Personeelsuitje

Bij Uitjesbazen vind je originele personeelsuitjes. Online of op locatie naar keuze. 100% coronaproof. Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Personeelsuitje

Leuke én originele personeelsuitjes

Wil jij je collega’s beter leren kennen? Ken je ze al zo goed dat je gewoon in bent voor wat plezier? Wij helpen jou met het zoeken naar een origineel personeelsuitje. De strijd met elkaar aangaan of juist samenwerken om raadsels op te lossen om uit de escape room te ontsnappen. Zoek niet verder en boek een personeelsuitje bij Uitjesbazen!

Werk samen en wees scherp

Op zoek naar een tof personeelsuitje? Wij zijn er om jou te helpen! Interactief de stad in, online op afstand achter je laptop of op een locatie naar keuze. Al onze personeelsuitjes zijn tot in perfectie uitgewerkt en al door heel Nederland gespeeld! Ben jij de volgende?

Het doen van leuke dingen met mensen om je heen is erg belangrijk. Waar er normaal gewerkt wordt met collega’s, is er nu tijd en ruimte voor ontspanning tijdens een hilarische pubquiz of Gek op Holland quiz. Maar let op! Samenwerking en scherpte is soms een vereiste. Speel jij liever een spannende escape game of een moordspel in de vorm van een diner? Samen zorgen we voor hét perfecte, leuke personeelsuitje!

Bekijk referenties Over ons

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Kies voor een pubquiz, escape room of moordspel

Altijd hét juiste personeelsuitje

Veelgestelde vragen

Wat is een leuk personeelsuitje?

Een gepersonaliseerd personeelsuitje natuurlijk! Op aanvraag maken wij het uitje voor jullie op maat. Dit gebeurt vaak voor grotere groepen. Laat het ons weten, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen!

Wat te doen met een teamuitje of bedrijfsuitje?

Dat ligt aan het soort uitje dat je wil doen. Zo organiseren wij onder andere quizzen en spelshows, escape games en diner games. Bekijk gerust het complete aanbod onder uitjes en laat je verrassen. Wij hebben altijd voor jullie hét perfecte personeelsuitje!

Kunnen personeelsuitjes altijd plaatsvinden?

Zeker weten! We zijn 7 dagen in de week beschikbaar, dus ook in het weekend! Liever als vervanger van de vrijdagmiddagborrel of de maandag goed beginnen? Alles is mogelijk! Mocht het jullie niet lukken om allemaal te verzamelen op een locatie, dan speel je het personeelsuitje toch gewoon online. Net zo makkelijk ;-).

Recensies

“Kort geleden hebben wij de escape room Escape The Firm gespeeld. Het was een groot succes. Dank voor de goede levering van de spullen en het leuke spel!”

Euler Hermes
Quinten van Erve
Online escape game
Online personeelsuitje

“Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).”

EY Belastingadviseurs
Bart Ulenkate
Online pubquiz
Online personeelsuitje

”Wat was het lachen die bingo, we hebben echt genoten met z´n allen! Krijg allemaal positieve reacties 😊 Dank je wel Anne, heel leuk gedaan!”

Gemeente Utrecht
Sharita Jagesar
Online bingo
Online personeelsuitje

Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje

Offerte aanvragen 0413-302773