fbpx

Bedrijfsuitje Roosendaal

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Roosendaal? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Roosendaal en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Roosendaal

Leer je collega’s écht kennen

Met een leuk bedrijfsuitje leer jij je collega’s pas écht kennen. Ben je nog zoekende naar een passende invulling voor jullie bedrijfsuitje in Roosendaal? In het repertoire van Uitjesbazen vinden jullie altijd wel een activiteit die volledig past bij jullie wensen. Klaar om je collega’s écht te leren kennen? Wij in ieder geval wel. 🙂

Beleef een leuk bedrijfsuitje in Roosendaal!

Op locatie naar keuze zorgen we er samen voor dat de praatjes bij het koffieapparaat nooit meer hetzelfde zullen zijn! In de straten van Roosendaal spelen jullie een waanzinnig stadsspel. Denk aan Wie is de Rat, Crazy 88 of Escape the City. In een horecagelegenheid probeer je al jouw collega’s te verslaan in de Foute Bingoshow of een Pubquiz. Hebben jullie nog een ruimte op kantoor ter beschikking? Laat deze ombouwen tot Escape Room op locatie in onze waanzinnige Maffia Gijzeling!

Niks te groot of te klein. Wij komen graag naar jullie toe voor een leuke invulling van jullie bedrijfsuitje. Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Roosendaal met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Brabant.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Kan ik het bedrijfsuitje laten personaliseren?

Wij zorgen graag voor een personal touch. Zo weet je zeker dat het bedrijfsuitje nog nét iets beter zal aanslaan bij jullie groep!

2. Help!? Is mijn groep niet te groot?

Natuurlijk niet, daar ligt juist onze specialisatie! The bigger, the better. Trommel daarom maar al te graag al jouw lieve collega’s op. Samen zorgen we voor een unieke tijd!

3. Wat moet ik doen om het bedrijfsuitje vast te leggen?

Je leest jezelf op je gemak in. Vervolgens maak je een keuze voor dé perfecte invulling van jullie bedrijfsuitje in Roosendaal. Zijn jullie eruit? Dan vraag je eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Na bevestiging van de offerte hebben we onderling meerdere malen contact om de puntjes op de i te zetten. Zo weten jullie zeker dat het bedrijfsuitje volledig bij jullie aansluit. Personalisatie? Geen probleem!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Roosendaal

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Roosendaal

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Roosendaal

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Roosendaal!

Offerte aanvragen0413-302773