fbpx

Personeelsuitje

Dordrecht

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Dordrecht? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Dordrecht

Een personeelsuitje organiseren in Dordrecht

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje met je collega’s? Uitjesbazen nodigt jullie uit voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Dordrecht. Laat je betoveren door de historische charme, bruisende sfeer en unieke activiteiten die deze stad te bieden heeft.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding met onze diverse personeelsuitjes in het bruisende Dordrecht. Duik in de mysterieuze sfeer van onze uitdagende escape rooms, waar jullie samen moeten werken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen het tijdslimiet. Voor een moderne twist bieden we ook meeslepende VR-uitjes aan, waar jullie je in een virtuele realiteit kunnen onderdompelen en samen unieke avonturen kunnen beleven.

Liever een mix van puzzels, speurwerk en samenwerking? Kies dan voor onze uitdagende escape games, waarbij jullie als team geheimen ontrafelen en missies volbrengen. Maak van jullie personeelsuitje in Dordrecht een onvergetelijke ervaring vol spanning, teamwork en plezier!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Dordrecht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

“Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk.”

Triangel Rotterdam
Sylvia Kruithof
40 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Triangel | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Personeelsuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Dordrecht met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Dordrecht en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Dordrecht?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Dordrecht!

Offerte aanvragen 0413-302773