fbpx

Personeelsuitje Zuid-Holland

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Zuid-Holland? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Zuid Holland

Leuke bedrijfsuitjes in Zuid-Holland

Zuid-Holland is het perfecte decor voor een bedrijfsuitje bij Uitjesbazen. Met ons brede aanbod aan verschillende activiteiten is er altijd wel een passende voor iedere groepssamenstelling. Ga erop uit in een van de prachtige steden van Zuid-Holland, zoals Rotterdam, Den Haag of Leiden. Tijdens een van onze stadsspellen kunnen jullie deze plekken op een unieke manier ontdekken en krijgen jullie alle highlights van de stad te zien. Ook kunnen jullie in samenwerking met een van de vele horecagelegenheden in de provincie een gaaf dinerspel of quizshow laten organiseren. Kortom: wij staan voor jullie klaar met de gaafste teambuildinguitjes in Zuid-Holland!

Kies voor een origineel teamuitje in Zuid-Holland

Jij bent op zoek naar een origineel personeelsuitje, een gaaf teamuitje, de leukste activiteit die je maar kunt wensen! Dan ben je bij Uitjesbazen op de juiste plek. We hebben namelijk een breed aanbod aan allerlei verschillende activiteiten en garanderen dat er een uitje bij elke groepssamenstelling past. Hier zullen we vast wat hits geven om jullie op het juiste pad te geleiden.

Wat dacht je van een actief bedrijfsuitje met de Highland Games. In deze sportieve activiteit gaan julle aan de slag met verschillende opdrachten om jullie spieren te testen. Stap in de rol van een echte schot en

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Zuid Holland en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Rotterdamse Rugby Club | Uitjesbazen

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Personeelsuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Zuid Holland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zuid Holland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Zuid Holland?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Zuid Holland!

Offerte aanvragen 0413-302773