fbpx

Personeelsuitje

Wil je een personeelsuitje organiseren? Je vindt bij Uitjesbazen leuke, originele personeelsuitjes. Boek snel online!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Personeelsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Personeelsuitje

Een leuk personeelsuitje organiseren

Samen met collega’s ben je op zoek naar een leuk, origineel personeelsuitje. Een mooie invulling voor jullie bedrijfsuitje. Uitjesbazen organiseert graag jullie personeelsuitje van A tot Z. En uiteraard 100% coronaproof. Ga met elkaar de strijd aan in onze Italiaanse Escape Room op locatie en probeer op tijd te ontsnappen of laat je lekker gaan in een overweldigende Pubquiz. Alles is mogelijk!

Een actief personeelsuitje in de stad

Een city game is dé perfecte manier om een stad naar keuze te ontdekken. Op actieve wijze verken je de stad door het bezoeken van diverse highlights. En ondertussen voeren jullie de leukste opdrachten uit. Zo spoor je een seriemoordenaar op in Escape the City, doe je dé gekste challenges in Crazy 88 en kom je erachter wie je kunt vertrouwen in Wie is de Rat.

De stoute schoenen worden aangetrokken. Jullie staan klaar, wij staan klaar. Ready, set, go. Time for fun, time for a city game!

Bedrijfsuitje in de stad | Stadsspellen | Uitjesbazen

Een pubquiz of escape room op locatie

Wij blinken uit in het organiseren van personeelsuitjes op locatie. Dit doen we dan ook al jaren met veel liefde en plezier. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hilarische quiz of spelshow? Onze Pubquiz op locatie en Foute Bingoshow zijn échte toppers. Ga op een gezonde manier de strijd met elkaar aan en probeer de meeste punten te scoren!

Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan escape games, diner games en Virtual Reality uitjes. Onze topper is de Maffia Escape Room op locatie. We toveren dan namelijk een ruimte in jullie bedrijf om tot een heuse Escape Room. Dat is toch super gaaf! Weten jullie op tijd te ontsnappen? We dare you!

Moordspel bedrijfsuitje - personeelsuitje - Uitjesbazen

Recensies

Heb jij ook een leuke review voor Uitjesbazen? 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een personeelsuitje met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Een personeelsuitje voor teambuilding

Even ontsnappen aan de dagelijkse werkzaamheden en de werkomgeving. De werksleur doorbreken door een leuke activiteit. Je collega’s in een andere setting leren kennen. Als evenementenbureau organiseren wij jaarlijks meer dan 1.000 uitjes. En daarom weten wij als geen ander hoe belangrijk teambuilding is. Samenwerken, taken verdelen, communiceren, lachen.. Een personeelsuitje brengt alles samen. 😉

Dus: wil je de werksleur doorbreken? Een hechtere band met je collega’s creëren? Dan organiseer je een leuk, origineel personeelsuitje voor teambuilding!

Uitjesbazen - Bedrijfsuitje - Personeelsuitje - Teamuitje

Boek een origineel personeelsuitje!

Voor zowel kleine als grote groepen bieden wij een passend aanbod aan activiteiten. Hebben jullie de wens om een persoonlijke touch toe te voegen? Geen probleem. Geef onze kantoorbazen gerust een belletje voor advies op maat. Zo weet je zeker dat jullie altijd kiezen voor een origineel personeelsuitje!

Een doordachte activiteit, humor én een flinke dosis enthousiasme. Onze Uitjesbazen staan al in de startblokken klaar om jullie activiteit te begeleiden. En zo is het maar net!

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Personeelsuitjes zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom vinden jullie hieronder een overzicht van verschillende type personeelsuitjes. Daarnaast hebben wij in onze blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ enkele populaire activiteiten uitgelicht.

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773