fbpx

Bedrijfsuitje Etten-Leur

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Etten Leur? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Etten Leur

Een bedrijfsuitje in Etten-Leur

Een bedrijfsuitje met je collega’s in Etten-Leur. Lekker op pad en elkaar leren kennen. Teambuilding door samenwerking, communicatie en bovenal veel lachmomenten. Begeef je nabij verschillende highlights van de stad, zoals de Van Gogh Kerk, De Moeierboom en het Nederlands Drukkerijmuseum. Zijn jullie er klaar voor om deze levendige stad te ontdekken door het spelen van een waanzinnig stadsspel? Wij in ieder geval wel!

Speel een waanzinnig stadsspel

Crazy 88 Deluxe is een energiek bedrijfsuitje voor ieder gezelschap. Onder het motto van “Kom uit je comfortzone” gaan jullie op unieke wijze Etten-Leur verkennen én ontdekken. 4 levels van gekheid. Voor iedere opdracht zijn punten te verdienen. Lukt het jouw team om de meeste punten bij elkaar te sprokkelen? We dare you!

Verder hebben we voor onze “Molloten” het listigste bedrijfsuitje van Etten-Leur ontwikkeld. Wie is de Rat? In teams gaan jullie aan de slag. Er is echter een klein probleempje. Noem het eigenlijk maar een groot probleem: De Rat. Hij of zij zal proberen op verraderlijke wijze jullie geld te laten mislopen. Wie kun je vertrouwen? Kortom: kies een waanzinnig stadsspel, ga op pad met collega’s en maak pas écht kennis met Etten-Leur.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Etten Leur en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

”Dinsdag 6 juli jl. hebben wij -als Havenbedrijf Moerdijk- de Quaranteambuilding gespeeld. Super leuk, en top georganiseerd!”

Port of Moerdijk
M. van Wijnen
30 personen
Quaranteambuilding
Bedrijfsuitje Roosendaal

Bedrijfsuitje Roosendaal - Port of Moerdijk | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Etten Leur met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Etten Leur en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Etten Leur?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Etten Leur!

Offerte aanvragen 0413-302773