Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Dordrecht

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje met je collega’s? Uitjesbazen nodigt jullie uit voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Dordrecht. Laat je betoveren door de historische charme, bruisende sfeer en unieke activiteiten die deze stad te bieden heeft.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Dordrecht.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding met onze diverse personeelsuitjes in het bruisende Dordrecht. Duik in de mysterieuze sfeer van onze uitdagende escape rooms, waar jullie samen moeten werken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen het tijdslimiet. Voor een moderne twist bieden we ook meeslepende VR-uitjes aan, waar jullie je in een virtuele realiteit kunnen onderdompelen en samen unieke avonturen kunnen beleven.

Escape game op locatie

Liever een mix van puzzels, speurwerk en samenwerking? Kies dan voor onze uitdagende escape games, waarbij jullie als team geheimen ontrafelen en missies volbrengen. Maak van jullie personeelsuitje in Dordrecht een onvergetelijke ervaring vol spanning, teamwork en plezier!

Dordrecht | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitje in Dordrecht

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Dordrecht mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Dordrecht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. “Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.” Saida Alla Dordrecht – 65 personen Escape Room op locatie
Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk. Sylvia Kruithof Rotterdam – 40 personen Foute Bingo
Het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! “Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.” Jesse Blijleven Den Haag – 10 personen Moordspel op locatie
De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. “Heel leuk teamuitje gehad bij Basisschool De Horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the City’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!” Sanne Heemskerk Zoetermeer – 65 personen Escape the City
We hebben een heerlijke avond gehad met de collega’s. Waarvoor hartelijk dank! ”Het uitje van de poli neuro was meer dan geslaagd. 🙂 We hebben een heerlijke avond gehad met de collega’s. Waarvoor hartelijk dank!” Henriette Griffioen Dordrecht – 24 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Dordrecht. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Dordrecht en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Dordrecht?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitjes in Dordrecht!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!