Personeelsuitje

Bij Uitjesbazen vind je dé meest originele personeelsuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Personeelsuitje

 

Leuke én originele personeelsuitjes

Zowel digitaal als op locatie naar keuze

Wil jij je collega’s beter leren kennen? Ken je ze al zo goed dat je gewoon in bent voor wat plezier? Wij helpen jou met het zoeken naar een origineel personeelsuitje. De strijd met elkaar aangaan of juist samenwerken om raadsels op te lossen om uit de escape room te ontsnappen. Zoek niet verder en boek een personeelsuitje bij Uitjesbazen!

Werk samen en wees scherp

Op zoek naar een tof personeelsuitje? Wij zijn er om jou te helpen! Interactief de stad in, online op afstand achter je laptop of op een locatie naar keuze. Al onze personeelsuitjes zijn tot in perfectie uitgewerkt en al door heel Nederland gespeeld! Ben jij de volgende?

Het doen van leuke dingen met mensen om je heen is erg belangrijk. Waar er normaal gewerkt wordt met collega’s, is er nu tijd en ruimte voor ontspanning tijdens een hilarische pubquiz of Gek op Holland quiz. Maar let op! Samenwerking en scherpte is soms een vereiste. Speel jij liever een spannende escape game of een moordspel in de vorm van een diner? Samen zorgen we voor hét perfecte, leuke personeelsuitje!

Bekijk referenties Over ons

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wat is een leuk personeelsuitje?

Een gepersonaliseerd personeelsuitje natuurlijk! Op aanvraag maken wij het uitje voor jullie op maat. Dit gebeurt vaak voor grotere groepen. Laat het ons weten, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen!

Wat te doen met een teamuitje of bedrijfsuitje?

Dat ligt aan het soort uitje dat je wil doen. Zo organiseren wij onder andere quizzen en spelshows, escape games en diner games. Bekijk gerust het complete aanbod onder uitjes en laat je verrassen. Wij hebben altijd voor jullie hét perfecte personeelsuitje!

Kunnen personeelsuitjes altijd plaatsvinden?

Zeker weten! We zijn 7 dagen in de week beschikbaar, dus ook in het weekend! Liever als vervanger van de vrijdagmiddagborrel of de maandag goed beginnen? Alles is mogelijk! Mocht het jullie niet lukken om allemaal te verzamelen op een locatie, dan speel je het personeelsuitje toch gewoon online. Net zo makkelijk ;-).

Recensies

”Tijdens de quaranteambuilding hebben mijn collega’s en ik enorm gelachen! Er zitten super gekke en best moeilijke vragen in het spel. Als het aan ons ligt: een dikke 10!”

Neville – ROC Nijmegen
Quaranteambuilding
Online uitje

Image

”Ik ben al lang fan van Wie is de Mol, dus erg gaaf om het nu zelf eens te spelen. In Rotterdam deden we te gekke opdrachten. Met natuurlijk een Rat in ons midden. Super gaaf! Het was al helemaal tof om dit met collega’s te doen! Zo leer je ze op een andere manier kennen!’

Marijke – Unilever
Wie is de Rat City
City game

Image

”Onze hele bedrijfskantine was omgebouwd tot levensechte escape room. Zo gaaf om te zien en te spelen. Goede samenwerking was vereist, maar dat maakte het des te leuker!”

Jasper – ASML
Escape room op locatie
Uitje op locatie

Image

Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje

Offerte aanvragen 0413-302773