fbpx

Personeelsuitje Zuid-Holland

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Zuid-Holland? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Zuid Holland

Leuke bedrijfsuitjes in Zuid-Holland

Zuid-Holland is het perfecte decor voor een bedrijfsuitje bij Uitjesbazen. Met ons brede aanbod aan verschillende activiteiten is er altijd wel een passende voor iedere groepssamenstelling. Ga erop uit in een van de prachtige steden van Zuid-Holland, zoals Rotterdam, Den Haag of Leiden. Tijdens een van onze stadsspellen kunnen jullie deze plekken op een unieke manier ontdekken en krijgen jullie alle highlights van de stad te zien. Ook kunnen jullie in samenwerking met een van de vele horecagelegenheden in de provincie een gaaf dinerspel of quizshow laten organiseren. Kortom: wij staan voor jullie klaar met de gaafste teambuildinguitjes in Zuid-Holland!

Kies voor een origineel teamuitje in Zuid-Holland

Jij bent op zoek naar een origineel personeelsuitje, een gaaf teamuitje, de leukste activiteit die je maar kunt wensen! Dan ben je bij Uitjesbazen op de juiste plek. We hebben namelijk een breed aanbod aan allerlei verschillende activiteiten en garanderen dat er een uitje bij elke groepssamenstelling past. Hier zullen we vast wat hits geven om jullie op het juiste pad te geleiden.

Wat dacht je van een actief bedrijfsuitje met de Highland Games. In deze sportieve activiteit gaan julle aan de slag met verschillende opdrachten om jullie spieren te testen. Stap in de rol van een echte schot en

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Zuid Holland en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Zuid Holland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zuid Holland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Zuid Holland?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Zuid Holland!

Offerte aanvragen 0413-302773