fbpx

Bedrijfsuitje Etten-Leur

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Etten-Leur? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Etten-Leur en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Etten-Leur

Op stap met al je collega’s

Een bedrijfsuitje met al je collega’s. Lekker op stap en elkaar leren kennen. Teambuilding door samen te werken, te communiceren en te lachen. Zijn jullie op zoek naar een leuke opvulling voor een bedrijfsuitje in Etten-Leur? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes door heel Nederland. De Van Gogh Kerk, De Moeierboom, het Nederlands Drukkerijmuseum. Dit zijn slechts enkele prachtige bezienswaardigheden in Etten-Leur. Klaar om deze levendige stad te ontdekken door middel van een waanzinnig stadsspel? Wij wel!

Bedrijfsuitje op maat in Etten-Leur

Er staat een leuk bedrijfsuitje op de planning. De invulling? Die moet natuurlijk naadloos aansluiten op de wensen en voorkeuren van jullie groep. 100% passend. Wat Uitjesbazen uniek maakt? Wij organiseren het gewenste bedrijfsuitje op locatie naar keuze in Etten-Leur. Dit houdt dus in dat het bij jullie op kantoor plaats kan vinden, in een horecagelegenheid naar keuze of in het bruisende centrum van Etten-Leur. Kortom: wij passen onszelf naadloos aan jullie aan!

Ontsnap uit onze Escape Room op locatie, win dé vetste prijzen in de ludieke Foute Bingoshow of speur de moordenaar op bij het Moorddiner. Voor ieder wat wils.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Etten-Leur met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Etten-Leur en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Recensies om trots op te zijn!

”Gisteren hebben wij met Fontys Sporthogeschool de EscapeRoom The Firm gedaan. Het was een succes! Medewerkers van Fontys Sporthogeschool hebben het erg naar hun zin gehad. De opdrachten waren leuk en actueel, maar waren toch een uitdaging. Heel erg bedankt voor deze samenwerking!”

Fontys Sporthogeschool
Sybren Stijweg
42 personen
Online Escape Game: The Firm
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Eindhoven - Fontys | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Etten-Leur

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Etten-Leur en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, zodat de voorpret kan beginnen. Houd jij het nog even geheim voor de rest was jullie gaan doen? Of flap jij het er tijdens de lunch al uit?

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Etten-Leur?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Etten-Leur!

Offerte aanvragen0413-302773