fbpx

Bedrijfsuitje Breda

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Breda? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Breda

Beleef Breda met een bedrijfsuitje

Beleef Breda als nooit tevoren met een origineel bedrijfsuitje. Als écht Brabants evenementenbureau bezorgen wij jou en je collega’s de Brabantse gezelligheid. Kies bijvoorbeeld voor een actieve buitenactiviteit en ontdek alle hot-spots van Breda. Onze tip? Wie is de Rat. Liever een binnenactiviteit? Op locatie naar keuze begeleiden onze spelleiders het gewenste bedrijfsuitje in Breda.

Een actieve buitenactiviteit

Zoals benoemd is Wie is de Rat onze tip om alle hot-spots van de stad te ontdekken. Zo gaan jullie in teams op pad om het meeste geld bij elkaar te spelen. Nabij diverse highlights van Breda, denk aan Onze-Lieve-Vrouwekerk en De Grote Markt, voeren jullie verraderlijke opdrachten uit. Maar pas op: een Rat saboteert de opdrachten. Lukt het jullie om De Rat te ontmaskeren voordat al het geld is verdwenen? Dit belooft een buitenactiviteit vol verraad en sabotage te worden.

Wat jullie wensen ook zijn, Uitjesbazen komt naar jullie toe en verzorgt het bedrijfsuitje van A tot Z in Breda. Van een actieve outdoor activiteit tot een spannende indoor activiteit. Samen maken we er een knallend bedrijfsfeestje van!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

De Parel van het Zuiden. Bourgondisch Breda. Kielegat. De Oranjestad. Hoe je deze prachtige stad ook kent, 1 ding is zeker: Breda is bij uitstek geschikt voor jullie bedrijfsuitje. En wij? Uitjesbazen maakt het voor jullie nét even wat leuker. Vol passie, creativiteit en humor begeleiden wij het gevraagde uitje. Dat is ook 1 ding dat zeker is. 😉

Hierboven vind je alvast een klein overzicht van onze veel geboekte activiteiten in Breda. Ideaal om enige inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Kom je er dan nog steeds niet uit? In onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes” hebben wij onze populairste activiteiten gerangschikt. Escape the Mask als Escape Room, een complete Virtual Reality ervaring als VR Workshop… You name it!

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Klaar om Breda op unieke wijze te beleven? 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag hebben wij na een projectteam dag met Hoppenbrouwers Techniek Best/Dongen/Breda de middag afgesloten met de Quiz show deluxe. Wat een leuke hilarische afsluiter van de dag was het! Ook het contact met Uitjesbazen (Tim) verliep heel soepel en er is goed meegedacht over hoe de middag zou moeten verlopen. De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk. Allen bedankt voor jullie bijdrage en wie weet tot ziens. 🙂”

Hoppenbrouwers Techniek
Linda van Rijsbergen
50 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Hoppenbrouwers | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Tilburg

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities (Erasmus Universiteit Rotterdam)
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Real Estate | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Breda met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Breda en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Breda?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Breda!

Offerte aanvragen 0413-302773