fbpx

Personeelsuitje Utrecht

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Utrecht? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Utrecht

Een teamuitje organiseren in de regio Utrecht

In het midden van Nederland ligt het prachtige, altijd gezellige Utrecht. Deze veelzijdige provincie is het perfecte toneel voor een van de uitjes van Uitjesbazen. Wat dacht je van een actief bedrijfsuitje in het centrum van Utrecht? Een combinatie van eten en spelen tijdens onze diner games? Buiten in de stad, binnen bij een horecagelegenheid of gewoon lekker bij jullie op het kantoor. Kan Uitjesbazen ook bij U-terecht?

Unieke bedrijfsuitjes in Utrecht en omgeving!

De combinatie van Utrecht en Uitjesbazen gaat zeker voor onvergetelijke moment gaat zorgen! Er moet alleen nog even gekozen worden welke activiteit jullie willen gaan doen. Gelukkig geven we een zetje in de juiste richting met onze tips. Kies bijvoorbeeld voor Crazy 88 Deluxe, Escape the City of Wie is de Rat en ervaar een stad in Utrecht op een unieke wijze. Hebben jullie een horecagelegenheid gereserveerd, maar missen jullie nog een activiteit als toevoeging? Combineer dan een diner met onze Escape Box. Deze Escape game staat garant voor spanning en sensatie.

Kortom: wat jullie wensen ook zijn, Uitjesbazen organiseert voor jullie hét perfecte personeelsuitje op locatie naar keuze in Utrecht. Bekijk op je gemak onze activiteiten en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij begeleiden jullie activiteit graag. 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teambuilding activiteit!

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Schroom je niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen of om ons een belletje te geven voor meer informatie. Samen zorgen we ervoor dat alles to in de puntjes geregeld is!

Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Utrecht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Deze bedrijven hebben al een top uitje gehad in Utrecht!

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - NS | Uitjesbazen

“Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond!”

PKF Wallast
Wesley La Grand
59 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Woerden

Bedrijfsuitje Woerden - PKF | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Utrecht met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Utrecht en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Utrecht is een populaire bestemming voor onze activiteiten

Zo worden er veel personeelsuitjes geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Utrecht!

Offerte aanvragen 0413-302773