fbpx

Personeelsuitje Rotterdam

Wil je met jouw collega’s een personeelsuitje organiseren in Rotterdam? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte personeelsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

Inclusief enthousiaste begeleiding

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Rotterdam

Een bedrijfsuitje organiseren in Rotterdam

Als dynamische havenstad met een unieke mix van moderne architectuur en historische charme, biedt Rotterdam eindeloze mogelijkheden voor een buitengewoon personeelsuitje. Bij Uitjesbazen komen we naar de locatie van jullie keuze en zorgen we voor een onvergetelijke tijd met jou en je collega’s. Ben je klaar voor een avontuurlijke strijd, een flinke portie gezelligheid en teambuilding op hoog niveau?

Een kick-ass personeelsuitje in Rotjeknor!

Yooo, Rotterdam! De stad waar personeelsuitjes next level worden met Uitjesbazen! We hebben de vetste activiteiten in petto om jullie teambuilding naar een hoger niveau te tillen. Dus zet je schrap en laat ons je meenemen op een onvergetelijk avontuur in de gaafste havenstad van Nederland! Met onze Escape The City sturen we jullie op een interactieve speurtocht door de bruisende straten van Rotterdam. Gewapend met een koffer vol bewijsmaterialen is het aan jullie om te achterhalen wie een verschrikkelijke moord op zijn/haar geweten heeft. Vol met adrenaline gaan jullie de strijd aan met andere teams. Bij Uitjesbazen draait alles om plezier, teambuilding en unieke ervaringen. We staan garant voor een bedrijfsuitje dat jullie nog lang zullen navertellen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitje in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Hebben jullie het ultieme personeelsuitje in Rotterdam gevonden? Zet die Rotterdamsche bluf maar opzij, gooi de handjes in de lucht en neem meteen contact met ons op! Samen gaan we ervoor zorgen dat jullie een fantastische dag beleven in de bruisende havenstad!

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wat zijn we toch trots op onze Rotterdamse personeelsuitjes!

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

”Op 26/01 hebben ik, samen met mijn team, deelgenomen aan het moordspel. Het was een succes!”

Stichting BOOR
Lotte van Leeuwen
30 personen
Moorddiner

Bedrijfsuitje Rotterdam - Stichting BOOR | Uitjesbazen

”Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk. Er hadden alleen nóg meer prijzen moeten zijn, helaas zelf niet gewonnen. 😉 ”

Triangel Rotterdam
Sylvia Kruithof
40 personen
Foute Bingo

Bedrijfsuitje Rotterdam - Triangel | Uitjesbazen

”Super bedankt voor de geslaagde middag!”

Gemeente Rotterdam
Nicky Snoeij
25 personen
Moordspel aan tafel

Image

”Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

”Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Quaranteambuilding

Bedrijfsuitje Rotterdam - Actiam | Uitjesbazen

”We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over opties voor teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Moorddiner

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Rotterdam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Rotterdam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Rotterdam?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Rotterdam!

Offerte aanvragen0413-302773