fbpx

Personeelsuitje

Ben je op zoek naar een leuk personeelsuitje? Met 25+ activiteiten zet Uitjesbazen dé kroon op jullie personeelsuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje

Personeelsuitje op locatie naar keuze

Wij blinken uit in het organiseren van personeelsuitjes op locatie naar keuze. Dit doen we dan ook al jaren met veel liefde en plezier. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hilarische quiz of spelshow? Onze Pubquiz op locatie en Foute Bingoshow zijn échte toppers. Ga op een gezonde manier de strijd met elkaar aan en probeer de meeste punten te scoren.

Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan escape games, diner games en Virtual Reality uitjes. Onze topper is De Maffia Gijzeling. We toveren dan een ruimte in jullie bedrijf om tot een heuse Escape Room. Dat is toch super gaaf! Weten jullie op tijd te ontsnappen? We dare you!

Personeelsuitje - 25 personeelsuitjes | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een teamuitje?

Een teamuitje kan het beste omschreven worden als een teambuilding activiteit. Ofwel: een uitje voor medewerkers om de onderlinge band te versterken en even te ontsnappen aan de dagelijkse werkzaamheden. Kortom: de werksleur doorbreken door het spelen van een leuke activiteit en je collega’s in een andere setting leren kennen.

Dus: wil je de werksleur doorbreken? Een hechtere band met je collega’s creëren? Dan organiseer je een leuk personeelsuitje met collega’s.

2. Wat is een leuk uitje met collega's?

Dat is natuurlijk volledig afhankelijk van je wensen en voorkeuren. Zo kun je zelfs kiezen voor een personeelsuitje met overnachting. Kies je voor Uitjesbazen? Dan kun je rekenen op een uniek personeelsuitje in combinatie met een vakkundige begeleiding.

Bekijk gerust onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes” voor de nodige inspiratie en ideeën. Liever passend advies? Een telefoontje is dé snelste manier om met ons in contact te komen. 😉

3. Hoeveel kost een personeelsuitje?

Je boekt al bij ons een personeelsuitje vanaf €29,50 per persoon (exclusief btw). Ben je met een grote groep? Dan is een mooie korting mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

Reviews van Uitjesbazen

Leuk, origineel en enthousiast. Wij zouden het wel weten voor jullie bedrijfsuitje. 😉

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Personeelsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

”Ik vond de quiz erg leuk en goed georganiseerd. Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. Succes met jullie bedrijf. We vonden het echt superleuk!”

Amsterdam UMC
Erika Jongsma
37 personen
Quiz Show Deluxe
Personeelsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.”

Theater PePijn
Vera Papilaja
53 personen
Moorddiner op locatie
Personeelsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Theater PePijn | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer jullie personeelsuitje met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Van spannende escape games tot smakelijk diner games en van interactieve quizzen tot spectaculaire virtual reality uitjes. Personeelsuitjes zijn er in verschillende soorten en maten. De keuze is reuze. Voor grote en kleine groepen. Wij helpen je daarom graag bij de organisatie van jullie uitje. Hieronder vind je diverse type personeelsuitjes. Ideaal voor inspiratie en ideeën.

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje!

Offerte aanvragen 0413-302773