Uitje aanvragen
25+ originele personeelsuitjes
25+ originele personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Leiden

Welkom bij Uitjesbazen! Wij nodigen jullie graag uit voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Leiden. Ontdek de charme van deze historische stad terwijl jullie teambuildingactiviteiten, spannende speurtochten en uitdagende opdrachten aangaan. Laat je verrassen door de bruisende energie en gezelligheid die Leiden te bieden heeft tijdens jullie onvergetelijke bedrijfsuitje.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Leiden.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van de escape rooms in Leiden tijdens onze personeelsuitjes! Werk samen met je collega’s om raadsels op te lossen, codes te kraken en geheime kamers te ontdekken. Of kies voor een uitdagende escape game waarbij je jezelf onderdompelt in een meeslepend verhaal en je binnen een bepaalde tijd moet ontsnappen. Liever een virtuele ervaring?

Ga dan voor onze VR uitjes waarbij je met behulp van geavanceerde technologie de meest spectaculaire werelden betreedt. Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR-avontuur, wij garanderen een unieke en teamversterkende ervaring voor jullie personeelsuitje in Leiden.

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitjes in Leiden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Leiden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond. Yvonne Eijben Den Haag – 23 personen PubQuiz op locatie
Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. “Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.” Saida Alla Dordrecht – 65 personen Escape Room op locatie
We hebben écht genoten van de avond! “We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!” Nanda Burgerhout Rotterdam – 18 personen Escape Diner
De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. “Heel leuk teamuitje gehad bij Basisschool De Horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the City’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!” Sanne Heemskerk Zoetermeer – 65 personen Escape the City
Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. “Superleuk teamuitje gehad met 34 man in het centrum van Delft. Hele goede en duidelijke communicatie. Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. App liep soms even vast, maar verder niet storend. Kortom, een aanrader!” Robyn Marinussen Delft – 34 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in Leiden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Leiden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Leiden?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Leiden!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!