fbpx

Bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Bergen op Zoom? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Bergen op Zoom en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Dé leukste activiteiten voor jullie groep

Met het Markiezenhof, de Mozesbrug en het Oude Stadhuis heeft Bergen op Zoom veel te bieden. Staat er een leuk bedrijfsuitje met collega’s op de planning in Bergen op Zoom? Wij zorgen dat jullie een passend bedrijfsuitje voor jullie groep verkrijgen. Waar hebben jullie zin in? Voor het ontdekken van de stad raden wij onze stadsspellen aan. Je kunt dan denken aan Crazy 88, Escape the City en Wie is de Rat. Hebben jullie een ruimte op kantoor of bij een horecagelegenheid ter beschikking? Kies dan voor een Foute Bingoshow, Pubquiz op locatie of het Moorddiner. Wat jullie ook kiezen, samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Durven jullie onze escape room aan?

Uitjesbazen biedt een breed repertoire van teambuilding activiteiten aan. En het leukste hebben we geeneens verteld. Zo wordt jullie bedrijfsuitje op een locatie naar keuze georganiseerd. In de straten van Bergen op Zoom, bij een horecagelegenheid of op kantoor; de keuze is volledig aan jullie. You name it! Dus, waar zijn jullie voor in? Zijn jullie klaar om gegijzeld te worden? Durven jullie onze Escape Room op locatie aan? Dan is de Italiaanse Maffiagijzeling hét perfecte bedrijfsuitje.

Wil je liever jouw collega’s aftroeven in een spectaculaire spelshow? De Gek op Holland Quiz it is. Kortom, bij Uitjesbazen is altijd wel iets te beleven dat uitermate geschikt is voor jullie groep. Vraag een offerte aan en laat de voorpret maar vast beginnen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Bergen op Zoom met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Bergen op Zoom en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Bergen op Zoom en omgeving:

Birstroclub de Stadsburger

Image

Natuurlijk! Kloof

Image

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Recensies

Deze Bergen op Zoomers hebben al een top bedrijfsuitje achter de rug!

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“Bedankt voor de leuke activiteit, er is in ieder geval een hoop losgekomen bij de deelnemers”

VDL Bus & Coach
Tamara Castelijns
13 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Eindhoven - VDL | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Bergen op Zoom

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Bergen op Zoom en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Of weten jullie het nog niet zeker, er is ook zo veel om tussen te kiezen! We helpen je graag een handje, dus neem gerust contact met ons op om het geschiktste bedrijfsuitje voor jullie te vinden. Zo gaan jullie met een goed gevoel Bergen op Zoom ontdekken!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Bergen op Zoom?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Bergen op Zoom!

Offerte aanvragen0413-302773