fbpx

Bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Bergen op Zoom? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitjes in Bergen op Zoom en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Dé leukste activiteiten voor jullie groep

Met het Markiezenhof, de Mozesbrug en het Oude Stadhuis heeft Bergen op Zoom veel te bieden. Staat er een leuk bedrijfsuitje met collega’s op de planning in Bergen op Zoom? Wij zorgen dat jullie een passend bedrijfsuitje voor jullie groep verkrijgen. Waar hebben jullie zin in? Voor het ontdekken van de stad raden wij onze stadsspellen aan. Je kunt dan denken aan Crazy 88, Escape the City en Wie is de Rat. Hebben jullie een ruimte op kantoor of bij een horecagelegenheid ter beschikking? Kies dan voor een Foute Bingoshow, Pubquiz op locatie of het Moorddiner. Wat jullie ook kiezen, samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Durven jullie onze escape room aan?

Uitjesbazen biedt een breed repertoire van teambuilding activiteiten aan. En het leukste hebben we geeneens verteld. Zo wordt jullie bedrijfsuitje op een locatie naar keuze georganiseerd. In de straten van Bergen op Zoom, bij een horecagelegenheid of op kantoor; de keuze is volledig aan jullie. You name it! Dus, waar zijn jullie voor in? Zijn jullie klaar om gegijzeld te worden? Durven jullie onze Escape Room op locatie aan? Dan is de Italiaanse Maffiagijzeling hét perfecte bedrijfsuitje. Wil je liever jouw collega’s aftroeven in een spectaculaire spelshow? De Gek op Holland Quiz it is.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Bergen op Zoom met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Brabant.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Wat valt er te beleven in Bergen op Zoom?

Er is genoeg te beleven in Bergen op Zoom met een leuk bedrijfsuitje!

Zet de stad op stelten met een stadsspel, ontsnap uit een afgesloten ruimte met onze Escape Room op locatie of ga aan de slag als rechercheurs in het Moorddiner. De keuze is reuze en volledig aan jullie. Kies het gezelschap. Kies de datum. Ready.. Set.. Go!

2. Is er een bedrijfsuitje in Bergen op Zoom dat jullie aanraden voor een grote groep?

Onze bedrijfsuitjes zijn voor alle soorten groepen geschikt. Groot of klein; wij zorgen voor interactie, samenwerking en communicatie. Kortom: teambuilding in optima forma. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met jullie mee, zodat de activiteit precies bij jullie groepsgrootte past.

3. Wat te doen bij slecht weer in Bergen op Zoom?

Wij organiseren het gewenste uitje op locatie naar keuze. Dit kan dus zowel binnen als buiten zijn. Heb je een bedrijfsuitje geboekt in het centrum van Bergen op Zoom? En is er slecht weer voorspeld? Vraag ons gerust even naar de mogelijkheden. Wij zijn zeer flexibel en zorgen ervoor dat het bedrijfsuitje perfect aansluit op jullie wensen.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Bergen op Zoom

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Bergen op Zoom

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Bergen op Zoom!

Offerte aanvragen0413-302773