Uitje aanvragen
25+ originele personeelsuitjes
25+ originele personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een personeelsuitje in het prachtige Zoetermeer

Ben jij klaar voor een onvergetelijk personeelsuitje in het bruisende Zoetermeer? Laat Uitjesbazen jou verrassen met een dag vol avontuur, teambuilding en plezier in deze levendige stad. Ontdek de charme van Zoetermeer terwijl jij samen met je collega’s geniet van spannende activiteiten en een hechte teamband opbouwt. Heb je even geen ideeën of inspiratie voor een origineel bedrijfsuitje? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes. Durven jullie de strijd met elkaar aan te gaan in het mooie Zoetermeer?

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Zoetermeer.

Kies voor een leuke activiteit

Ervaar een onvergetelijk personeelsuitje in het bruisende Zoetermeer, georganiseerd door Uitjesbazen. Ontdek de diversiteit en charme van deze stad terwijl je samen met je collega’s geniet van een dag vol avontuur en teambuilding. Onze populairste uitjes in Zoetermeer zullen je gegarandeerd enthousiast maken.

Escape Room Challenge: Duik in de wereld van mysterie en spanning terwijl je als team samenwerkt om raadsels op te lossen en codes te kraken. Binnen een beperkte tijd moet je ontsnappen uit een afgesloten kamer. Lukt het jullie om de puzzels te overwinnen en de uitdaging te voltooien?

Citygame: Verken Zoetermeer op een unieke en interactieve manier met onze spannende citygames. Ga de strijd aan met andere teams terwijl je opdrachten uitvoert, puzzels oplost en geheime locaties ontdekt. Wie weet zichzelf tot winnaar te kronen?

Virtual Reality Experience: Stap in een andere wereld met onze innovatieve virtual reality-ervaringen. Samen met je collega’s maak je een reis naar onbekende werelden en beleef je adembenemende avonturen. Een geweldige manier om samen te genieten van de nieuwste technologie.

Of je nu kiest voor een ontsnapping uit een Escape Room, een uitdagende citygame of een meeslepende VR-ervaring, Uitjesbazen zorgt ervoor dat jullie personeelsuitje in Zoetermeer een onvergetelijke en teamversterkende ervaring wordt. Bereid je voor op een dag vol plezier, samenwerking en mooie herinneringen!

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitjes in Zoetermeer

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitje in Zoetermeer en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. “Heel leuk teamuitje gehad bij Basisschool De Horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the City’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!” Sanne Heemskerk Zoetermeer – 65 personen Escape the City
Het was een erg leuk uitje! Een lastige opdracht, maar de meeste wisten het op te lossen! Karlijn Weites Zoetermeer – 31 personen Escape Box
Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk. Sylvia Kruithof Rotterdam – 40 personen Foute Bingo
Het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! “Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.” Jesse Blijleven Den Haag – 10 personen Moordspel op locatie
Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. “Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.” Saida Alla Dordrecht – 65 personen Escape Room op locatie

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in Zoetermeer met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zoetermeer en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Zoetermeer?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Zoetermeer!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!