fbpx

Top 10 bedrijfsuitjes

In deze blog vind je een beknopt overzicht van onze top 10 bedrijfsuitjes. Een échte aanrader om ideeën en inspiratie op te doen voor jullie bedrijfsuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Blogs » Top 10 bedrijfsuitjes

1. Escape Room – De Maffia Gijzeling

”’Hee jij daar, meekomen!” In onze Escape Room op locatie worden jullie gegijzeld door de Italiaanse maffia. Aan jullie de taak om op tijd aan 1 miljoen euro contant te komen.

Lukt het jullie om het geld te bemachtigen en te ontsnappen? Communiceren en samenwerken zijn essentieel bij dit bedrijfsuitje. Veel succes. Oftewel: “Buona Fortuna”!

Escape Room op locatie Offerte aanvragen

2. Crazy 88 Deluxe

Hup, in de beentjes voor Crazy 88. Ofwel: ons gekste bedrijfsuitje. Een hilarisch teamuitje waarbij jullie op de grond liggen van het huilen. Zowel van het lachen als de schaamte. Aangenaam. Onze begeleider verwelkomt jullie op locatie naar keuze. Voer doldwaze opdrachten uit, terwijl je tegelijkertijd jouw collega’s beter leert kennen. Correctie: pas écht leert kennen. Durven jullie dit bedrijfsuitje aan? We dare you!

Crazy 88 Deluxe Offerte aanvragen

Foute Bingoshow | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

3. Foute Bingo

Swing als een échte oldtimer tijdens de Foute Bingo. Perfect met collega’s als je op zoek bent naar een ludiek bedrijfsuitje. Lachen, gieren en brullen. Wedden dat een bingo niet old fashioned hoeft te zijn!

Vorm een koppel met je liefste collega en probeer alle leuke bingo prijzen te winnen. Zijn jullie klaar voor de turboronde, de Chinese ronde en de dansronde? Wij in ieder geval wel. 🙂

Foute Bingo Offerte aanvragen

4. Moorddiner

Een diner om te moorden. Overheerlijk voor je maag en brein. Speel hét spannendste moordspel met een twist. Tussen de gangen door gaan jullie aan de slag om de moordenaar te vinden. Werk samen, verdeel de taken en analyseer alle scenario’s om tot de juiste oplossing te komen. Weten jullie het Moorddiner op te lossen voordat het toetje geserveerd wordt?

Moorddiner Offerte aanvragen

Moordspel aan tafel | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

5. Ik hou van Holland Quiz

Wij houden van Holland, jullie ook? In een oergezellige Gek op Holland Quiz zal snel duidelijk worden welke collega het meest van ons koude kikkerlandje afweet.

Een ware strijd barst los tijdens het verjaardagsspel, de inschattingsronde, het kaaswerpen en de vele andere rondes. Zijn jullie al klaar voor onze eigen Linda de Mol? 😉

Gek op Holland Quiz Offerte aanvragen

6. Pubquiz op locatie

Het is weer dé hoogste tijd voor interactie en gezelligheid. In onze top 10 bedrijfsuitjes kan een Pubquiz op locatie natuurlijk niet ontbreken. In een ontspannen sfeer ontstaat er een fanatieke strijd, waarbij slechts één iemand uitgeroepen kan worden tot winnaar. Versla al je collega’s en ga aan de haal met die felbegeerde eretitel: Dé Pubquiz-Koning!

Tip: met alleen algemene kennis ga je deze Pubquiz zeker niet winnen!

Pubquiz op locatie Offerte aanvragen

7. Escape Box – The Mask

Ons nieuwste uitje en een échte thriller. Een man, genaamd The Mask, heeft zin om een klein spelletje met jullie te spelen. Hiervoor heeft hij een mysterieus pakketje naar jullie toegestuurd. Zijn jullie klaar voor dé meest explosieve Escape Box van dit moment?

Al snel na opening begint een timer te tikken. Puzzels, raadsels en escape games vliegen om jullie oren. Denken jullie The Mask te kunnen verslaan?

Escape Box Offerte aanvragen

8. Escape the City

Dé spannendste city game van dit moment. In een bloedstollend stadsspel moeten jullie de moordenaar zien op te sporen voordat het te laat is. Begeef je nabij diverse checkpoints, terwijl je steeds meer over de moordzaken te weten komt. Ongetwijfeld dat jullie speurzin en analytisch vermogen op de proef worden gesteld tijdens het spelen van Escape the City. Weten jullie de moordzaken op te lossen voordat de moordenaar ontsnapt uit de stad?

Onze tip voor het actief ontdekken van een stad naar keuze.

Escape the City Offerte aanvragen

9. Wie is de Rat?

In dit enerverende stadsspel gaan jullie zelf ontdekken wie de verrader in het team is. Een levensechte – Wie is de Mol – ervaring. Ideaal voor zowel grote als kleine groepen. Weet jullie team het meeste geld te verdienen tijdens verschillende doe- en denkopdrachten? Maar pas op: er zit een rat in het team. En ja hoor, deze rat houdt van rattenstreken. Strijd, gezelligheid en teambuilding. Zijn jullie klaar voor Wie is de Rat? 😉

Wie is de Rat Offerte aanvragen

10. Full VR Experience

De afsluiter van onze top 10 bedrijfsuitjes. En zeker niet de minste. Tik, tak. Tik tak. 3, 2, 1. BOEM! Helaas. Het is jullie niet gelukt om de bom te ontmantelen op tijd. Maar niet getreurd. Jullie krijgen nog veel meer kansen om wel te slagen. Weet jullie team de meeste bommen te ontmantelen binnen de vastgestelde tijd?

Vergeet tussendoor niet bij te komen met andere VR belevenissen, zoals Beat the Saber en bergklimmen. De Full VR Experience is dé ultieme teambuilding activiteit met een moderne twist. Are you ready for VR?

Full VR Experience Offerte aanvragen

Virtual Reality | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

Reviews van Uitjesbazen

Ludiek, gaaf en spectaculair. Wij zouden het wel weten voor jullie bedrijfsuitje. 😉

”Ik vond de quiz erg leuk en goed georganiseerd. Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. Succes met jullie bedrijf. We vonden het echt superleuk!”

Amsterdam UMC
Erika Jongsma
37 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Rotterdamse Rugby Club | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer jullie bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Organiseer een leuk bedrijfsuitje

Juist nu is een bedrijfsuitje een échte must. Even met collega’s de dagelijkse werksleur doorbreken, elkaar beter leren kennen én natuurlijk samen lachen. Een bedrijfsuitje is ideaal voor teambuilding. Maar wat jullie insteek ook mag zijn, wij helpen jullie graag van A tot Z. Van Amsterdam tot Den Bosch en van Nijmegen tot Utrecht. Binnen of buiten. Samen organiseren we hét beste bedrijfsuitje, waardoor de praatjes bij het koffiezetapparaat nooit meer hetzelfde zullen zijn. 😉

Staat jouw activiteit niet tussen onze top 10 bedrijfsuitjes?

Bekijk dan gerust al onze bedrijfsuitjes of neem contact op voor passend advies. Onze kantoorbazen zitten al in de startblokken klaar om met jullie te sparren. Ongetwijfeld dat wij hét perfecte bedrijfsuitje voor jullie organiseren!

Bekijk al onze bedrijfsuitjes Passend advies