fbpx

Bedrijfsuitje Etten-Leur

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Etten-Leur? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Etten-Leur en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Etten-Leur

Op stap met al je collega’s

Een bedrijfsuitje met al je collega’s. Lekker op stap en elkaar leren kennen. Teambuilding door samen te werken, te communiceren en te lachen. Zijn jullie op zoek naar een leuke opvulling voor een bedrijfsuitje in Etten-Leur? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes door heel Nederland. De Van Gogh Kerk, De Moeierboom, het Nederlands Drukkerijmuseum. Dit zijn slechts enkele prachtige bezienswaardigheden in Etten-Leur. Klaar om deze levendige stad te ontdekken door middel van een waanzinnig stadsspel? Wij wel!

Bedrijfsuitje op maat in Etten-Leur

Er staat een leuk bedrijfsuitje op de planning. De invulling? Die moet natuurlijk naadloos aansluiten op de wensen en voorkeuren van jullie groep. 100% passend. Wat Uitjesbazen uniek maakt? Wij organiseren het gewenste bedrijfsuitje op locatie naar keuze in Etten-Leur. Dit houdt dus in dat het bij jullie op kantoor plaats kan vinden, in een horecagelegenheid naar keuze of in het bruisende centrum van Etten-Leur. Kortom: wij passen onszelf naadloos aan jullie aan! Ontsnap uit onze Escape Room op locatie, win dé vetste prijzen in de ludieke Foute Bingoshow of speur de moordenaar op bij het Moorddiner. Voor ieder wat wils.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Etten-Leur met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Brabant.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Welk bedrijfsuitje raden jullie aan om te spelen in Etten-Leur?

Dit hangt natuurlijk af van jullie wensen en voorkeuren. Zijn jullie op zoek naar een interactieve activiteit, waarbij Etten-Leur als stad wordt ontdekt? Dan biedt een stadsspel dé ideale uitkomst. Jullie bevinden jezelf nabij diverse checkpoints, terwijl je dé leukste opdrachten voltooit met jouw collega’s. Onze tips? Crazy 88 Deluxe, Escape the City en Wie is de Rat!

2. Kan ik een bedrijfsuitje boeken in combinatie met een diner?

Een lunch, diner of borrel behoort zeker tot de mogelijkheden. Wij werken namelijk samen met diverse horecagelegenheden door heel Nederland. In de nabije omgeving van Tilburg, Breda, Oosterhout en Roosendaal weten wij altijd wel een passend voorstel voor jullie te maken. Geef ons gerust een belletje voor de mogelijkheden, wij horen graag jullie wensen voor hét leukste bedrijfsuitje in Brabant. 🙂

3. Wat te doen als de groepsgrootte ineens veranderd?

Wij zijn behoorlijk flexibel en denken altijd met jullie mee. Wordt de groep ineens groter of kleiner? Geen probleem. Geef het op tijd aan, gezamenlijk komen we 100% tot een passende oplossing.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Etten-Leur

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Etten-Leur

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Etten-Leur

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Etten-Leur!

Offerte aanvragen0413-302773