fbpx

Personeelsuitje Rotterdam

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Rotterdam? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Rotterdam

Teambuilding en vermaak met een personeelsuitje in Rotterdam

Kijk snel op de agenda, jullie bedrijfsuitje komt er weer aan en er staat nog geen activiteit gepland. Gelukkig ben je op deze pagina beland! Bij Uitjesbazen nemen we graag de zorgen uit handen bij het organiseren van een bedrijfsuitje in Rotterdam. Of het nu gaat om escape games, stadsspellen of een ander uitje voor jullie gezelschap, wij hebben het allemaal in huis.

Activiteiten om niet snel te vergeten

Rotterdam, zijn jullie klaar voor een onvergetelijk bedrijfsuitje? Ga aan de slag met een van onze stadsspellen, zoals “Wie is de Rat?” Jullie gaan in groepen de uitdaging aan met spannende, uitdagende en listige opdrachten. Maar één persoon in jullie team is niet te vertrouwen. Kunnen jullie de rat ontmaskeren?

Hebben jullie al een horecagelegenheid op het oog? Combineer een diner met een leuk spel of activiteit? Ons Moorddiner is gegarandeerd een meeslepend uitje dat voor, tijdens of na het eten gespeeld kan worden. Jullie gaan aan de slag met het oplossen van een ijzingwekkende moordzaak en ontrafelen de geheimen van het dorp Blüdhaven. Of je nu een bedrijfsuitje in Westland organiseert of in het centrum van Rotterdam, wij komen naar jullie toe en bouwen elke locatie naar keuze om, zodat jullie een onvergetelijke dag beleven!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Personeelsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

“Op 26/01 hebben ik, samen met mijn team, deelgenomen aan het moordspel. Het was een succes!”

Stichting Boor
Lotte van Leeuwen
10 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Stichting BOOR | Uitjesbazen

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Rotterdamse Rugby Club | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Personeelsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Actiam | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Rotterdam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Rotterdam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Rotterdam?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Rotterdam!

Offerte aanvragen 0413-302773