Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een uitje met collega’s

Jij, jouw lieve collega’s en Uitjesbazen. Een geweldige combinatie voor jullie personeelsuitje. Maar wat te doen? Kies met Wie is de Rat voor een actief uitje in een stad naar keuze, laat een ruimte op kantoor ombouwen tot een enerverende escape room of combineer een activiteit met eten in het Moorddiner. Wat je wensen ook zijn, Uitjesbazen organiseert jullie personeelsuitje van A tot Z.

Personeelsuitje op locatie naar keuze

Wij blinken uit in het organiseren van personeelsuitjes op locatie naar keuze. Dit doen we dan ook al jaren met veel liefde en plezier. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hilarische quiz of spelshow? Onze Pubquiz op locatie en Foute Bingoshow zijn échte toppers. Ga op een gezonde manier de strijd met elkaar aan en probeer de meeste punten te scoren.

Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan escape gamesdiner games en virtual reality uitjes. Onze topper is De Maffia Gijzeling. We toveren dan een ruimte in jullie bedrijf om tot een heuse escape room. Dat is toch super gaaf! Weten jullie op tijd te ontsnappen? We dare you!

Reviews van Uitjesbazen

We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! “We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.” Simone van den Heuvel Rotterdam – 30 personen Gek op Holland Quiz
Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. “Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.” Yvonne Theuns Eindhoven – 43 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd. “Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd.” Regine van den Bosch Utrecht – 27 personen Foute Bingo
Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel. “Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.” Vera Papilaja Den Haag – 53 personen Moorddiner
We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?

Veelgestelde vragen

Een teamuitje kan het beste omschreven worden als een teambuilding activiteit. Ofwel: een uitje voor medewerkers om de onderlinge band te versterken en even te ontsnappen aan de dagelijkse werkzaamheden. Kortom: de werksleur doorbreken door het spelen van een leuke activiteit en je collega’s in een andere setting leren kennen.

Dus: wil je de werksleur doorbreken? Een hechtere band met je collega’s creëren? Dan organiseer je een leuk personeelsuitje met collega’s.

Dat is natuurlijk volledig afhankelijk van je wensen en voorkeuren. Zo kun je zelfs kiezen voor een personeelsuitje met overnachting. Kies je voor Uitjesbazen? Dan kun je rekenen op een uniek personeelsuitje in combinatie met een vakkundige begeleiding.

Bekijk gerust onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes” voor de nodige inspiratie en ideeën. Liever passend advies? Een telefoontje is dé snelste manier om met ons in contact te komen. 😉

Je boekt al bij ons een personeelsuitje vanaf €29,50 per persoon (exclusief btw). Ben je met een grote groep? Dan is een mooie korting mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Van spannende escape games tot smakelijk diner games en van interactieve quizzen tot spectaculaire virtual reality uitjes. Personeelsuitjes zijn er in verschillende soorten en maten. De keuze is reuze. Voor grote en kleine groepen. Wij helpen je daarom graag bij de organisatie van jullie uitje. Hieronder vind je diverse type personeelsuitjes. Ideaal voor inspiratie en ideeën.

Voor de kroon op jullie personeelsuitje!

Ja, ik wil nu een gratis offerte