De leukste personeelsuitjes

Samen gaan we voor perfectie

Wij zetten de kroon op jullie uitje. Succes gegarandeerd.

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★★

Image

10.368 geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Onbeperkt aantal personen

Home » Personeelsuitje

Plannen maar dat personeelsuitje

Wil jij je collega’s beter leren kennen? Of ken je ze al zo goed dat je gewoon in bent voor wat plezier? Wij helpen jou met het zoeken naar een origineel personeelsuitje. De strijd met elkaar aangaan of juist samenwerken om raadsels op te lossen om uit de escape room te ontsnappen! Zoek niet verder en bekijk alle uitjes hier!

Vragen? Stel ze gerust!
Neem contact op

Een personeelsuitje op jouw manier

Op aanvraag kan een personeelsuitje zelfs gepersonaliseerd worden!

Personeelsuitje organiseren

Op zoek naar tof personeelsuitje? Wij zijn er om jou te helpen! Interactief de stad in, online op afstand achter je laptop of op een locatie naar keuze. Al onze uitjes zijn tot in perfectie uitgewerkt en zijn al door heel Nederland gespeeld! Ben jij de volgende?

Personeelsuitjes voor ieder bedrijf

Het doen van leuke dingen met mensen om je heen is erg belangrijk. Waar er normaal gewerkt wordt met collega’s is er nu tijd en ruimte voor ontspanning tijdens een hilarische Bingoshow of Gek op Holland. Maar let op! Samenwerking en scherpte is soms ook een vereiste. Speel jij liever een spannende escape game of een moordspel in de vorm van een diner? Neem een kijkje tussen alle opties!

Bekijk alle uitjes

Image

Recensies

Deze mensen gingen u al voor!

”Op de hete peper die ik moest eten na, was het geweldig ;-). Hele leuke activiteit om samen met collega’s te spelen. Zeker aan te raden!”

Sam

Quaranteambuilding
Online personeelsuitje

Image

”De Foute Bingoshow was fantastisch om te spelen. Zeker met collega’s. Zo leer je elkaar heel anders kennen. Gekker dan dit kan het denk ik niet.”

Tamara

Foute Bingoshow
Personeelsuitje op locatie

Image

”Altijd al groot liefhebber geweest van Wie is de Mol en daarom was Wie is de Rat dan ook geweldig om te spelen. Zeker met collega’s.”

Jim

Wie is de Rat
Personeelsuitje in de stad

Image

Veelgestelde vragen over personeelsuitjes

Kunnen personeelsuitjes gepersonaliseerd worden?

Op aanvraag kunnen uitjes ook gepersonaliseerd worden. Dit gebeurd vaak voor grotere groepen. Laat het ons weten en we kijken wat we voor u kunnen doen!

Kunnen personeelsuitjes altijd plaatsvinden?

Zeker weten! We zijn 7 dagen in de week beschikbaar, dus ook in het weekend! Liever lekker als vervanger van de vrijdagmiddagborrel of de maandag goed beginnen? Alles is mogelijk! Mocht het jullie niet lukken om allemaal te verzamelen op een locatie? Speel je personeelsuitje dan online! Net zo makkelijk ;-).

Hoe lang duren personeelsuitjes?

Dat ligt aan het soort uitje. Natuurlijk is het ook mogelijk om aan te geven of je langer of korter wilt spelen. Neem dan zeker even contact met ons op. Dan zorgen wij voor een duidelijke offerte.