fbpx

Personeelsuitje Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie personeelsuitje in Rotterdam? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste personeelsuitjes in Rotterdam en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Personeelsuitjes voor
grote groepen

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Rotterdam

Leuk personeelsuitje in Rotterdam

Een personeelsuitje in Rotterdam? Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke personeelsuitjes. Wat wil je? Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 personeelsuitjes in Rotterdam: Escape Room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Personeelsuitje Rotterdam

Meer informatie

Een personeelsuitje met lunch of diner?

Al onze personeelsuitjes worden met veel enthousiasme en perfectie bedacht en uitgewerkt, dat is ook de reden waarom wij dit werk zo graag doen. Hoe de planning van jouw personeelsuitje in Rotterdam eruit ziet is volledig in overleg met jou. Wil je een lunch of diner erbij? Vervoer naar het uitje? Dit kan allemaal geregeld worden in overleg. We helpen jullie graag bij het organiseren van een leuke dag om het zo onvergetelijk mogelijk te maken!

Personeelsuitje Rotterdam centrum

Waarom zou je kiezen voor een uitje met collega’s in Rotterdam? Je ziet de mooiste straten van Nederland en speelt hier samen met je collega’s het spel. Je loopt door de mooiste stad van Nederland en ondertussen overleg hoe je het beste het spel gaat uit spelen. Je bent niet alleen met het spel bezig maar je doet ook een beetje cultuur op. Ook heb je professionele begeleiding gedurende het personeelsuitje waardoor het spel vloeiend verloopt.

Wij organiseerden personeelsuitjes voor onder andere UWV, Avans Hogescholen en Qmusic. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk personeelsuitjes

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Recensies

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Personeelsuitje Rotterdam

Image

”Op 26/01 hebben ik, samen met mijn team, deelgenomen aan het moordspel. Het was een succes!”

Stichting BOOR
Lotte van Leeuwen
30 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Rotterdam

Image

”Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk. Er hadden alleen nóg meer prijzen moeten zijn, helaas zelf niet gewonnen. 😉 ”

Triangel Rotterdam
Sylvia Kruithof
40 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Rotterdam

Image

”Super bedankt voor de geslaagde middag!”

Gemeente Rotterdam
Nicky Snoeij
25 personen
Moordspel aan tafel
Personeelsuitje Rotterdam

Image

”Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Rotterdam

Image

”Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Quaranteambuilding
Personeelsuitje Rotterdam

Image

”We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over opties voor teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Rotterdam

Image

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Rotterdam!

Offerte aanvragen0413-302773