In deze blog vind je een beknopt overzicht van onze top 10 bedrijfsuitjes. Een échte aanrader om ideeën en inspiratie op te doen voor jullie bedrijfsuitje.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Blogs » Top 10 bedrijfsuitjes

Onze top 10 bedrijfsuitjes

Eindelijk. Het hoge woord is eruit. Nederland gaat weer langzaam van het slot af. En laten we daar bij Uitjesbazen al langere tijd met smart op hebben gewacht. We nemen daarom graag even voor jullie de tijd om onze top 10 bedrijfsuitjes op een rijtje te zetten. Pak gerust een bureaustoel erbij, ga er rustig voor zitten en verkrijg de nodige inspiratie voor jullie bedrijfsuitje. 😉

1. Maffia gijzeling Escape Room

”’Hee jij daar, meekomen!” In onze Escape Room op locatie worden jullie gegijzeld door de Italiaanse maffia. Aan jullie de taak om op tijd aan 1 miljoen euro contant te komen. Lukt het jullie om het geld te bemachtigen en te ontsnappen? Communiceren en samenwerken zijn essentieel bij dit bedrijfsuitje. Veel succes. Oftewel: Buona fortuna!

Escape room op locatieOfferte aanvragen

2. Crazy 88 Deluxe

Hup, in de beentjes voor ons gekste bedrijfsuitje. Een hilarisch teamuitje waarbij jullie op de grond liggen van het huilen. Zowel van het lachen als de schaamte. Aangenaam. Onze begeleider verwelkomt jullie op locatie naar keuze. Voer doldwaze opdrachten uit, terwijl je tegelijkertijd jouw collega’s beter leert kennen. Correctie: pas écht leert kennen. Durven jullie dit bedrijfsuitje aan? We dare you!

Crazy 88 DeluxeOfferte aanvragen

3. Foute Bingoshow

Swing als een échte oldtimer tijdens de Foute Bingoshow. Perfect met collega’s als je op zoek bent naar een ludiek bedrijfsuitje. Lachen, gieren en brullen. Wedden dat een bingo niet old fashioned hoeft te zijn! Vorm een koppel met je liefste collega en probeer alle leuke bingo prijzen te winnen. Zijn jullie klaar voor de turboronde, de Chinese ronde en de dansronde? Wij in ieder geval wel. 🙂

Foute bingoshowOfferte aanvragen

Foute Bingoshow | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

4. Moordspel aan tafel

De burgemeester van het stadje Blüdhaven is vermoord. Rechercheur Wout Boefs heeft dringend jullie hulp nodig om de moordzaak op te lossen. Ga met collega’s aan de slag en ontrafel het moordspel aan tafel. Gewapend met een koffer vol bewijsmateriaal worden jullie in dit spannende verhaal gezogen. Al puzzelend weten jullie steeds meer aanwijzingen te ontcijferen. Weet jullie team het snelst de moordenaar, het moordwapen en het motief te vinden?

Moordspel aan tafelOfferte aanvragen

5. Gek op Holland Quiz

Wij houden van Holland, jullie ook? In een oergezellige Gek op Holland Quiz zal snel duidelijk worden welke collega het meest van ons koude kikkerlandje afweet. Een ware strijd barst los tijdens het verjaardagsspel, de inschattingsronde, het kaaswerpen en de vele andere rondes. Zijn jullie al klaar voor onze eigen Linda de Mol? 😉

Gek op Holland QuizOfferte aanvragen

Ik hou van Holland pubquiz - bedrijfsuitje | Uitjesbazen

6. Pubquiz

Het is weer dé hoogste tijd voor interactie en gezelligheid. In onze top 10 bedrijfsuitjes kan een pubquiz natuurlijk niet ontbreken. In een ontspannen sfeer ontstaat er een fanatieke strijd, waarbij slechts één iemand uitgeroepen kan worden tot winnaar. Versla al je collega’s en ga aan de haal met die felbegeerde eretitel: Dé Pubquiz-Koning!

PubquizOfferte aanvragen

Image

7. Moorddiner

Een diner om te moorden. Overheerlijk voor je maag en brein. Speel hét spannendste moordspel met een twist. Tussen de gangen door gaan jullie aan de slag om de moordenaar te vinden. Werk samen, verdeel de taken en analyseer alle scenario’s om tot de juiste oplossing te komen. Weten jullie de moordzaak op te lossen voordat het toetje geserveerd wordt?

MoorddinerOfferte aanvragen

Image

8. Escape the City

Dé spannendste city game van dit moment. In een bloedstollend stadsspel moeten jullie de moordenaar zien op te sporen voordat het te laat is. Begeef je nabij diverse checkpoints, terwijl je steeds meer over de moordzaken te weten komt. Ongetwijfeld dat jullie speurzin en analytisch vermogen op de proef worden gesteld tijdens het spelen van Escape the City. Weten jullie de moordzaken op te lossen voordat de moordenaar ontsnapt uit de stad?

Onze tip voor het actief ontdekken van een stad naar keuze.

Escape the CityOfferte aanvragen

Image

9. Wie is de Rat

In dit enerverende stadsspel gaan jullie zelf ontdekken wie de verrader in het team is. Een levensechte – Wie is de Mol – ervaring. Ideaal voor zowel grote als kleine groepen. Weet jullie team de meeste punten te scoren tijdens verschillende doe- en denkopdrachten? Maar pas op: er zit een rat in het team. En ja hoor, deze rat houdt van rattenstreken. Strijd, gezelligheid en teambuilding. Wat wens je nog meer? 😉

Wie is de RatOfferte aanvragen

10. VR teambuilding

De afsluiter van onze top 10 bedrijfsuitjes. En zeker niet de minste. Tik, tak. Tik tak. 3, 2, 1. BOEM! Helaas. Het is jullie niet gelukt om de bom te ontmantelen op tijd. Maar niet getreurd. Jullie krijgen nog veel meer kansen om wel te slagen. Weet jullie team de meeste bommen te ontmantelen binnen de vastgestelde tijd? Trommel al je collega’s alvast maar op en ervaar dé VR experience met je eigen ogen. Dé ultieme teambuilding activiteit met een moderne twist. Are you ready for VR?

VR teambuildingOfferte aanvragen

Organiseer een leuk bedrijfsuitje

Juist nu is een bedrijfsuitje een échte must. Even met collega’s de dagelijkse werksleur doorbreken, elkaar beter leren kennen én natuurlijk samen lachen. Een bedrijfsuitje is ideaal voor teambuilding. Maar wat jullie insteek ook mag zijn, wij helpen jullie graag van A tot Z. Samen organiseren we een bedrijfsuitje, waardoor de praatjes bij het koffiezetapparaat nooit meer hetzelfde zullen zijn. 😉

Staat jouw activiteit niet tussen onze top 10 bedrijfsuitjes?

Bekijk dan gerust al onze bedrijfsuitjes of neem contact op voor passend advies. Onze kantoorbazen zitten al in de startblokken klaar om met jullie te sparren. Ongetwijfeld dat wij hét perfecte bedrijfsuitje voor jullie organiseren!

Bekijk al onze bedrijfsuitjesPassend advies